Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,675 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Εγώ πρέπει να βρώ χρόνο να στρώσω τον 39.
Kαλα θα κάνεις, να εισαι προετοιμασμένος για αυτό που έρχεται........
-
Τι έρχεται ?

-
CYPRUS
-
Ευχαριστώ πολύ,
παρότι δεν καταλαβαίνω γρι

-
Λένε για 4Κ
Άδεια στη Hellas Sat για δίκτυο επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης στην Κύπρο | Limassol TodayΣτην Κύπρο δίκτυο επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης τέλος του χρόνουlimassoltoday.com.cy -
Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τον καινούργιο νόμο και αν επηρεάζει εμάς που βλέπουμε με σερβιτόρους? Κάποιος είχε ερωτήσει παλαιότερα αλλά επειδή τώρα βγήκε η ΚΥΑ ρωτάω.
-
Καλό μεσημέρι παιδιά αν μπορεί κάποιος να μου δώσει αναφορές σε db δέσμη Α στις 16e.
Επίσης και το μέγεθος του πιάτου :
11216h 22500 3/4
11231v 42000 5/6
-
-
1.15 oem ψιλό σκουριάρικο και ένα lnb της opticum (νομίζω) slim, παράκεντρα του άστρα.
-
Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τον καινούργιο νόμο και αν επηρεάζει εμάς που βλέπουμε με σερβιτόρους? Κάποιος είχε ερωτήσει παλαιότερα αλλά επειδή τώρα βγήκε η ΚΥΑ ρωτάω.
Λογο της εφαρμογής GREEK TV και για να σας προστατευσω ολους για τυχον παρατράγουδα έχω πληρη ενημέρωση και εικόνα για την νεα νομοθεσια απο το δικηγορο της εφαρμογής. Η συγκεκριμένη νομοθεσία αφορά αυτούς που βλέπουν με σερβιτόρους, (750Ε το προστιμο) αφορά τους ιδιους τους σερβιτόρους με ποινές έως και 10 χρόνια, αφορά τους μεταπωλητές με πονές εως 5χρόνια , επίσης αφορά καταστήματα που προβάλουν υλικό απο σερβεράδες δημόσια και εκει το πρόστιμο ειναι λίγο μεγάλο.
Τέλος αναφέρει για downloading ταινιες, μέσω torrents αλλα εκει ποιος εν ετη 2025 κατεβάζει ταινιες αφου τις βλέπουμε live streaming vod.
Γενικα για να μην σας κουράσω οσοι έχετε σερβερα θα πρέπει να το ξανασκεφτήτε και αυτές οι αηδιες με vpn με μπλα μπλα ειναι ανοησιες απο κάτι τυπακια που με κουπονια πουλανε vpn. Και πάλι θα σας βρουν
-
Ευχαριστώ πολύ,
παρότι δεν καταλαβαίνω γρι

