Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,203 times. The last Post () by chicken101.
-
-
chicken101 λογικά πολύ δυνατή είναι η συχνότητα 11554v 30000 για να σε βοηθήσει ... στην αρχή τουλάχιστον
Εξαρτάται απο εκεί και πέρα η ανύψωση στο κάτοπτρο. Εγώ που βρήκα τον hellas sat στο 1.80 ήταν στο πάτωμα
μεν αλλά η ανύψωση ήταν έτοιμη επειδή το είχα σε αυτόν τον δορυφόρο έτσι έπιασα γρήγορα σήμα με το satfinder.
Έχει και εφαρμογή στο τηλέφωνο που έχει πυξίδα δορυφόρου κλπ
Σας Εύχρηστο καί τούς δύο!
Με λίγο κούνημα έπιασα διανα και άρχισε να βαράει το μηχάνημα(finder).
Με όλα αυτά ανακάλυψα ότι το port 3 στο disacq τα κακαρωσε, πάμε για άλλος τώρα.
-
.:T3O:. Πόσα volt να είναι το ledάκι;
θέλει αντίσταση για να είναι κάτω από τα 30ma , τα led τα μπλε πρέπει να είναι στα 3,3volt
-
Στα 3v τα βρήκα.
-
Την καλησπέρα μου σε όλους!
Αν γνωρίζει κανείς κάποιο καλό "καφενείο" με ποικιλία, μιας και μπαίνει το φθινόπωρο και θα πιάσουν κι οι δροσούλες...
please pm me.
Ευχαριστώ!!
-
Καλησπέρα στα παιδιά με feed από τον Hellas Sat.
Με Μητσοτάκη λοιπόν το πρώτο φθινοπωρινό feed ...
-
Δεν μας εδωσες συχνοτητα να κανουμε συγκρίσεις σήματος

-
Τα φώτα σας για αρχάριο.
Στο gtmedia finder εχει calculate με longitude και local longitude και local latitude. πχ στο website που βρήκα longitude λέει 55.236212 και στο finder λεει 012.00e.
πως το κάνω προσθήκη στο calculate ? Δεν εχώ ξανά ασχοληθεί με αυτο.
εδιτ: έχει κάτι να κάνει με Azimuth?
-
Δοκίμασα τώρα το egami 11.0 octagon sf8008 είναι μερικά plugins εκτός λόγω py 3.13
chicken101 το μόνο μενού που δούλεψα είναι αυτό που πατάς SAT και INFO για το μέγιστο db
Λογικά θα πρέπει να σου απαντήσει κάποιος που βάζει πιάτα ... εγώ εμπειρικά στο δάπεδο μόνο
ή πάνω στο wave frontier T90
-
Χωρις να εχω το gtmedia finder, νομιζω το longitude, ειναι ο δορυφορος,
και το local longitude & local latitude, ειναι η γεωγραφικη σου θεση
-
hatters1976 κι εγώ θέλω να αναβαθμίσω κάποια στιγμή το egami στην τελευταία έκδοση, αλλά δεν ξέρω τι παίζει μετά με το oscam. Χρησιμοποιώ την έκδοση 11747 (νομίζω) αλλά έχει να βγάλει νέα έκδοση κάτι μήνες και δεν ξέρω ποιά να χρησιμοποιήσω.
-
-
Oscam από ποιον; Επίσης δεν θυμάμαι πως γίνεται η εγκατάσταση του image.
-
-
Το ipk ξερω να το κανω εγκατασταση. Ποιανου χρησιμοποιείτε ομως. Ολο αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ του os.
-
Μάλλον θα γίνουν σύντομα εκλογές.
Σήμερα feed ΠΑΣΟΚ 12716 h 7200
Hellas Sat.
-
-
Χωρις να εχω το gtmedia finder, νομιζω το longitude, ειναι ο δορυφορος,
και το local longitude & local latitude, ειναι η γεωγραφικη σου θεση
Ναι αυτο ηταν, thanks!!!
-
-
Εγώ πρέπει να βρώ χρόνο να στρώσω τον 39.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!