10 12 μετρα;
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,288 times. The last Post () by chicken101.
-
-
West - East
-
Αν εννοείς να το κάνω κινητό, ούτε με σφαίρες. Δεν με ενδιαφέρει.
-
Καλησπέρα καλό μήνα. Ερώτηση άσχετη με τα δορυφορικά. Εχει κανείς δοκιμάσει ή έχει την υπηρεσία nova home internet 5g; Αξίζει; Επειδή στην περιοχή μου δεν υπάρχει ακόμα η οπτική ίνα και η 50αρα που έχω μόνο 50αρα δεν είναι, σκέφτηκα την παραπάνω λύση που δίνει 100mbps.
-
Εχει πολιτική ορθής χρήσης μετα τα (300GB) εντός του μηνιαίου κύκλου, η ταχύτητα του internet μειώνεται στα 8 mbps. Αντιστοιχα στην vodafone μετα τα (300GB) στα 12 mbps .Ενω η cosmote στο 5g wifi 50 /200/300 δεν εχει περιορισμό στην ταχύτητα οπως στο πακετο με το cosmote booster μετα 200GB σε 15mbps
-
Αυτό διάβασα κι εγώ. Αλλά χθες που επικοινώνησα με την nova μου είπαν πως αυτό ισχυεί για τα κινητά. Το home internet παίρνει από άλλο δίκτυο και δεν έχει καμμία,σχέση με το δίκτυο κινητής. Το ίδιο μου είπε και τώρα που συνάντησα φίλος τεχνικός της cosmote.
-
διαφορετικό apn έχει όπως cosmote και vodafone συν αν κάνει όπως η cosmote να σε σύνδεση με τον χαλκο για να μην αλλάζει περιοχή και σπίτι και να σου δίνει " την φωνή "στο voip;;;
-
Ναι. Και οι 2. Νοβα και cosmote
-
Απλα επιλεγω νοβα γτ ειμαι συνδρομητης εδω και 6 μηνες (ανανεωση συμβολαιου με εον τν προσφορα). Αλλιως θα επελεγα κοσμοτε.
-
Ναι, την έχω εγώ αυτή την σύνδεση (Nova Home Internet 5G) και όλα πάνε καλά με τις ταχύτητες (80-90 dl / 15-20 upl) τις πρώτες 24 ημέρες του μηνιαίου κύκλου (π.χ. σε εμένα ο μηνιαίος κύκλος αρχίζει στις 3 κάθε μήνα). Την τελευταία εβδομάδα του κύκλου περνάμε ένα μαρτύριο στο σπίτι! Η ταχύτητα τρελαίνεται! Μπαίνεις στις σελίδες και περιμένεις να φορτώσουν, άλλες φορές 1-2 λεπτά και άλλες περισσότερο! Streaming νόμιμα κανάλια (Cosmote TV ή EON) τα ξεχνάς, η ταχύτητα δεν επαρκεί, ή έχεις ταχύτητα με αναλαμπές κατα διαστήματα! Δύο φορές που επικοινώνησα μαζί τους μέσα σε αυτό το διάστημα του μαρτυρίου με έβαζαν να κάνω ολική επαναφορά ή επανεκκίνηση του ρουτερ και δεν παραδεχτήκανε ποτέ ότι βάζουν εμπρός τον κόφτη σε ώρες αιχμής, που σε αυτή την σύμβαση υποτίθεται ότι το όριο είναι στο 1 TB, ενώ εγώ ποτέ δεν ξεπερνώ (τσεκαρισμένα) ούτε τα 300GB πού βαζουν σαν όριο στην 4G σύμβαση! Και επίσημα δεν παραδέχονται ότι ισχύει αυτό με τον κόφτη, ουτε τον αναγράφουν στο συμβόλαιο που θα υπογράψεις.
Μη έχοντας καλύτερη επιλογή στο χωριό μου στην Ξάνθη τους τρώω στην μάπα ελπίζοντας ότι μετά από 1,5 χρόνο που θα λήξει το συμβόλαιο να προκύψουν εναλλακτικές λύσεις στην περιοχή μου...
-
Ο βασικότερος λόγος που το τρενάρω είναι ακριβώς αυτά που περιγράφεις anestis1956. Δεν θέλω να ξανα μπλέξω άλλο με νόβα. Σκέφτηκα να πήγαινα στην ιδια υπηρεσία της cosmote αλλά ανεβάζω το μηνίαιο κόστος.
