Για τον 16 μόνο παράκεντρα με τον 19.2
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,252 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Ελληνικό ποδόσφαιρο+μπάσκετ εκτός από 19.2 και 16ε, που αλλού μπορώ να δω ?
Σε κάτι μέρες λέω να αλλάξω κάτι καλώδια και το disecq, και να κεντραρω κάπου το τρίτο πιάτο.
-
7e
-
Και 39οΕ.
Την περασμένη αγωνιστική σαιζόν (2024-2025) βγήκαν 34 feeds στις 39οΕ και 27 στις 16οΕ, αυτά τα τελευταία σχεδόν όλα σε αγώνες Κυπέλλου.
-
-
Προσωπικά δεν είδα κάτι. Μόνο σε ασχημες καιρικές συνθήκες.
-
Χωρις να πειραξω τα lnb, μονο πιατο δεξια/αριστερα, και πανω/κατω
Ειμαι σε καλο σημειο, κεντρο 10E
-
Μόλις τελείωσα αυτά κατάφερα εγώ στον eutelsat 16A με inverto ultra black και με επέκταση παρακεντρα. Δεν ξέρω αν έχω ρυθμίσει σωστά και έρχεται το feed που ενδιαφέρομαι θα δείξει ...
-
Για να σου πω πρακτικά. Αντικατέστησα το opticum red rocket με το inverto ultra το τελευταίο μοντέλο με το σκεπτικό να αυξήσω το σήμα στον hispasat και εν τέλη το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Το πιάτο είναι το gibertini op100l.
-
-
-
-
Κι εκεί που είπα πως ξεμπέρδεψα με τα δορυφορικά, αύριο πάλι σκεπή για να ρυθμίσω τους 45/46.

-
-
Δεν πήρα inverto για αυτούς τους δορυφόρους. Πήρα 2 commander και για τον 52.
-
stel883, ISN0G00d, hatters1976
Οι παραλείψεις και τα λάθη πρέπει να διορθώνονται.
Ιδού η αναφορά λήψης που χρωστούσα για τις 16οΕ.
Αθήνα, GIBERTINI OP125L, Single High-Gain Low-Noise 40mm PLL LNB
ISN0G00d, υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στις 45οΕ, μετά από την "αναχώρηση" του πακέτου Bulsatcom; Στις 46οΕ έχει πράγματα, πέρα από τα αθλητικά, που, απ' όσα καταλαβαίνω, δεν είναι η πρώτη σου προτίμηση.
-
-
Έχεις απόλυτο δίκιο, να μην εξηγώ τι συνέβη, προτιμώ να ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ.
-
-
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!