Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,908 times. The last Post () by chicken101.

• ISN0G00d

Δεν έχω καθόλου σήμα σε καμία από τις συχνότητες, που μου έγραψες, ούτε καν στο Supertennis.

Περίεργο, πριν από λίγο καιρό το έβλεπα.

Ίσως στένεψαν πολύ τη δέσμη, ώστε να καλύπτει μόνο την Ιταλία.

• Θα με τρελάνει η Ιταλική δέσμη στις 9οΕ. Χθες δεν είχα καθόλου σήμα, σήμερα ορίστε.

Στην 12226 V πολλά σπασίματα.

Το Supertennis άσπαστο (ευτυχώς).

• Μάλλον πρόκειται για "περίεργη" δέσμη, στοχευμένη στην Ιταλική χερσόνησο και οι γυρω-γύρω με ό,τι πιάσουμε, ευχαριστημένοι να είμαστε.

• Θα με τρελάνει η Ιταλική δέσμη στις 9οΕ. Χθες δεν είχα καθόλου σήμα, σήμερα ορίστε.

Στην 12226 V πολλά σπασίματα.

Το Supertennis άσπαστο (ευτυχώς).

Καλησπερα φιλε.εγω με gibertini op 1.25 κινητο απο Αρτα εχω τωρα στο supertennis 16.6db και στην 12226 15.8 db.

• Στα Γιάννενα αν ήμουν εκεί δηλαδή με το 2.40 θα έφτιαχνα πρωϊνό και θα ήθελα 2 ώρες μετά στο

zapping στους δορυφόρους. Το καλύτερο σποτ στην Ελλάδα για να έχεις τα πάντα!

• Κυκλοφόρησε νέα έκδοση του AJPanel χωρίς καμία αλλαγή. Δε ζητάνε πλέον οι χρήστες νέες λειτουργίες, ίσως και να βαρέθηκε ο δημιουργός να προσθέσει άλλες.

Την ανεβάζω για να φαίνεται ότι έχετε την τελευταία έκδοση στον δέκτη σας.

• Καλημέρα στα παιδιά η είδηση της ημέρας η μεγάλη αύξηση σήματος στο Ιρακινό κανάλι 24HD

Eutelsat 36D Eurasia beam ... 13.5 db απο χτες το βράδυ σήμερα το πρωϊ ακόμα καλύτερα 14.8 db

Για πρώτη φορά εδώ κάτω τέτοια δυναμική εως τώρα 10.5 db και κάτω είχαμε. Επίσης να αναφέρω

κάτι που θυμήθηκα στον Eutelsat 36B / Express είχα πιάσει τον Μάρτιο πριν 2 χρόνια κανάλια της

συχνότητας L μια συχνότητα νομίζω 12149 απο τότε δεν ξαναείδα τέτοιο.

• Καλό μεσημέρι στα παιδιά πριν λίγο έκανα μια τελευταία αλλαγή στην τύχη βασικά έκατσε.

Στο wave frontier T90 46e έκανα μια δοκιμή με το opticum lnb που πήρα και σε σχέση με το

inverto ultra black την 11175h την έφτασε στο satfinder 14.10 db. Οπότε έκανα την αλλαγή

έτσι τώρα για πρώτη φορά έχω στα αθλητικά που με ενδιαφέρουν 13.2-13.5db στον δέκτη. Με

την αλλαγή αυτή ουσιαστικά δεν χρειάζεται να αγγίξω κάτι άλλο εδώ. Απλά βοηθάει πολύ να

μάθεις που δουλεύει τι και σε ποιο βαθμό.

*Μόνη εκκρεμότητα ο hellas sat περιμένω να βγουν και άλλα feeds για να δω αν είμαι εντάξει

με την αρχική εγκατάσταση του inverto ultra flange.

• Βασικά παίζει στο wave frontier T90 ένα mix grill δορυφορικής ...

1. Εγκατάσταση πιάτου και τόξου ... ανάλογα τον τεχνικό αν είναι καλός ή αν είναι για την Eurovision

2. Δεν ξέρεις ποιο lnb θα δουλέψει καλά ανάλογα τον δορυφόρο ... έχεις διαφορές.

3. Inverto ultra black θέλουν χώρο και το wave fronter ... δεν ειδικά για 19.2-21.5-23.5-26 πχ.

Το συγκεκριμένο το opticum λέει made in poland

*Για να συνεργαστεί σωστά στο disecq 16/1 που έχω θέλει ... high voltage στις ρυθμίσεις του sat.

*Amiko L107, 108, opticum είναι οκ που έχω τσεκάρει ως τώρα.

*Αντίθετα το απλό megasat diavolo v3 δεν μου έκατσε καλά ... βέβαια αναφορές λένε ότι το mediasat high gain 70db είναι καλό δεν το έχω αγοράσει.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!