Το διάβασα και τι
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,585 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Καλησπέρα στα παιδιά αν κάποιος εδώ μέσα είναι γνώστης στα μεγάλα δορυφορικά πιάτα.
Αν με βοηθήσει κάποιος να ξεβιδώσω λίγο το πιάτο για να δω αν έχω βελτίωση στις 7 east
Ποιος είναι ο σωστός τρόπος υπάρχει περίπτωση να θέλει και στο πάνω κάτω ?
Σήμερα έβγαλα το πλαστικό απο πάνω που κάθεται το lnb γιατί έλειπε μια βίδα και την αγόρασα.
Ενώ υποτίθεται ότι θα ερχόταν στο ίδιο σημείο έχω πτώση σήματος ...
-
Να αγοραζες καινουργιο LNB ....?????????
-
tsageo1 αγόρασα το κινέζικο φλάντζας 70db gain δεν έδωσε καλύτερα αποτελέσματα απο αυτό που είχα πάνω
inverto ultra black pro flange ... επίσης είχα δοκιμάσει και το invacom flange και αυτό δεν ήταν καλύτερο απο το
inverto. Απλά βίδωσα απο αρχής το πλαστικό της βάσης και έχασα 3db πχ. στην 11011v απο 11.5-12db - πήγε στα 8.5
-
Ρε παιδες μισο λιγο γιατι μπερδευτικα.... σε σχεση με τον νεο νομο.
Για οποιον ειναι πελατης ενος CS server που ακριβως ειναι παρανομος σε σχεση με αυτα που αναφερει ο νομος. -
Οτιδηποτε εχει σχεση με μη νομιμη θεαση= πειρατεια...
Τωρα... η δικη μου γνωμη,ειναι το να μην πολυσυζηταμε τετοιου ειδους θεματα,για πολλους και διαφορους λογους (πχ να δωσει καποιος μια "a" απαντηση-εκτιμηση του,και να παρει στον λαιμο του...)
-
Επιτέλους feed και για formula e. Ελπίζω να μην ήταν μόνο γι' αυτόν τον αγώνα.
-
Καλησπέρα στην παρέα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά όταν κάνεις αναζήτηση σε μία τηλεόραση που έχει και δορυφορικό δέκτη και έχεις δύο πιάτα για ελεύθερα κανάλια και λέει η επιλογή αναζήτηση προεπιλογής η τυφλή αναζήτηση
Τα μυστικά στην αναζήτηση καναλιών - Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TVΌσο και εάν σας φαίνεται παράξενο, η σάρωση των δορυφόρων και η αναζήτηση προγραμμάτων κρύβει μυστικά, τα οποία ακόμα και έμπειροι χρήστες, πολλές φορέςdigitaltvinfo.gr
-
Καλημέρα στα παιδιά Κυριακή σήμερα, ημέρα του hobby ...
Επειδή είχα πρόβλημα με την λήψη των feeds στον Hellas Sat ...
Ανέστησα ένα πιάτο 1.80 χτυπημένο 20+ ετίας, το αποτέλεσμα στο σήμα με το inverto lnb ultra black.
Δεν μπορούσα να βάλω και κάτι άλλο δηλαδή επειδή η βάση του lnb δεν έβγαινε με τίποτα.
Νομίζω τώρα θα είμαι σε θέση να πιάσω και τα feed.
Σήμα στο sat finder strength 90% - quality 88% ... το σήμα στον octagon sf8008 στην φώτο.
-
1.80 για τον Hellas sat το θεωρώ υπερβολή. Εκτός κι αν κάνεις λήψη τις δέσμες της Αφρικής (δεν θυμάμαι αν υπάρχουν ακόμα).
-
-
-
Εγω τα κατεβάζω με 1.15 και με σήμα σαν το δικό σου.
-
Δεν είπα αν ενοχλεί ή οχι. Απλά λάθος μέγεθος σε λάθος δορυφόρο.
-
Να και ένα feed
Edision 85 (Emme Esse) - Νότια Πελοπόννησο
OS Mini 4K - Inverto Black Ultra Single
-
Ένα ακόμα
Edision 85 (Emme Esse) - Νότια Πελοπόννησο
OS Mini 4K - Inverto Black Ultra Single
-
2 feeds κι από μένα.
-
Με τα feeds του 3, του 7, του 10 και του 36 εχω θέμα.
-
Καλησπέρα στην παρέα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά όταν κάνεις αναζήτηση σε μία τηλεόραση που έχει και δορυφορικό δέκτη και έχεις δύο πιάτα για ελεύθερα κανάλια και λέει η επιλογή αναζήτηση προεπιλογής η τυφλή αναζήτηση
https://digitaltvinfo.gr/arthr…-stin-anazitisi-kanalion/
Quoteπροεπιλογης... σημαινει οτι θα κανει αναζητηση στις συχνοτητες που εχει μεσα στην database της ας πουμε..
τυφλη, θα κανει μια πιο "βαθια" και πιο αργη αναζητηση, ψαχνοντας για τυχων ενεργες συχνοτητες.
αυτα μονο, αν θες, μην ανοιγεις νεα θεματα... στριμωξε τα στο "γενικες συζητησεις" (οπου και θα τα μεταφερω).
ευχαριστω...
-
Καλησπέρα στην παρέα. Τα bbc στον telestar 15w τα κάνουμε λήψη στην χώρα μας;
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!