Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,478 times. The last Post () by chicken101.

• Θα δοκίμαζα και εγώ στο 2.40 αλλά σκέφτηκα να κρατήσω την μια θέση στο diseqc σε περίπτωση

που προκύψει κάτι άλλο γιατί πολύ δορυφόροι πέφτουν οι τιμές όλα είναι πιθανά απο άποψη των

feed. Δεν έχει και κάτι το ιδιαίτερο η ιταλική δέσμη θεωρώ στις 9e ISN0G00d  stel883.

• Το ιδιαίτερο είναι θέμα γούστου και ενδιαφέροντος. Αλλά οκ. Απο την στιγμη που μπηκε το 150 άλλαξαν οι λήψεις στον 7, 9 και 3. Αλλωστε πολλούς από τους δορυφόρους που κάνουμε λήψη δεν έχουν ιδισίτερο ενδιαφέρον αλλά παρόλα αυτά τους έχουμε και κάνουμε αναφορές λήψεων.

• qwerty στο opticum LSP-04H. Βέβαια αντιμετώπισα κάτι άλλο αργότερα και αναγκαστικά το έβγαλα ...

Γιατί δεν ξέρω πως να το λύσω. Τί συνέβη ενώ το opticum έδωσε μια χαρά σήμα στις 46e μετά στο

zapping διαπίστωσα ότι δεν συνεργάζεται καλά με το disecq μου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω λύση

και έβαλα ξανά το inverto ultra black. Με το inverto & τα amiko slim L107, L108 δεν έχω κανένα θέμα με

το disecq. Προς το παρόν είμαι στα 12.2-13.0 θα το παλέψω λίγο ακόμα αλλιώς θα πάρω ακόμα ένα amiko.

Έβαλα στο opticum @ high voltage το πρόβλημα δεν λύθηκε στο zapping μεταξύ δορυφόρων αλλάζοντας

απο το opticum στα άλλα lnb κάνει διακοπή σήματος το disecq vizyon 16/1

• Από χθές το βράδυ η 11221 στον 36e ήρθε με σήμα 91% (απο 80% που είχα). Παρόλα αυτά στην 11345 δεν έχω ακόμα σήμα. Οπότε έχω την εντύπωση πως κάτι κάνουν.

• Καλημέρα στα παιδιά να πω καλό χειμώνα μια και τελείωσα στο wave frontier T90.

Σήμα στο πεδιόμετρο για την 11175h 83 % - 83 %. Με το inverto ultra black λόγω disecq.

Ήταν η τελευταία εκκρεμότητα εδώ κέντραρα εντελώς 46e.

wave frontier (1.9-4.8-9-13-19-21.5-23.5-26-36-42-46)

2.40 dish (0.8w-7e-16e)

1.80 dish hellas sat 3/4

* Σε αναμονή μόνο ακόμα στο παραβολικό 1.80 που έκανα την αλλαγή σε φλάντζας

*Αναμένω περισσότερα feeds

• Αν χρειαστεί θα το βάλω μόνο αν υπάρξει ελληνικό ενδιαφέρον ... έχω μια ακόμα θέση στο diseqc

Τον έχω εντοπίσει ξέρω ακριβώς που είναι λόγω ότι έχω κέντρο τον eutelsat 7b/7c ISN0G00d

• Καλησπέρα στα παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή δεν μπορώ να βρω πουθενά αναφορές.

Σε wave frontier T90 τί σήματα έχετε εσείς στις 36e. Εδώ όλα είναι σχετικά χαμηλά τα

σήματα εκτός απο το Ιρακινό 24 HD. Όταν λέω χαμηλά εννοώ 10.5 - 11.0 db. Μιλάμε

μόνο για το wave frontier όχι για πιάτο με ένα lnb.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!