Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,375 times. The last Post () by chicken101.

• xristos1

Ντάξει, εγκατέστησα το ArteaDeltaSat εύκολα στον osmio+ και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.

Τα σκιν του, Purple και Blackred φαίνονται όμορφα. Εγκατέστησα και το Aglare και τρέχει μια χαρά.

Δεν το έχω σετάρει ούτε το φόρτωσα με plugins και τρέχει σφαίρα. Δεν ξέρω πως θα πάει αν φορτωθεί με πολλά καλούδια.

Μπορείς να το εγκαταστήσεις και αν δεν σου κάνει το διαγράφεις.

1.jpg  2.jpg  3.jpg

• Προσοχή παιδιά. Το link που δίνω παραπάνω είναι για osmio4k. Μην το δοκιμάσετε σε άλλο δέκτη. Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο φόρουμ AreraDeltaSat και θέλετε να το δοκιμάσετε στον δικό σας δέκτη μπορώ να σας δώσω το link. Πάντως, όσο το σκαλίζω δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το OpenATV που δουλεύω είναι κλάσεις ανώτερο.

• ISN0G00d

Το ξερω αυτο, ευχαριστω

Εχω βαλει την εκδοση - openvision-e2-develop-py3.11-13.1-r549-h11-20230716_usb.zip

Αλλα ο giorbak μηπως εχει νεοτερη?

Μου κανει crash, το blindscan σε αυτο το image, στα αλλα images κρεμαει, αν κανω V και Η, η μονο H

Μονο, με την καθετη σαρωση δουλευει, ο zgemma h11s

Edited once, last by stel883 ().

• Σταμάτησε τις αναβαθμίσεις πριν πολύ καιρό. Και εγώ αυτή έχω 13.1-r549.

Edit

Είναι το μόνο image που το έχω στα Αγγλικά. Όταν το γύριζα στα Ελληνικά κολλούσε. Έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό με αυτό.

• Γούστα είναι αυτά. Εμένα αν μου πάρεις το OpenATV μου κόβεις το ένα χέρι.

Στον παλιό γέρο-φίλο Dreambox dm800se προτιμούσα το AreaDeltaSat γιατί ήταν πολύ ελαφρύ και είχε ενσωματωμένο το πρόσθετο openmultiboot.

Κάποτε είχα έρωτα με το OpenSPA. Φοβερό λογισμικό με δικά του αποκλειστικά plugins. Μάλιστα τα είχα μεταφράσει και στα Ελληνικά.

Και τώρα μου αρέσει, αλλά είναι γενικά βαρύ image. Κατέληξα στο OpenATV που δουλεύω αποκλειστικά και με τα υπόλοιπα ασχολούμαι όταν υπάρχουν ερωτήσεις

για αυτά, μιας και τα έχω όλα εγκατεστημένα και μπορώ να βοηθήσω άμεσα.

• Για τους φίλους που έχουν τον sf8008 και το σκέφτονται να κάνουν καθαρή εγκατάσταση σε κάθε νέα αναβάθμιση και ξανά-μανά εγκατάσταση των

πρόσθετων (η χειρότερή μου) υπάρχουν κάποιοι μερακλήδες που μας δίνουν μασημένη τροφή με το κουτάλι στο στόμα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ενημερωμένα όλα τα λογισμικά για sf8008 από τον ακούραστο χρήστη Lav. Το μόνο που θα κάνετε είναι αλλάξετε τις

ρυθμίσεις και να προσθέσετε όσα αγαπημένα plugins δεν περιέχει. Τα υπόλοιπα τα διαγράφετε ή απλά τα αφήνετε να υπάρχουν (έτοιμα και λειτουργικά).

Edit

Ένα αρνητικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι έχει αλλάξει σε όλα σχεδόν τα images το bootlogo με μια μαύρη κεφαλή λιονταριού.

Σε όσα images κατέβασα αναγκάστηκα να επαναφέρω το bootlogo στο πρωτότυπο, αλλιώς μπερδεύομαι όταν μοιάζουν όλα στην εκκίνηση.

• Πολλά plugins εχει. Περισσότερη ώρα θα πάρει η διαγραφή τους, παρα να τα περάσεις μόνος. Ασε που με αυτό πάει τζάμπα το 10αρικάκι στην egami.

• Τα images, ειναι τι θελει ο καθενας, να κανει και πιο θα του αρεσει

Openatv, Openpli ειναι τα δυο βασικα, εχω μαθει πραγματα και απο Openhdf, Openvix, Openvision, Openspa, Openbh, Satdreamgr, Tnap

Και υπαρχουν και τα Dreamos images, και custom απο, fairbird και satpong

• Εγώ αυτό που βαριέμαι να κάνω μετά την καθαρή εγκατάσταση είναι η ρύθμιση των diseqc, το σκαννάρισμα καναλιών και η εγκατάσταση και η ρύθμιση του oscam.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!