Απολύτως ευχαριστημένος με αυτό μέχρι στιγμής. Μάλιστα έχει και μενού μέσα που βλέπεις στο κανάλι
ακριβώς τα db βοηθώντας πολύ στην ρύθμιση chicken101
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,388 times. The last Post () by chicken101.
Απολύτως ευχαριστημένος με αυτό μέχρι στιγμής. Μάλιστα έχει και μενού μέσα που βλέπεις στο κανάλι
ακριβώς τα db βοηθώντας πολύ στην ρύθμιση chicken101
Εσυ έχεις το max hatters1976 . Καμμία σχέση με το finder 2.
το έχω εγώ. GTMEDIA V8 Finder2. μια χαρά είναι για μένα!
Κι εγώ το έχω. Αλλά δεν το θεωρώ τόσο αξιόπιστο οσο το pro.
Ερώτηση. Τα feeds στον 28.2e τα κατεβάζετε;
Φίλε,
Ήδη οι σταθερές λήψεις (=βλέπε κανάλια) σε αυτόν τον δορυφόρο με τις πολλές δέσμες, από τις οποίες ένα τμήμα μιάς, έχει ικανή απολαβή σε τμήμα της χώρας, το οποίο μάλλον, εν μέρει, σου είναι ευνοϊκό στον τόπο σου, είναι ΔΥΣΚΟΛΕΣ και περιορισμένες.
Τα feeds εξ ορισμού έχουν αυξημένες απαιτήσεις απολαβής.
Γίνε σαφέστερος, δηλ. δέσμη, συχνότητα κλπ.
Εδώ είμαστε, με τα μέσα του ο καθένας, για να να συνεισφέρουμε.
Για δοκίμασε αν μπορείς. Δεν ξέρω αν είναι ενεργή τώρα την 12630v 7200.
12509 H 7200 στον 28.2e τώρα.
12704 V 9874 στον 28.2 τώρα.
Καλημέρα, ώρα 11:47, δεν ξέρω αν η εκπομπή στη συχνότητα που σε ενδιαφέρει, είναι ακόμη στον αέρα.
Απ' όσο έψαξα, είναι στη δέσμη 2F, που για εμένα στην Αθήνα με Gibertini OP125L κινητό δείχνει άπιαστη και είναι άπιαστη.
Μόνο στην 2G πιάνω κάποια κανάλια και με αρκετά χαμηλό σήμα, περίπου 9dB.
Όσο βορειότερα και δυτικότερα, τόσο καλύτερα σχετικά με τη λήψη του συγκεκριμένου δορυφόρου και ειδικά με τις επί μέρους δέσμες του.
Φυσικά αναφέρομαι σε εξοπλισμό μέσου όρου σαν και τον δικό μου και όχι σε "υπερόπλα" (2,40μ και βάλε...), που διαθέτουν κάποιοι-μερικοί και αγαπητοί εδώ μέσα
![]()
Και που έχουμε την δορυφορική βόμβα ( πιάτο 2,40 ) δεν έχουμε Τραμπ να μας την ρίξει!
Έχω πάρει τηλ. 3-4 τεχνικούς τους λέω είναι επάνω το actuator 36 και έχω vbox II positioner
Όλοι απάντησαν πάρε τηλ. τον Οκτώβριο ... έχουμε δουλειές.
Ακομα δεν το εκανες κινητο;
Σε στείλω τον φίλο μου που κάθεται αυτή την περίοδο;
Θα περιμένω μήπως υπάρξει κάποιο παράθυρο έστω τον Αύγουστο.
Δεν μου λες; Στο τερας εχεις βαλει παρακεντρα τον 3e;
Εγώ σκέφτομαι να τον βαλω παρακεντρα οοοοταν στήσω το 150
Με πιάτο 1.50 και την τοποθεσία που είσαι κάνε μια βέργα 10-12 μέτρα σε όλα καλό σήμα θα είναι.

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!