-
Δεν ξέρω αν θα ανεχτώ αυτή την τακτική και την επόμενη φορά, σκέφτομαι να τους ταρακουνήσω άλλη μία φορά τέλη αυτού του μηνός και μετα θα το ψάξω με την υπηρεσία προστασίας καταναλωτών.
-
Στους Γενικους Όρους Συμβολαίων η nova αναφέρει ότι:
"Η Εταιρεία προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία του δικτύου και προς αποφυγή συμφόρησης αυτού, η οποία μπορεί
να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών προς τους συνδρομητές της, δύναται να εφαρμόζει
Πολιτική Ορθής Χρήσης για προγράμματα, υπηρεσίες, πακέτα ή προσφορές, που παρέχουν απεριόριστη χρήση
υπηρεσιών, καθώς και σε όποιες άλλες περιπτώσεις αυτό επιβάλλεται, κατόπιν ενημέρωσης του Συνδρομητή."
Γενικά και οι τρεις εταιρείες ακολουθούν την ίδια Πολιτική , μόνο όταν άρχισε ο elon musk να δίνει το starlink με δωρεάν εξοπλισμό και μπήκε και η δεη στο παιχνίδι τότε η cosmote έκανε καποιες αλλαγές στα ορια για να δούμε και τους άλλους τι θα κάνουν ...?
-
πριν ένα μηνα φίλος μου ζήτησε βοηθεια μου για το internet διότι οτι και αν δοκιμασε ολα ηταν πεταμένα λεφτά.
Σαν λύση του πρότεινα STARLINK
Αν μπείτε στην σελίδα θα δείτε κάτι νέο, ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!!!!!
Ολα τα παρελκομενα ηρθαν σε 3 εβδομάδες, για πρώτη μου φορά εκανα εγκατασταση τέτοιο πιάτο δεν ειναι κάτι ιδιαιτερα δύσκολο αν ποιανουν τα χέρια σου.
Εκ του αποτελέσματος μετα απο 2 εβδομάδες χρήσης ειναι απόλυτα ευχαριστημένος απο ταχυτητες 10-20mbps
με 29ευρώ ειναι στα 50-100mbps.
Το παρόν σχόλιο μου το αναφέρω γιατί παρατηρησα οτι ψάχνετε κάτι απο εντος Ελλάδας τι στιγμή που μας διαφευγουν λύσεις προσιτές απο εκτός Ελλάδας.
-
Μωρέ το κακό είναι οτι καθυστερούν τις υποδομές οπτικών ινών. Οπότε ψάχνουμε λύσεις για καλύτερες ταχύτητες σε "προσιτές" τιμές. Αλλά μάλλον είναι μπαλώματα.
-
Παρέλαβα το gtmedia finder v2, με θήκη/τσαντουλα για να το παίζω τεχνικός στην ταράτσα μου λολ. Λογικά αρχές Αυγούστου θα το δοκιμάσω.
Δεν με πείραξε που είχε μόνο το καλώδιο.
-
Με γειές. Κάντο αναβάθμιση το firmware και πες μας εντυπώσεις.
-
Ακριβώς το ίδιο έχω και εγώ απόλυτα ευχαριστημένος.
Μπορείς να δεις τα κανάλια εικόνα όπως επίσης και τα db.
Αυτό βοηθάει να κάνεις την καλύτερη δυνατή ρύθμιση.
Αν ο τεχνικός έρθει επόμενη εβδομάδα (έτσι είπε) θα ανεβάσω σήματα με 2.40 σε όλους τους δορυφόρους.
-
Συγγνώμη για την επανάληψη. Αλλά γιά όσους κάνουν λήψη τον 28.2Ε δώστε μία συχνότητα (την ποιό δυνατή κατά προτίμηση) να κάνω κι εγώ μία δοκιμή να δώ αν έχω λήψη και με τη σήμα.
Ευχαριστώ
-
11082 H 23000
δεν ξερω εαν ειναι η ΠΙΟ δυνατη, ειναι ομως αρκετα δυνατη (και σε σχεση με αλλες που θυμαμαι), και απο τις πιο ενδιαφερουσες ταυτοχρονα...
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!