10766 V 34000 και 10732 V 34000 στον 10e για 1η φορά τις βλέπω με σήμα σχεδόν στο τέρμα. Πιθανόν να φταίει η εντονότατη συννεφιά. Από ότι φαίνεται το op150 ακόμα και σε παράκεντρες λήψεις κάνει δουλειά.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,121 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Λοιπόν μιας και μιλάμε για feeds, στους δορυφόρους που τα κάνω λήψεις είναι οι εξής: 30w, 8w, 0.8w, 3e, 7e, 10e, 13e, 16e (όχι όλα), 19.2e, 36 (όχι όλα) 39e, 42e και 46e.
-
Ψάχνεσαι όμως πολύ για λήψεις, σταθερές ή feeds, στις 21,5οΕ.

-
-
Εγώ πάλι βλέπω μπαλίτσα Αγιαξ - Μπρέντα free to air Dubai sports 1 - Badr 8, 8.8 db.
-
Ε, είσαι σε προνομιακό σημείο για τη συγκεκριμένη λήψη.
-
Καλημέρα στα παιδιά πέρασα με μονωτική τα οριστικά lnb στο wave frotier T90 για φέτος.
Σιγά σιγά έρχονται οι πρώτες βροχές και σε εμάς στα νότια ανατολικά.
Όλα τα lnb πάνω είναι inverto ultra black εκτός 1.9e - 21.5e- 26e (amiko slim 107 & 108).
Στο παραβολικό 2.40 και εκεί έτοιμος μονωτική ταινία inverto ultra black flange 7e και κανονικό
inverto ultra black σε 0.8w - 16e παράκεντρα αυτοί.
Μοναδικές δοκιμές μόνο στο παραβολικό 1.80 στο δάπεδο για τον Hellas Sat μέχρι να έχω κάτι
σταθερό στα feeds (πρόχειρη μονωτική εκεί).
Καλό χειμώνα !!
-
11682 H 4000 στον 36e με σήμα 64%.
-
Ωραίες παίκτριες έχει ο ΠΑΣ Γιάννενα. Αυτή η Χριστινάκι του Ολυμπισκού είναι ο θυληκός Ατεντοκούμπο

-
Πρωϊνός δορυφορικός καφές καλή νέα εβδομάδα στα παιδιά με πολλά τεστ 😉
-
Εδώ μας τα χάλασε ο καιρός. Φέτος οτι έκανα έκανα. Του χρόνου πάλι.
-
Ο φρόνιμος ISN00G00d μαγείρεψε πριν πεινάσει.
-
για σας θελω μια βοηθηα εβαλα το egami 11 ston zero4k alla δεν μπορο να βγαλο τησ πλιροφοτριεσ απο το μιδια πλαιερ οταν αρχιζει το εργο απο το iptv ξερη καπιος να με βοηθηση το ειχα βρι παλια αλλα δεν θημαμε ευχαριστο
-
Πάντα πεινάω

-
Άντε καλή αθλητική σεζόν να έχουμε! αν και ξεκίνησε ηδη.
Έκανα μια πατέντα με ένα ταπερ και λίγο σιλικόνη για το disecq λόγο βροχής! κάνει δουλειά για τώρα. + τελικά το τρίτο πιάτο το γύρισα hellas sat.
Λέω ν μη πειράξω τίποτα προς το παρόν.
-
btw παρατήρησε κάνεις στην επίγεια το κανάλι του μένιου Ε ότι τώρα έχει γίνει ναυτεμπορικη ? η κάνω λάθος ?
-
Πρωϊνός δορυφορικός καφές καλή νέα εβδομάδα στα παιδιά με πολλά τεστ 😉
sounds very interesting, very good luck.
where do you publish the results of your test?
-
Καλησπέρα στα παιδιά έπεσαν οι υπογραφές της Εuroleague με τα DUBAI SPORTS.
Ξεκίνημα με την ελεύθερη μετάδοση το βράδυ ΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (DUBAI SPORTS 2).
12130V 30000 3/4 (EMENA BSS BEAM- BADR8 26E ).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ SATELLITE DISH 1.10 - 1.25
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.
-
Θα το τσεκάρω απόψε, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες για καλή λήψη στην Αθήνα.
-
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!