Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,054 times. The last Post () by chicken101.

• Και τώρα έχει feed 11007v 7200 hellas sat ελληνικού ενδιαφέροντος αν και έρχεται με 9.5 db

σκέφτομαι ότι παραμένει δύσκολη η συχνότητα αυτή ιδιαίτερα αν δεν είναι καλός ο καιρός ..

Αντίθετα στις 12716h και άλλες το σήμα δείχνει στα feed να είναι πιο καλό όχι οριακό ...

• ISN0G00d ανέβηκα ταράτσα το ξαναέστησα γιατί είναι δάπεδο με μάρμαρο κλπ

Να μην κουνιέται αποτέλεσμα κέρδισα περίπου 1.2 db στην 11007v

Έχασα στην 10730h hellas sat 4 περίπου 0.5 db θα το αφήσω έτσι

Θέλουμε τα feeds να είναι κοντά 10db ... αλλιώς δεν είναι σταθερά.

• Ηρθε σημερα το TRIAX TSI Gold, πηρα 2 κομματια

Οταν εκανα τις δοκιμες, ειχα επανω και τα δυο ταυτοχρονα 16E & 7E, γιατι ηταν αργα

Θα κανω αυριο δοκιμη, αν ειναι ιδια σε αποδοση

• Ξέρει κανένας το feed 11062h 09700 16east τί είναι?

Με την ευκαιρία είναι η πρώτη φορά που πιάνω εδώ δικό μας μετά την αλλαγή στο 2.40 παράκεντρα

Σήμα σταθερό ... στα 9.0 db

• Συγκριση, τον δυο lnb TRIAX TSI 100 Gold

Και δυο ακομα lnb, στο συγκριτικο

• Εγώ αντιμετωπίζω ένα παράξενο θέμα ορισμένες συχνότητες έχω καλύτερο σήμα στο wave frontier T90

και σε όλες τις υπόλοιπες καλύτερο σήμα παράκεντρα στο 2.40 - Ενδεχομένως να αλλάζω όποτε θέλω

αφού τα έχω και τα δυο σε διαφορετικές θέσεις στο disecq. Πάντως το ένα feed που με ενδιέφερε στις

χαμηλές συχνότητες ήρθε με σταθερότητα σχετικά. Περιμένω και στις 12+ να δω (Eutelsat 16A).

• Καλησπέρα στα παιδιά συνεχίζονται οι δοκιμές σήματος στον Hellas SAT 10758 8000 9/10.

Σε άλλα νέα επειδή το 2.40 μάλλον παράκεντρα στις 16e δεν είχε διαφορά απο το wavefrontier έβαλα τις 10e.

Βέβαια δεν ξέρω την δυναμική του δορυφόρου στο σήμα στην 11221v 30000 έχω 80% ισχύ και 72% σήμα στο πεδιόμετρο.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!