23mm.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,856 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Συμπεράσματα ημέρας 10/9/2025 στην ταράτσα :
1. Το inverto white pro home twin έχει καλύτερη απόδοση HOTBIRD 18db στα δικά μας, απο το inverto ultra black twin (wavefrontier T90)
2. Το inverto ultra black twin δεν έδωσε καλύτερο σήμα απο το inverto ultra black single παράκεντρα στον Eutelsat 16A.
3. Οι δέσμες στους δορυφόρους μας κάνουν δύσκολη την ζωή πχ. αν δεν ξέρεις ότι η 10721v αν την πας φουλ σήμα σου χαλάει τα feeds eutelsat 7B/C
Αντίθετα αν κάνεις την ρύθμιση με βάση την 11071v 7200 (12db) και τα ebu 9-10 db όλα άψογα.
4. Για πρώτη φορά λήψη σήματος 20.8 - 21 db (7e) προσωπικό ρεκόρ ως τώρα.
Καλή συνέχεια *το μόνο που αναμένω είναι οι δυο συχνότητες στον Eutelsat 16A με ελληνικό ενδιαφέρον* αν έρχονται για να μην βάζω άλλο πιάτο.
-
hatters1976 αυτό κατάλαβα και εγώ με τον hellasat. Η τελευταία σειρά της inverto black ultra είναι υποδεέστερη ακόμα κι από την premium σειρά. Ελπίζω τώρα το black ultra να είναι οκ στον 7 και στον 9 μιας και τοποθετήθηκαν στο 150.
-
Στο 2.40 πάντως το inverto ultra black pro flange δουλεύει καλά ... δυστυχώς δεν είχα ποτέ την προηγούμενη σειρά και δεν ξέρω.
Έχει εδώ σε ένα μαγαζί προηγούμενη σειρά αλλά είναι αλλιώς απο την φωτογραφία του ίντερνετ και ίσως είναι ακόμα πιο πίσω
και δεν το αγόρασα. Περιμένω το feed 16e λογικά κάτι θα βγει εκεί δικό μας κύπελλο στις 23/9 ISN0G00d
-
Το Κύπελλο ξεκινάει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας 16-17/09 (δυστυχώς δεν έχουν ακόμη οριστεί οι ακριβείς ημέρες και ώρες των αγώνων) και με συμμετοχή ομάδων Superleague, οπότε θα τσεκάρουμε νωρίτερα.
-
Gibertini OP100L - Νότια Λακωνία
42E - 2 feeds απο τουρκια
-
Το λες και satshop home edition έτοιμος μόλις βγει δικό μας feed eutelsat 16A 😎
-
hatters1976 εσυ που είσαι feedάκιας, μόλις ανέβει κανένα στον 7 για δώστο να δω τι ψάρια πιάνει το 1.50. Πάντως stel883 με παράκεντρο πλέον τον 9 σε αυτό το πιάτο κατεβαίνουν οριακά τα 2 Ιταλικά streams που δεν κατέβαιναν. Αν και τώρα που στο γράφω έχει έντονη συννεφιά.
-
-
-
Λοιπόν, άλλαξα brackets στο ν0βα πιάτο που εχω, το όπιο είναι κάπου στα 98cm? είναι αν δεν κάνω λάθος. Τα brackets στο πλάτος μια χαρά καθοντε, αλλά και πάλι υστερεί πίσω μπρος και κουνιέτε στα κάγκελα. Θα πάω να δω αν έχουν μικρότερα.
Έπιασα και 7Ε άλλα μαξ 40κατικανάλια, ανάμικτα κανάλια απο Β και C. Αύριο θα κάνω άλλη μια προσπάθεια για καλύτερο σήμα και περισσότερα κανάλια, μιας και θα αλλάξω και DiSEqC 8x1.
Είδα και κάτι NHL κανάλια, να φανταστώ hockey?
post script: δεν είναι δικό μου, το βρήκα τυχαία, έχει και μοτορ(αν δουλεύει) για όπιον ενδιαφέρετε.
-
Στις 16E αλλαξα, το Inverto Black Ultra PLL με Golden Media 201
Περιμενο 2 lnb's να ερθουν, TRIAX TSI 100 Gold και RELOOK RE-S1EC
Θα κανω δοκιμες, στις 7Ε & 16Ε
-
-
58% 89%
-
-
Ετσι οπως πάμε θα ψάχνουμε feed του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.
-
-
Πάντως αν και δεν έχω δοκιμάσει αρκετά τον 7, στον μόνο που δεν κατεβάζω feeds είναι ο 28.2. Ανάθεμα στον F.
-
Έκανα την μετατροπή σε % έχει καλύτερο σήμα ο ISN0G00d απο ότι καταλαβαίνω και γενικότερα στον Hellas Sat
Ας πούμε εδώ μέχρι 17 db πάω στις δυνατές μάλλον πρέπει να παραγγείλω 2 inverto ultra black flange
Γιατί εδώ είναι παραβολικά τα πιάτα το ένα το 2.40 και το άλλο το 1.80 ... ενώ εσείς μάλλον είναι κανονικά πιάτα.
-
Κανονικά έχουμε. Οχι τέρατα. hatters1976 για στείλε το 2.40 να κάνω δοκιμές στον 28.2

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!