Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,494 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Καλησπέρα παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Οι αναφορές που δίνετε στους 7e και 16e στα feeds που
κάνετε λήψη με ποιο lnb είναι? Επίσης είναι απλό ή είναι PLL. Σας ρωτάω γιατί σήμερα έβαλα απο
περιέργεια για τεστ στις 16e amiko slim 107 δεν έδινε καλό σήμα, μετά έβαλα το megasat diavolo
σήμα καμπάνα έφτασε σχεδόν 17db στην 11554v. Όμως ούτε το ένα ούτε και το άλλο έφερε λήψη
feeds όπως το inverto ultra black νομίζω είναι PLL? Στην αγορά τι άλλο είναι διαθέσιμο σε PLL να
κάνω τέστ ... εκτός απο το inverto.
-
Ειχαμε διακοπη ιντερνετ & τηλεφωνια, σημερα απο OTE, για περιπου 5 ωρες, στην περιοχη μου
Εγω εχω για τον 7Ε - Fracarro Ux-S LTE, και για τον 16Ε - Inverto Black Ultra PLL Single
-
Αυτό που δεν κατάλαβα μιας και το έχω προσπαθήσει πολλές φορές, πως κατάφερες να κάνεις λήψη 3 μοιρών με 2 40άρια lnb;
Αυτο ισχυει, για πιατα μικροτερα, απο 1.25m
Gibertini OP100L
-
-
stel883 εμένα με 2 40αρια lnb hellasat και turksat δεν μου βγαίνει ο τελευταίος, παρά μόνο με slim.
Εβγαλα και τον 45/46 με σχεδόν φουλ σήμα.
Στήθηκε και το op150s, αύριο περιμένω τον φίλο τον τεχνικό να το ρυθμίσουμε. Αλλά αρκετά μεγαλύτερο σε σχέση με το op125 και μας αγανάκτησε στο στήσιμο του.
-
Εχω τον Opticum LSP-06H, στον 39E
-
-
Αυτές οι συχνότητες είναι γελοίες στο πιάσιμο του 7. Με παράκεντρο ακόμα το lnb και είναι σχεδόν στο τέρμα.
-
-
Αυτή την κλειδώνω με 47% προς ώρας.
-
Και από την Αθήνα, σήμερα. Ίσως το σήμα διαφοροποιείται σε ένταση, ανάλογα με την ώρα.
-
Καλημέρα στα παιδιά μια τελευταία προσπάθεια θα κάνω αν γίνεται κάτι καλύτερο το απόγευμα
στις 16e γιατί έχω twin inverto ultra black και είδα μερικές αναφορές ότι πάει καλύτερα απο το single.
Αν πάει καλύτερα θα βάλω στην θέση του στο wave το twin white inverto home pro δουλεύει ισάξια
στον hotbird ... θα δούμε αυτή είναι η τελευταία δοκιμή με τον εξοπλισμό που έχω ... Δυστυχώς δεν
έχω δεύτερο lnb flange ultra black για δοκιμή στις 16e ... αυτό το έχω στις 7e.
-
Στην αγορά τι άλλο είναι διαθέσιμο σε PLL να
κάνω τέστ ... εκτός απο το inverto.
-
Εβγαλα και τον 45/46 με σχεδόν φουλ σήμα.
Εκανα παραγγελια ενα diseqc 4x1, θα βαλω και τον 46Ε στο Gibertini OP100L
Πηρα και το Triax lnb, που ανεφερα πιο πανω
-
Αυτό που δεν κατάλαβα μιας και το έχω προσπαθήσει πολλές φορές, πως κατάφερες να κάνεις λήψη 3 μοιρών με 2 40άρια lnb;
Αυτο ισχυει, για πιατα μικροτερα, απο 1.25m
Νομιζω οτι απο 1m και κατω, ειναι το σωστο
-
-
Δηλαδη, χωρανε τα 40mm lnb, ανα 3 μοιρες?
-
Βρε αυτο λεω. Οχι. Με 2 40αρια ο 42 δεν λαμβάνεται. Με 1 40αρι και ενα slim είναι οκ.
-
Το slim ειναι 23μμ, η 40μμ?
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!