Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,241 times. The last Post () by chicken101.

• Να ρωτήσω. Επειδή έχω μια sd card στον octagon και τώρα κάνω backup όλο το image. Αν σε περίπτωση κάτι δεν πάει καλά μπορώ να κάνω boot από την sd card για να το επαναφέρω; 'Η θέλει usb stick;

• giorbak βρήκα αυτό. Image

Για να κατεβάσεις μάλλον θέλει εγγραφή

Αυτό ήταν. Μπράβο ρε συ ISN0G00d που το ξετρύπωσες. Άλλαξε το URL και δεν μπορούσα να το βρω με αναζήτηση.

Έχω ήδη εγγραφή και πρόσβαση στο site. Ευχαριστώ.

Να ρωτήσω. Επειδή έχω μια sd card στον octagon και τώρα κάνω backup όλο το image. Αν σε περίπτωση κάτι δεν πάει καλά μπορώ να κάνω boot από την sd card για να το επαναφέρω; 'Η θέλει usb stick;

Αν έχεις την καρτούλα sd μονταρισμένη ως hdd και βάλεις το backup εκεί, βεβαίως και μπορείς να επαναφέρεις το image από άλλο slot όπως γίνεται και με το usb-stick. Δεν μπορείς να μπουτάρεις από την καρτούλα καθώς το image είναι συμπιεσμένο σε αρχείο .zip και όχι χύμα όπως είναι σε ένα slot.

Εν τάχει, αν θέλεις να επαναφέρεις το Egami στο slot1, μπουτάρεις στο slot2 που έχεις άλλο image και από εκεί μπορείς να επαναφέρεις το backup, είτε από το usb-stick είτε από την sd-card στο slot1.

Τζίφος. Δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση με τις εντολές του giorbak

Γιατί; Λογικά θα πρέπει να γίνεται. Είσαι συνδεδεμένος με το δίκτυο (στο ίντερνετ); Εκτός και αν το Egami δε δέχεται αναβάθμιση από μία έκδοση σε άλλη (π.χ. από την 10 στην 11). Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση μέσα από το Egami. Δες το post #2,828 εικόνες 1 και 2, πατάς το πράσινο κουμπί (Ενημέρωση).

• Αυτά ακριβώς έκανα giorbak + τις εντολές που έγραψες αλλά τίποτα. Δεν κάνει ούτε ενημερώσεις ούτε αναβάθμιση. Οσο για το image που έψαχνες δεν κάνει τίποτα.

• Άστο, μην ταλαιπωρείσαι. Θα κάνω εγώ τη βρώμικη δουλειά. Έχω ένα backup του Egami-10.6. Θα το εγκαταστήσω σε ένα άδειο slot και θα δοκιμάσω να κάνω αναβάθμιση. Επιστρέφω σε λίγο.

• Δυστυχώς φίλε μου, δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση από μία έκδοση σε άλλη. Το μόνο που έγινε ήταν να αναβαθμίσει από την 10.6-r1 στην 10.6-r14.

Άρα χρειάζεται να κάνεις καθαρή εγκατάσταση της έκδοσης 11.0-r4. Στο AreaDeltaSat πάντως έγινε αναβάθμιση από την 10.3 στην 12.3.

Όσον αφορά τη μεταφορά των ρυθμίσεων μπορείς να χρησιμοποιήσεις το AJPanel, να αντιγράψεις τις ρυθμίσεις από το παλαιό image και να τις επαναφέρεις στο νέο.

Για τους emulators (oscam, ncam κλπ.) νομίζω ότι θα πρέπει να τους εγκαταστήσεις ξανά στο νέο image.

1.jpg   2.jpg   3.jpg

4.jpg   5.jpg

• Υπάρχει η έκδοση egami 11 r4 για καθαρή εγκατάσταση; Μπήκα στο site της egami ξαι βλέπω μόνο την 11 r1. Σορρυ για το πρηξιμο.

Μάλλον πρέπει να εγκαταστήσεις την 11 r01 και μετά να κάνεις online αναβάθμιση στην r04.

• Δε φαίνεται σόι η τελευταία έκδοση του AreaDeltaSat. Το δοκίμασα στον sf8008 χωρίς αίσιο αποτέλεσμα.

Η οθόνη φαίνεται γιγάντια και δεν μπορεί να μαζευτεί με τίποτα. Δοκίμασα όλες τις αναλύσεις οθόνης (720, 1080, 2160) χωρίς να αλλάζει κάτι.

Δοκίμασα διάφορα skin και το μόνο που αλλάζει είναι το μικροσκοπικό Stone II (έκτακτης ανάγκης). Τα ίδια skin δουλεύουν μια χαρά στις παλιές εκδόσεις.

Εγκατέστησα το Aglare-FHD skin, τα ίδια και εδώ.

Πηγαίνω στα κανάλια και όταν επιλέγω ένα, δεν ανοίγει και το spinner γυρίζει ασταμάτητα μέχρι να σβήσω χειροκίνητα τον δέκτη.

Έχει πρόβλημα, δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος. Αύριο θα το δοκιμάσω και στον osmio 4k plus για να δω αν δουλεύει εκεί.

1.jpg  2.jpg  3.jpg

4.jpg  5.jpg  6.jpg

• Ε καλά, δε θα το'λεγα. Απλώς έτυχε να βάλω το σκιν Stone II και φαίνεται άσχημο. Άλλωστε όλα τα images το έχουν αυτό το skin και φαίνονται το ίδιο άσχημα.

Το δικό του κόκκινο skin είναι πολύ όμορφο. Είναι ελαφρύ image βασισμένο σε pli και αν το φορτώσεις με καλούδια, φυσάει.

Δυστυχώς, αυτό που κατέβασα έτυχε να είναι σκάρτο. Θα το κοιτάξω και στον osmio+ για να δω αν έχει πρόβλημα όλη η φουρνιά.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!