Υπάρχει φημολογια οτι ολα τα επιγεια κανάλια της Κυπρου θα ανέβουν στον hellas sat εκτός τα ΡΙΚ για λεπτομέριες δε γνωρίζει κανείς. Αυτα περι biss2 conax και μπλα μπλα που ακουγονται ειναι ανοησιες.Πιθανη ημερομηνια Οκτωμβριος
-
Καλησπέρα,εαν δεν πληρώνω σερβερά κ βλέπω μεσα απο οττ navigator σε κινητό τηλεφ.με γραμμές που βρίσκω στο διαδίκτυο με πιάνουν?
-
Καλησπέρα,εαν δεν πληρώνω σερβερά κ βλέπω μεσα απο οττ navigator σε κινητό τηλεφ.με γραμμές που βρίσκω στο διαδίκτυο με πιάνουν?
Αυτό που κάνεις είναι βαρετό έως εκνευριστικό, χαράς το κουράγιο σου. Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αν σε βρουν η όχι άλλα βάση λογικής επειδή αλλάζεις συνέχεια γραμμές λογικά δεν σε βρίσκουν εύκολα.
-
Λογο της εφαρμογής GREEK TV και για να σας προστατευσω ολους για τυχον παρατράγουδα έχω πληρη ενημέρωση και εικόνα για την νεα νομοθεσια απο το δικηγορο της εφαρμογής. Η συγκεκριμένη νομοθεσία αφορά αυτούς που βλέπουν με σερβιτόρους, (750Ε το προστιμο) αφορά τους ιδιους τους σερβιτόρους με ποινές έως και 10 χρόνια, αφορά τους μεταπωλητές με πονές εως 5χρόνια , επίσης αφορά καταστήματα που προβάλουν υλικό απο σερβεράδες δημόσια και εκει το πρόστιμο ειναι λίγο μεγάλο.
Τέλος αναφέρει για downloading ταινιες, μέσω torrents αλλα εκει ποιος εν ετη 2025 κατεβάζει ταινιες αφου τις βλέπουμε live streaming vod.
Γενικα για να μην σας κουράσω οσοι έχετε σερβερα θα πρέπει να το ξανασκεφτήτε και αυτές οι αηδιες με vpn με μπλα μπλα ειναι ανοησιες απο κάτι τυπακια που με κουπονια πουλανε vpn. Και πάλι θα σας βρουν
Ευχαριστω για την απαντηση.οποτε στην ουσια η λυση ειναι να κοψουμε το cccam,oscam κτλπ? Εαν εννοουμε με την λεξη σερβιτορος το ιδιο, το μονο που μπορουμε να κανουμε(παρολο που βλεπουμε μονο ξενα μεσω δορυφορου) ειναι να το σταματησουμε σωστα?στην ουσια η ελληνικη κοινοτητα παει για κλεισιμο εαν δεν μπορουμε να δουμε αλλιως?
-
Ααααα σερβιτόρος cccam και oscam εκει δε σε βρισκουν για iptv αναφέρθηκα
-
Ωχ φιλε κομης ευχαριστω για την διευκρίνιση,γιατι με το που το διαβασα να πω πως χεστηκα πανω μου....σε ευχαριστω και παλι.
-
Παιδιά επειδή καταλαβαίνω τις ανησυχίες και είναι λογικό, θέλω να πω τα εξής:
Προσωπική μου άποψη πάντα και εκτίμηση (μετά από έρευνα εννοείται)
Όσο αφορά τη νέα νομοθεσία έχει γίνει εμφανώς πολύ πιο αυστηρη ειναι γεγονός.
Πάντα όποιος εμπλέκεται σε τέτοιες δραστηριότητες ακόμη και για προσωπική του χρήση ή χόμπι και μόνο το κάνει με δική του ευθύνη εκτιμώντας το οποίο ρίσκω.
Τώρα όσο αφορά iptv νομίζω ότι εκεί άμα βρούνε την πηγή προφανώς είναι πολύ εύκολο να σε εντοπίσουν με δεδομένο ότι υπάρχουνε συναλλαγές οι οποίες καταγράφονται.
Ακόμα και άμα χρησιμοποιείς vpn άμα έχεις συναλλαγή εκτός εάν και εάν είναι με μετρητά η ανώνυμο bitcoin, θα σε βρουν.
Τώρα πόσο θα ασχοληθούν και αν αυτό ο καθένας το κρίνει. Άμα βλέπεις όμως και ελληνικο περιεχόμενο έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να σε κυνηγήσουν.
Τώρα όσοι βρίσκουνε ελεύθερες γραμμές στο internet καί τίς χρησιμοποιουν για εκπαιδευτικούς λόγος με stb emu, ΟΤΤ navigator, και ταυτόχρονα χρησιμοποιούν vpn, η άποψή μου και μόνο είναι ότι πρακτικά είναι τραγικά δύσκολο να σε βρουν.
Με δεδομένο ότι ip δεν δίνεις , συναλλαγή καμία με τον σερβιτόρο δεν υπάρχει ακόμα και αν τον βρουν.
Αυτα για iptv.
Τώρα Όσο αφορά torrent για ταινίες και σειρές, θεωρώ ότι άμα χρησιμοποιείς vpn πρακτικά η πιθανότητα να σε βρούνε είναι μηδενική. Εννοείται άμα βάλουν task force super duper πολλών ειδικών θα σε βρουν και δω. Βέβαια δεν νομίζω ότι το κόστος αυτό αξίζει για έναν απλό χρήστη που ο κακομοίρης μπορεί να δει μία ταινία η μία σειρά.
Όσο αφορά καφέδες και ποτά δορυφορικά που σερβίρονται από διάφορα μαγαζάκια με δεδομένο τουλάχιστον από όσο γνωρίζω εγώ ό,τι κανένα δεν σερβίρει ελληνικους καφέδες, το θεωρώ δύσκολο κάποιος να ασχοληθεί να σε βρει με δεδομένο ότι ελληνικό καφέ δεν πίνεις.
Όχι ότι δεν μπορούν, φυσικά άμα βρεθεί η πηγή και υπάρχουνε συναλλαγές μπορούν να σε βρουν. Αν μπορουν να αποδείξουν κάτι και νομικά να στέκει ώστε να σε κυνηγήσουν δεν το γνωρίζω ειλικρινά. Ειδικά άμα ο σερβιτόρος είναι άραβας βραζιλιάνος η μαυριτανός. Δεν ξέρω τι νόμοι υπάρχουν εκεί και αν πραγματικά τους επιβάλει κάποιος και υπάρχει τρόπος να παρθεί η πληροφορία.
Βέβαια πάντα ο καθένας κάνει ότι κρίνει αυτός σωστό και παίρνει το όποιο ρίσκο.
Ξεφύγαμε λιγάκι ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον δεν θα κυνηγήσουν και δεν θα ασχοληθούν με κάποιους που βλέπουνε δορυφορικά δεύτερη κατηγορία σαουδική αραβία γιατί τους αρέσει η περιγραφή.
-
.
-
bountyhunter21 στην Γερμανια που είναι πολυ ποιο αυστηρά. γιά πάνε με vpn και κατέβασε torrents. Τακα τακα θα σε βρουν. Για να κλεισουμε το θέμα
αναφέρω οτι οσοι έχουν IPTV (ειδικά box, mac) θα πρέπει να το ξανασκεφτουν. Cccam, oscam εκει κλαιν μαιν.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!