Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,368 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Καλό μεσημέρι στα παιδιά έχω καταλήξει στον εξοπλισμό μου για τον επερχόμενο χειμώνα.
Μόνο αν προκύψει κάτι έκτακτο σε ενδιαφέρον ακουμπάω:
Παραβολικό πιάτο famaval 2.40 lnb στους δορυφόρους : thor 0.8w ultra black, eutelsat 7e lnb flange, eutelsat16e ultra black.
Wave frontier T90 στους δορυφόρους : 1.9e, 4.8e, 9e, 13e, 19e, 21.5e (new) χώρεσε το amiko slim lnb, 23.5e, 26e, 36e, 42e, 46e.
Παραβολικό πιάτο χτυπημένο λιγάκι μάρκα " ταλιμπαν " 1.80 : hellas sat 39e lnb inverto ultra (θα δω πως θα πάει ίσως πάω σε φλάντζας).
-
hatters1976 με τι σήμα έβγαλες τον 21.5;
-
Να βράσω για inverto. Ετσι γίνανε 4. Δεν ξέρω αν φταίει το πιάτο ή ποιότητα τους.
-
-
Για δωσε συχνότητα που λαμβάνεις 12.8db.
-
-
Με τα βίας κλειδώνω στο 54%
-
Με τέτοια γκάμα εξοπλισμού και τόσες δοκιμές και βελτιώσεις, που έχεις κάνει τόσο καιρό τώρα, θα μας βάλεις σε όλους τα γυαλιά.
-
Το amiko slim 107 επειδή έχει και το 108 δουλεύει εξαιρετικά σε σήμα στο wavefrontier T90 ISN0G00d
Eshop.gr aρκετά φθηνό ... το έχω εκτός τόξου στον 1.9e φέρνει εκτός πιάτου ακόμα και 13 db σε συχνότητα.
Βέβαια να πούμε ότι το wave frontier t90 είναι κέντρο κάπου κοντά στις 21.5 όλα παίζουν τον ρόλο τους.
-
Εγω τον εχω παρακεντρα απο τον 28.2 με inverto premium. Δεν μου χρειαζεται slim στην προκειμένη περίπτωση.
-
Καλησπέρα στα παιδιά έτσι για να δώσω μια νότα αισιοδοξίας έγινε μια μεγάλη επιστημονική μελέτη
για την διανομή τηλεοπτικού σήματος. Συμπέρασμα η διανομή μέσω δορυφόρου είναι μεγάλη και
αποδεδειγμένα πιο αποτελεσματική αντί της IPTV. Έτσι αναμένεται να αυξηθεί η διανομή τηλεοπτικού
σήματος τουλάχιστον μέχρι το 2035 ... σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της μελέτης αυτής.
Μήπως βιάστηκαν όλοι να πουν τέλος ... η δορυφορική tv ?
SATELLITE LAUNCHES CONFIRMED FOR 2027 : HELLAS SAT 5 , THOR 8, ASTRA 1Q.
-
Πάντα ήμουν υπερ της δορυφορικής. Η παρακολούθηση μέσω ΟΤΤ ποτέ δεν μου άρεσε. Βέβαια έχει και πλεονεκτήματα σε σχέση με το δορυφορικό.
-
Καλησπέρα στα παιδιά όποιος είναι να ρυθμίσει καλύτερα τον Hellas Sat 39e για τα feeds απο αύριο ξεκινά
η superleague 2 τα παιχνίδια θα είναι στις 14:00. Επίσης αναμένονται και πολλά feeds γυναικείο ποδόσφαιρο
λίγο αργότερα. Να υπενθυμίσω ότι ο Hellas SAT είναι ο μοναδικός δορυφόρος που μπορεί να βρεις το πιο
ισχυρό σήμα στην 10730h hellas sat 4 17 db και να μην κάνεις λήψη feeds. Προτιμότερο είναι να γίνει λοιπόν
η ρύθμιση του lnb όταν κάνουν εκπομπή : 11007, 11017v, 11027v, 12716h.
Σταθερό σήμα 11.5 db εδώ και ημέρες όχι συνεχώς ... στην συχνότητα 10755v 8000 9/10 κάτι ... ψήνεται
Δεν φαίνεται να είναι ... feed
-
Εγώ βλέπω οτι η ερτ έπεσε στο σήμα. Απο 'κει που κλείδωνα στο φουλ τώρα πηγε στο 89%. Οσο για την συχνότητα που αναφέρεις hatters1976 κλειδώνει μια στο 82% και εξαφανίζεται για λίγο.
-
Ναι οντως έχει μια μικρη πτώση η ερτ το είδα και εγώ.
-
Εδώ σε μένα η ERT 2 ERT 3 είναι στα 12 db στις άλλες έχω απο 14 db και πάνω αλλά αυτή η ρύθμιση για μένα
είναι επειδή έτσι το lnb μου φέρνει τα feed, πχ αυτή την στιγμή 11007v 7200 στα 8.8 - 9.0 db ISN0G00d komhsgr
* Έχω την εντύπωση ότι το θέμα με το σήμα της ΕΡΤ πάει εδώ και πάρα πολύ καιρό πίσω ... δεν είναι κάτι νέο.
* Μόνο αν μεταφερθούν στον HELLAS SAT 4 θα έχουμε σήμα καμπάνα ... 16.5 - 18 db ... γνώμη μου
* Η συχνότητα 10755 όλες τις προηγούμενες ημέρες είχε και διαστήματα σταθερό το σήμα ... κάτι ψήνεται 100%
-
Display More
Καλησπέρα στα παιδιά έτσι για να δώσω μια νότα αισιοδοξίας έγινε μια μεγάλη επιστημονική μελέτη
για την διανομή τηλεοπτικού σήματος. Συμπέρασμα η διανομή μέσω δορυφόρου είναι μεγάλη και
αποδεδειγμένα πιο αποτελεσματική αντί της IPTV. Έτσι αναμένεται να αυξηθεί η διανομή τηλεοπτικού
σήματος τουλάχιστον μέχρι το 2035 ... σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της μελέτης αυτής.
Μήπως βιάστηκαν όλοι να πουν τέλος ... η δορυφορική tv ?
SATELLITE LAUNCHES CONFIRMED FOR 2027 : HELLAS SAT 5 , THOR 8, ASTRA 1Q.
Μπορώ να πω ότι όσες φόρες έχω δει iptv η ότι έχει να κάνει online streaming η ποιότητα δεν με εντυπωσίασε όσο με της δορυφορικής.
Μην αναφέρω delays/καθυστερήσεις, ειδικά με τα πειρατικά που ακούς το γκολ από το καφενείο και μετά το βλέπεις.
Περιμένω streaming service μέσω δορυφορικής λολ.
---
Είχα την ευκαιρία να πάρω ένα ακόμα νοβα πιάτο με lnb, αλλά λέω 3 έχω ήδη, τι να το κάνω το τέταρτο?
Επίσης, το να φτιάχνω καλώδια είναι το χειρότερο μου! Θέλει μπόλικη εξάσκηση/εμπειρία(στο κόψιμο κυρίως)
-
Επίσης, το να φτιάχνω καλώδια είναι το χειρότερο μου! Θέλει μπόλικη εξάσκηση/εμπειρία(στο κόψιμο κυρίως)
Εχω αυτο το εργαλειο, παρει
-
Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ, απλά της spaun.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!