Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 319,931 times. The last Post () by chicken101.
-
-
-
Στο φουλ κι εγώ. Αλλά κολλάει το oscam οταν τα επιλέγω.
-
Καλημέρα στην παρέα, για mgcamd να στοχεύσω 16 ή 23,5 ? Υπάρχει κάτι αξιόλογο σ αυτούς τους δορυφόρους για αθλητικά κυρίως ?
Ευχαριστώ
-
16. Ο 23.5 δεν έχει κάτι το ενδιαφέρον προς το παρόν.
-
Πάντα εξαρτάται από το τι σε ενδιαφέρει. Δεν είναι τεράστια η διαφορά στα ενδιαφέροντα κανάλια.
Στις 23,5οΕ βρίσκεις National Geographic Wild CZ και Nautical Channel με ελληνικούς υπότιτλους και από αθλητικά αρκετά κανάλια στα πακέτα Canal Digitaal και Skylink.
Αν δεν μπορείς να στοχεύσεις και στους 2 δορυφόρους (δεν είναι δύσκολο με πιάτο 100 cm, κέντρο τις 16οΕ), τότε μάλλον υπερέχει ο 16οΕ, κατά τη γνώμη μου.
-
Πάντα εξαρτάται από το τι σε ενδιαφέρει. Δεν είναι τεράστια η διαφορά στα ενδιαφέροντα κανάλια.
Στις 23,5οΕ βρίσκεις National Geographic Wild CZ και Nautical Channel με ελληνικούς υπότιτλους και από αθλητικά αρκετά κανάλια στα πακέτα Canal Digitaal και Skylink.
Αν δεν μπορείς να στοχεύσεις και στους 2 δορυφόρους (δεν είναι δύσκολο με πιάτο 100 cm, κέντρο τις 16οΕ), τότε μάλλον υπερέχει ο 16οΕ, κατά τη γνώμη μου.
Σ' ευχαριστώ, έχω πιάτο 100cm και αυτή την στιγμή έχω τις 13 κέντρο και παράπλευρα 9.Η 16 πιστεύω είναι εύκολο παράπλευρα.Για να βάλω 23.5 αντί για 16 είναι δυσκολότερο?Με ενδιαφέρουν ποδοσφαιρικές Ευρωπαϊκές διοργανώσεις
-
Με κέντρο 13 θα είναι δύσκολο να κάνεις λήψη τον 23.5. Για τον 16 είναι εύκολο να τον κάνεις λήψη χρησιμοποιώντας slim lnb.
-
-
-
Αν δεν σε πειράζει να μη βλέπεις την ιταλική δέσμη στις 9οΕ, μπορείς να ακολουθήσεις τη δική μου διάταξη:
Κέντρο 16οΕ (slm lnb, όπως σωστά λέει ο ISN0G00d) και παράκεντρα 19,2οΕ, 23,5οΕ, 13οΕ και 9οΕ.
Περιοχή Ισθμός Κορίνθου, στο εξοχικό μου, δοκιμασμένο.
Ευχαριστώ, αυτό θα κάνω,δεν απέχουμε και πολύ από Επίδαυρο.
-
-
Σε ρωτησα γτ φίλος εδώ με το ίδιο πιάτο 2 συχνότητες της Ιταλικής δέσμης δεν κατεβαίνουν.
-
Καλησπέρα στα παιδιά κάποιος γνώστης που πιθανόν να τοποθετεί wave frontier T90
Το δικό μου είναι τοποθετημένο οριακά στις 1.9e και εντός 46e απο την άλλη μεριά.
Παρότι λοιπόν είναι το κέντρο κοντά στις 26e έχω χαμηλό σήμα ... κάποια ιδέα τι συμβαίνει.
Βέβαια στην άλλη δέσμη πχ. 11785v (mena bss) εκεί έχω 11 db στις άλλες όλες γύρω στο 8.8-9.8 db
Εκτός απο γνώμη αν υπάρχει κάποιος που έχει στο wave forntier 26e να μου πει το lnb
αν το σήμα που φέρνει είναι πάνω απο 10 db.
-
hatters1976 οταν είχε έρθει ο τεχνικός από Θεσσαλονίκη να μου το εγκαταστήσει τότε (μιλάμε για το 2005) θυμάμαι να μου είχε προτείνει σαν κέντρο τον 19.2 ή τον 21.5 για να μπορώ να παίξω με το τόξο. Η απόφαση μου ήταν να μπει τότε ο 19.2 και δεν το είχα μετανιώσει.
-
Τον θυμάμαι σαν τώρα να λαμβάνει εκτός τόξου τον 7w/8w μιας και το πεδιόμετρο του έδειχνε Αραβόφωνα κανάλια. Του είπα τότε αυτά δεν τα θέλω.
-
ISN0G00d και hatters1976
Το δικό μου T90 είναι κεντραρισμένο, αν δεν κάνω λάθος, έχουν περάσει 15 χρόνια περίπου, στις 23,5οΕ.
-
Σε ρωτησα γτ φίλος εδώ με το ίδιο πιάτο 2 συχνότητες της Ιταλικής δέσμης δεν κατεβαίνουν.
Σε ποιές συχνότητες αναφέρεσαι; Θυμάσαι;
-
Θυμάμαι οτι στην μια ακρη του τόξου είχα τον 4/5w και στην άλλη τον 45/46e.
-
Αναφέρομαι στις 9οΕ, αν έχω καταλάβει σωστά το σχόλιό σου.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!