Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,347 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Παιδιά μην φανταστείτε κάτι το σπέσιαλ και εδώ κάτω βέβαια στο wave frotier T90 είναι.
Lnb είναι το opticum 0.1 db η δέσμη αυτή σε γενικές γραμμές έρχεται απο 8.2 - 9.8 db.
Η ατυχία μου είναι ότι την άλλη δέσμη την πιάνω καλύτερα στα 11 db αλλά προς το
παρόν μόνο δυο συχνότητες. Βέβαια είναι νέος ο δορυφόρος και δεν αποκλείονται και
αλλαγές δέσμης ή προσθήκες. Ενδεικτικά να αναφέρω την 11270 στα 14 db ( badr 7 ).
-
Αγαπητοί φίλοι, χαίρω να διαψεύδομαι ευχάριστα.
-
Πολύ καλή ποιότητα εικόνας, μπράβο hatters1976 για την ανακάλυψη,
...λίγο το σχόλιο με δυσκόλεψε στην κατανόηση.
-
-
Αυτός ο καιρός είναι οτι πρεπει για παρακολούθηση δορυφορικών.
-
Δυνατές σε σήμα συχνότητες για τους πιο σημαντικούς δορυφόρους Ελλάδα.
-
-
φιλε hatters1976 ωραιες οι φωτο αλλ εχω να ανεβω ταρατσα πολυ καιρο ολα θελουν ρυθμιση αλλα ποτε? δορυφοροι ενεργοι
0.8 1.9 7 9 13 16 19.2 23.5 39
εδω καλα παω αλλα δε πιανω τα feed
-
Κάτι διαφορετικό από τα δορυφορικά. Για όσους τους ενδιαφέρει βέβαια.
-
-
-
Να βράσω την gtmedia.
-
Κατα τα αλλα αυτόματη ενημέρωση λέει. Μπούρδες.
-
Επιτέλους κατέβασα feed από τον 21.5.
11647:H 4500. Εχει κάτι τύπους με τλουπάνια.
-
Τι έγινε? Πολύ ησυχία έπεσε, πιάσανε η βροχές και αρχίσαμε την τηλεθέαση?
-
Από σήμερα με το gibertini op100l μου ήρθε σήμα λίγο πάνω από το όριο η Ευρωπαϊκή δέσμη 2e στον 28.2e. Φαντάζομαι με μεγαλύτερο κάτοπτρο θα είναι ισχυρότερο.
-
Καλησπέρα στα παιδιά εγώ είμαι σε αναμονή του inverto flange lnb για να το δοκιμάσω στον Hellas Sat.
Βέβαια είδα αναφορές τεστ κανονικών lnb τα οποία μέχρι τώρα δεν τα έχω στην κατοχή μου ότι είναι τα
δυο καλύτερα σε απόδοση. Το ένα είναι της megasat high gain 0.1 lnb, το άλλο της fraccaro δεν θυμάμαι
αν είναι αυτό που έχει ο stel883 ή βγήκε άλλο νεότερο.
* Παρατήρησα πτώση σήματος στον Hellas Sat νωρίς προς το μεσημέρι μετά το απόγευμα όλα καλά... δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει.
Βέβαια το 1.80 είναι στο πάτωμα δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό ... για κάποιο λόγο το κάνει την ίδια ώρα ...
* Παρατήρησα πτώση σήματος στον αναμεταδότη του CBC SPORT 46e απο 12.2 σε 10.5 db εδώ και μερικές μέρες.
-
-
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!