Σήμερα το παρέλαβα. Δεν είναι παλιό.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 320,628 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Καμιά φορά μπορεί να σε τρελάνει και η λύση να είναι απλή μπροστά στα μάτια μας και να μην τη βλέπουμε.
Μήπως το DiSEqC 2,0 που έχεις είναι 4x1 και έχεις συνδέσει το 8άρι στην Πόρτα C ή Πόρτα D;
Ή μήπως το έχεις σωστά συνδεδεμένο αλλά είναι χαλασμένη η πόρτα Β; Κάνε την ανταλλαγή για να το διαπιστώσεις.
-
Το βρήκα. Το diseqc το 2.0 εφταιγε. Ελαττωματικό από σκρούτζ.
-
Δεν δουλεύει η είσοδος του lnb 2.
-
Πριν ξηλώσεις κάτι, πρέπει να εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητες. Μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να έχεις κάνει εσύ κάτι στραβά.
Εφόσον έχεις τους διακόπτες, κάνε δοκιμές σκέτους και σε συνδυασμό, μέχρι να διαπιστώσεις ότι πραγματικά οφείλεται σε βλάβη αυτών και όχι από εσένα.
-
Ξερεις ποση ωρα παιδευόμουν; Μέχρι και καλώδια άλλαξα.
-
Με βάζεις σε υποψίες. Μήπως το gtmedia δέχεται μόνο το πρωτόκολλο 1.1 και παιδευόμαστε άδικα;
Το ότι δουλεύει η θύρα Α στο DiSEqC 2.0 δε λέει τίποτα. Όταν είναι νεκρό, συνδέεται στη Θύρα Α που κατά σύμπτωση έχεις συνδέσει το 16άρι και δουλεύει.
Δώσε μας το μοντέλο για να ψάξουμε στο διαδίκτυο για να δούμε αν δέχεται συνδυασμό διακοπτών.
Edit
Μόλις είδα στο youtube ότι το gtmedia v8 έχει επιλογές DiSEqC 1.0 και 1.1. Άρα θα πρέπει να δέχεται συνδυασμό αυτών.
-
Δούλεψε. Το άλλαξα με ένα παλιό και δούλεψε.
-
Επίσης θέλω να ρωτήσω αξίζει τον κόπο η αγορά ενός gibertini op125 ή 150 για τον 28.2e; Ξέρω οτι η Αγγλική δέσμη δεν κατεβαίνει με τα πιάτα που προανέφερα.
-
Καλησπέρα στα παιδιά όσο αφορά στον δέκτη octagon sf8008 silabs tuner μπορώ να επιβεβαιώσω
ότι δεν έχει σπασίματα η εικόνα με πολύ χαμηλό σήμα δηλ. ακόμα και 3.2 db με egami + openatv 7.5.1
Αντίθετα τα κανάλια αυτά δεν μπορείς να τα παρακολουθήσεις με openpli ... Ενημέρωση γιατί έχει
κάποιους σε δύσκολα γεωγραφικά μέρη λήψης.
Επίσης επιβεβαιώνω με τον ίδιο δέκτη την άνετη λήψη χαμηλών symbol rates πχ. 400 στα ραδιόφωνα
του turksat.
-
παιδες ψαχνω για παροχο γιατι αυτος που ειχα χαιρετησε... αν μπορεις καποιος να στειλει σε μηνυμα κατι.
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες εορτάζουσες. Η γκαντεμιά της ημέρας: έλιωσαν 3 lnb.

-
Επί τή ευκαιρία, χρόνια καλά και πολλά σε όλους.
Πώς έλιωσαν, ρε φίλε;
Tough luck.
Ανέβασε καμιά φωτογραφία, αν μπορείς.
-
Από τον ήλιο.
-
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν αλλά και γενικότερα ένεκα ημέρας!
Επειδή είχα χρόνο ανέβηκα και ρύθμισα το 1.80 χτυπημένο βέβαια στον hellas sat.
Για να μην κουνάει έβαλα πάνω μια παλέτα πίσω σαν βάση δαπέδου και μπροστά κάτι πλάκες που έχω ταράτσα.
Σε αυτούς που πιάνουν τα feeds δίνω λίγο συχνότητες και σήμα να μου πείτε αν είμαι εντάξει ...
12338 h 11568 2/3 15.5 db ( Στο wave frontier είχα 13 db )
10730 h 30000 3/4 16.5 db ( Στο wave frontier είχα 15.2 db )
-
Κι εγω είπα να ανέβω να καλύψω τα λιωμενα lnb αλλά μέρα που είναι το ανέβαλα για αύριο. Μιας κι απο εβδομάδα ξεκινάνε οι βροχές.
-
Καλημέρα στα παιδιά προσπαθώ να βελτιώσω στις 16e λόγω των feeds.
Σε εσάς η δέσμη Europe B 12568v 166667 3/5 ... db?
Σε εσάς η δέσμη Europe A 11216h 22500 3/4 ... db ?
-
Η 2η έχει διακυμάνσεις.
-
Καλημέρα.
12568v 16667 3/5 .............9,3db 72%AGC
11216h 22500 3/4 ..............8,1 db 81% AGC
Περιοχή Ισθμού Κορίνθου, πιάτο 90, lnb slim OPTICUM LSP-06H στο κέντρο, δέκτης edision os mio+ 4k.
-
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!