bountyhunter21 τα προστίματα.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,401 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Αλήθεια δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση.
Δεν θα την συνεχίσω.
Θα πω μόνο ότι άμα θέλουνε να βάλουν πρόστιμα σε τουλάχιστον 3-4 εκατομμύρια έλληνες που εγκληματούν με τον χειρότερο τρόπο επειδή είτε κάνουν torrenting, είτε στριμάρουν ταινίες, σειρές, αγώνες ή οτιδήποτε άλλο οπτικό ακουστικό περιεχόμενο η χρησιμοποιούν μη εγκεκριμένα λογισμικά παιχνίδια και όχι μόνο, ας το κάνουν.
Και όχι απλά πρόστιμα, ισόβια !!!
-
Ο καθένας εννοείτε πως κάνει οτι θέλει. Αλλοι δεν τον δώσαν σημασία τον εν λόγο νόμο, άλλοι τρομοκρατήθηκαν.
-
Η καλύτερη λύση δορυφορικό internet και να μην είσαι δεσμευμένος με ελληνικούς παρόχους
-
Καλημέρα στα παιδιά αν είναι εύκολο κάποιος με wave frontier T90 μια αναφορά σε db signal
σε κάποια συχνότητα του Hellas sat 4 πχ. 10.730h θέλω να δω λίγο σε τι μέγιστο πάει εκεί.
-
Κινδυνεύουν και όσοι είναι συνδεδεμένοι σε oscam με σερβιτόρο card sharing? 🙄🙄
-
Λογικά
-
Κινδυνεύουν και όσοι είναι συνδεδεμένοι σε oscam με σερβιτόρο card sharing? 🙄🙄
Πιστεύω ότι με vpn θα είσαι πιό ασφαλής.
-
Καλό μεσημέρι στα παιδιά στον octagon sf8008 ποιο κουμπι ειναι για τα hbbtv ?
Επίγεια και δορυφορικά τα δικά μας?
-
αναλογα το image, και το setup...
συνηθως ειναι το κοκκινο, αρκει να εχεις εγκαταστησει και το σχετικο προσθετο.
-
Σε ευχαριστώ georgeflu δοκίμασα openbh 5.5.1 και egami 10.6 με το plugin ... δεν
Στο openatv 7.5.1 με κόκκινο μου δουλεύει η ερτ μόνο, νομίζω το ίδιο έγραψε και κάποιος άλλος.
Αν κάποιος τα έχει καταφέρει και για digea let me know.
Για πρώτη φορά έβαλα καλώδιο και για τα sat & terrestrial στον sf8008 v2.
-
Επίσημη έναρξη σήμερα 21 Απριλίου 2025 του δορυφόρου Turksat 6A 42east.
Αναμένονται αλλαγές μέχρι το τέλος της ημέρας λογικά ... καλές λήψεις!
-
Χαμηλό σήμα έχω. 67 με 72% στις 2 συχνότητες του 6Α.
-
-
-
Καλησπέρα υπάρχουν m3u λίστες στο GitHub για δωρεάν κανάλια που να δουλεύουν ελληνικές πλήρες λίστες με τακτική ενημέρωση
-
Καλησπέρα υπάρχει η τελευταία η έστω η προ τελευταία έκδοση του tivimate player δωρεάν και ανοιχτή
-
-
Έχω αρκετές λίστες σε αυτό το site GitHub αλλά το θέμα είναι μήπως μου προτείνει κάποιος καλύτερα από αυτές που έχω
-
Έχω αρκετές λίστες σε αυτό το site GitHub αλλά το θέμα είναι μήπως μου προτείνει κάποιος καλύτερα από αυτές που έχω το έπιασες
διάβασε με προσοχή αυτό που γράφει ο κόμης.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!