Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,529 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Ναι, εχεις δικιο, δεν τις πιανω τωρα
-
Εδω βρεχει κιολας
-
Ρε παίδες, μια ερώτηση προς την επίγεια τηλεόραση. Σας κάνουν σπασίματα mega, alpha, mak tv η να μην δουλεύουν καν μετρικές φορές την μέρα? Όλα τα κανάλια δουλεύουν μπόμπα.
-
Εδω βρεχει κιολας
Και εδώ στην Αθήνα την ώρα της λήψης - αναφοράς είχε βαριά συννεφιά με ψιλόβροχο.
Πάντως το Supertennis εκείνη την ώρα έπαιζε άσπαστο.
-
Στον gtx παίζουν μια χαρά. Στους octagon οχι. Λέω να προχωρήσω στην αγορα του gigablue quad pro. Τι λέτε;
Οσο για την digea την επίγεια πολλές φορές δεν έχει σήμα. Καλή ώρα το σταρ.
-
Ξεκινήσαν πάλι οι ενημερώσεις του oscam. Δεν βαριούνται κάθε μέρα;
Καλημερα.εμενα τον εχει φλασαρει τον δεκτη ενας φιλος και το oscam ειναι κολημενο στο 11718!! και δεν παιρνει ενημερωσεις!!ξερει κανεις πως θα τον
ξεκολησω?
-
Εξαρτάται ποιο image έχεις. Πάντως και εγώ την 717 έχω. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από τότε. Ενας απο τους λόγους που δεν περνάω νεότερο egami είναι γιατί δεν ξέρω ποιανού έκδοση να περάσω.
-
Ξεκινήσαν πάλι οι ενημερώσεις του oscam. Δεν βαριούνται κάθε μέρα;
Καλημερα.εμενα τον εχει φλασαρει τον δεκτη ενας φιλος και το oscam ειναι κολημενο στο 11718!! και δεν παιρνει ενημερωσεις!!ξερει κανεις πως θα τον
ξεκολησω?
Στον δικό μου Octagon sf8008 και στα 3 λειτουργικά που τρέχω, atv 7.5.1, pli dev και open bh όταν παίρνουν τις πρόσφατες αναβαθμίσεις τους αλλάζει μόνο του και το oscam-emu στην τελευταία έκδοση μέσα από τις αναβαθμίσεις.
-
Εμενα δεν λειτουργεί καν το μενου για να δω τι κυκλοφορεί. Προφανώς σταμάτησε η υποστηρίξη του

-
Στον δικό μου octagon sf8008 με openATV 7.5.1είχα την 11887 του levi45, πέρασα την 11891 του ίδιου, μου τα έκανε μαντάρα, γιατί έχει βάλει μέσα και δικά του configs (oscam.server, oscam.dvpapi, oscam.conf, oscam.user, oscam.serv κλπ), ευτυχώς κρατώντας και τα υπάρχοντα, που τα μετονομάζει σε oscam.server.origilal, oscam.dvbapi.original κλπ.
Την έβγαλα και ξαναγύρισα στην 11887.
Θα δοκιμάσω να αλλάξω μόνο το .bin αρχείο με κάτι νεώτερο, έτσι για την περιέργεια.
Όλες αυτές οι νέες εκδόσεις νομίζω ότι περιέχουν βελτιώσεις για "παρόχους" και όχι για "χρήστες", όπως η πλειονότητα εδώ.
-
-
-
Δεν έχω κάνει ακόμη update το image.
Θα το κάνω.
-
Για κάνε και πες. Τα settings του δέκτη μπορώ να τα πάρω backup και να τα περάσω στο νεο;
-
Λέω να προχωρήσω στην αγορα του gigablue quad pro. Τι λέτε;
Το εχεις ψαξει, με τη tuners το θελεις?
-
-
Ερχεται με 2xDVB-S2 FBC tuners, και αν θελεις βαζεις 1xDVB-C/T2 v2 Dual η 1xDVB-S2X v2 Dual
και γινετε Quad δεκτης
-
Τα tuners DVB-S2 S2X είναι must, νομίζω.
Τα DVB-S2 S2 είναι μια γενιά πίσω.
Κάτι σαν τα mpeg-2 και mpeg-4.
-
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!