Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,440 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Ανεβάζω την Ελληνική μετάφραση για τη νέα έκδοση του AJPanel.
Edit
Υπάρχει και νέα πολύ σύντομη ενημέρωση του AJPanel με μια μικρή διόρθωση.
Ανεβάζω αναγκαστικά τα νέα αρχεία για να έχετε Ελληνικά στη νέα έκδοση.
-
Καλησπέρα στην παρέα έχω ένα θέμα όταν κάνω εγκατάσταση το proton VPN στο TV box μου μου βγάζει αυτό το μήνυμα τη χρειάζεται να κάνω
Μπορώ να συνεχίσω την εγκατάσταση δουλεύει αλλά κάθε φορά που βγαίνω και μπαίνω μου ζητάει εγγραφή από την αρχή
Τονίζω ότι έχω την δωρεάν έκδοση εγκαταστήσει
Θα περιμένω προτάσεις για επίλυση
Ευχαριστώ
-
Υπάρχει καμμία ρύθμιση στο oscam για auto update του παρακάτω καναλιού;
feed occas hd sat 1w Intelsat
-
Μια βοήθεια. Εδώ και λίγες ημέρες έχω αδυναμία λήψης των οριζόντιων αναμεταδοτών του Πολωνικού πακέτου στον hotbird :
11411, 11448, 11488, 12015 & 12284 όπως και η 12437. Εσείς έχετε σήμα σε αυτές? Να αλλάξω LNB?
-
Καλησπέρα. Έχω σήμα σε όλες εκτός από την τελευταία.
-
Συγνώμη για την τελευταία, 12476 εννοούσα. Τέλος πάντων, το συμπέρασμα βγήκε. Πάω για νέο LNB. Σ' ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα. Εχει κανείς τον Gigablue uhd quad 4k pro; Αξίζει η αγορά του ή να πάω στον supreme v3;
-
Καλησπέρα. Εχει κανείς τον Gigablue uhd quad 4k pro; Αξίζει η αγορά του ή να πάω στον supreme v3;
Octagon bro μου... Octagon μεχρι το τελος...
Octagon μεχρι να μας πιασεις ο Κουκουλης και μας βαλει στο κελι με τον Κασσσσσλαλακη και μας τον κανει 2 ευρω.
Δλδ Octagon εγω λεωωω... ((και για οσους δεν το καταλαβαν.... Octagon!!)και δεν δουλευω για την octagon)
Συγγνωμη για το post μου εχω καιρο να βγω απο το σπιτι. -
Καλημέρα. Καλά δεν τον θέλω για να ανοίγω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει άλλωστε. Μόνο για τα feeds.
-
Εγώ αγόρασα τον sf8008 v2 108 euro aφού τα ίδια είναι πάνω ... λεπτομέρειες διαφοράς
Αν έχει κάποια πληροφόρηση κάποιος αν θα βγάλει κάτι νέο η edision ?
Χωρίς να γνωρίζω κάτι ένα προαίσθημα έχω νέου προϊόντος ... καλή συνέχεια !!
-
Αστον αυτόν. Περισσότερο με ενδιαφέρει ο gigablue λόγο των 2 hdmi που έχει.
-
Εγώ αγόρασα τον sf8008 v2 108 euro aφού τα ίδια είναι πάνω ... λεπτομέρειες διαφοράς
Αν έχει κάποια πληροφόρηση κάποιος αν θα βγάλει κάτι νέο η edision ?
Χωρίς να γνωρίζω κάτι ένα προαίσθημα έχω νέου προϊόντος ... καλή συνέχεια !!
που τον βρικες 108 ευρω; στο ebay καινουργιος 119 και με μεταφορικα παει 130φευγα... απο Γερμανια!
Σε αυτους τους dual os γινεται στο να βαλεις καθαροαιμο kodi ή android tv λογισμικο?
-
Code
https://www.ebay.com/itm/134781773004?_skw=octagon+sf8008+4k&epid=28024153537&itmmeta=01JW14FRT28SNWQNXPNGH0C5GX&hash=item1f619ea4cc:g:EKoAAOSwSh1ncAfs&itmprp=enc%3AAQAKAAAA8FkggFvd1GGDu0w3yXCmi1f3o6CiIDn8lQsqR0%2BMEd3ArXddLvecgwMQBsqniFrWa9Qx6c%2Fus7WscEX6iW4C5LfFWP9qzRF6KWttG4SKUMqONGqlAlF9%2FLVwXENmJ7Z%2BeoauAilKq6cYFtlkNTGSKWqg7Qg8WuDGivwt1T3AeHmMmOwSjycr6elAlLrtKIpUAwAnhLneaXJudTNNd2Mwjgp%2BgVWknKpsgroIyq61pe%2FFLCLJXFWnGp2v9gDGbFwXSMKzAhISWK%2BNFcMeymHbcuj3KCVKe5xGA%2BD0j%2F0erqfsQFYFivFRZiQUuRM%2F3TK57w%3D%3D%7Ctkp%3ABk9SR6SNv6TgZQ -
Καλησπέρα στα παιδιά δοκιμάστηκε χτες και η ανατολική δέσμη στον Turksat 6A
Μέχρι στιγμής είχαμε μόνο δυο συχνότητες στην δυτική.
Δυστυχώς δεν το πρόλαβα το τεστ ήταν στις 11747h S 27500
Λογικά αναμένεται κινητικότητα άμεσα ... και στην τελευταία δέσμη Τουρκίας.
-
Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος που να κάνει λήψη των feeds στον eutelsat 8w; 12735 V 9875
-
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω ποίο είναι το καλύτερο δωρεάν IPTV player για android έκδοση
-
9Xtream
-
είμαι σε αναζήτηση για φτηνού sat finder, και πέφτω πάνω σε GT Media V8 Finder2. ναι η οχι?
PS: δεν είμαι Ελλάδα αυτήν τι στιγμή, όποτε η αγορά θα γίνει απο εδώ λογικά και αν γίνει.
-
Καλουτσίκο και επίσης δεν περιλαμβάνεται το τροφοδοτικό.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!