Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 320,682 times. The last Post () by chicken101.

• Τώρα τι ακριβώς έχει κάνει ο τύπος εδώ δεν ξέρω.

Κάηκε ο εγκέφαλος μου !!! χοαοχα

Χτες εκτός από το κανάλι που ανέφερε ο hatters και το cosmote sport 1, το ματς δεν υπήρχε πουθενά αλλού!!! Έψαχνα σε κάτι arena sport, κάτι Βουλγάρικα, τιποτααα. Από την άλλη είχαν πάρει το ματς του τρυφηλού, οτι νανε.

Έφυγε το ρεύμα σήμερα και βρήκα μια ευκαιρία να φτιάξω των hotbird 13, όπου και έβαλα πάνω κάτω 5%. Για βροχή το πάει.....

• Δυστυχώς ο ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα της σούπερ λίγκα που δεν επιτρέπει αναμετάδοση τον αγώνα του σε τρίτους εκτός από κοσμοβε.

Και ενω τα περισσότερα σημαντικά παιχνίδια της Σουπερλίγκα τα δείχνουν κάποια δορυφορικά κανάλια. Τον ολυμπιακό ποτέ. Το ίδιο και πέρσι και μου είχε κάνει εντύπωση για αυτό και το είχα ψάξει.

• Δυστυχώς ο ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα της σούπερ λίγκα που δεν επιτρέπει αναμετάδοση τον αγώνα του σε τρίτους εκτός από κοσμοβε.

Και ενω τα περισσότερα σημαντικά παιχνίδια της Σουπερλίγκα τα δείχνουν κάποια δορυφορικά κανάλια. Τον ολυμπιακό ποτέ. Το ίδιο και πέρσι και μου είχε κάνει εντύπωση για αυτό και το είχα ψάξει.

Δεν το ήξερα αυτο, ενδιαφέρον!

• HELLAS SAT 5 LAUNCH DATE END OF 2027

Με 80 αναμεταδότες KU band γεωγραφική κάλυψη Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική.

Ο μεγαλύτερος δορυφόρος για την HELLAS SAT με στρατιωτική χρήση επίσης.

Στα πρότυπα που φτιάχνεται ο δορυφόρος THOR 8 για τις 0.8w

Το 2027 είναι μια χρονιά με νέους δορυφόρους σε αντίθεση με το 2026 ... 0 εκτοξεύσεις.

• Καλημέρα στα παιδιά χρόνια πολλά το ιρανικό αθλητικό κανάλι έχει τα δικαιώματα προς το

παρόν για αυτά : Champions League, Spain La Liga, Italy Serie A, France L1, England FA CUP,

AFC Champions League. Οπότε μεταδόθηκε ο αγώνας ως μεμονωμένο ματς. Να δούμε όμως

αν κάτι αλλάξει στην πορεία. Το κανάλι είναι αξιόλογο θα βοηθούσε βέβαια μετακόμιση του

στις 7e δεν το αποκλείω και αυτό μελλοντικά.

• Μεσημέρι Τρίτης με feed 21.5e FDL λέει μακάρι να ήξερα τι πρωτάθλημα είναι ο Λεβαδειακός πάντως παίζει καλύτερα.

Στο δεύτερο κανάλι ήχου περιγραφή αγώνα απο τον Σωτηρακόπουλο Αραβίας.

• Σχετικά με τη μετάδοση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ από το ιρανικό IRIB VARZECH.

Μάλλον το πιθανότερο είναι να αγοράζει δικαιώματα αγώνων με το κομμάτι, δηλ. κυρίως τα ντέρμπυ. Ας δούμε αν συνεχίσει και με άλλα ντέρμπυ, ανεξάρτητα από ποιός είναι γηπεδούχος.

Τώρα που το θυμήθηκα. Πριν από πολλά χρόνια το 2016 ή 2017 ένα σουηδικό κανάλι έδειξε, έτσι ξεκάρφωτα, ένα ματς Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, επειδή τότε έπαιζε στον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Μπεργκ. Δεν αποκλείω να έγινε τώρα κάτι αντίστοιχο λόγω Ταρέμι στον Ολυμπιακό.

Η συνέχεια ή όχι, θα δείξει.

• Καλησπέρα στα παιδιά μια ερώτηση για τους σχετικούς. Αποφάσισα να βάλω το proton vpn στον router (fritzboz 7530AX)

Είδα σε βίντεο την διαδικασία το έκανα. Όταν ρωτάω στο site λέει your ip is in switzerland.

Στο δέκτη μου τον octagon και στο media player τι να βάλω ... ή δεν βάζω τίποτα (πριν είχα wireguard, wireguard app adroid)

Άνοιξα τον δέκτη και λέει στο network την κανονική ip.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει pm

• Ρίξε αυτό με telnet

wget -qO - icanhazip.com

και δες την IP που σου βγάζει από που είναι .

Επίσης όταν τσεκάρεις την IP σου από το router μέσω κάποιας σελίδας τσέκαρε και αν αλλάζει και η ipv6 σου και όχι μόνο η ipv4 .

• Το έφτιαξα όπως με βόλευε καλύτερα δηλ. router και wireguard lap top (pc)

Στις συσκευές κανονικά ανεξάρτητες με τις εφαρμογές τους

Αλλά προέκυψε πρόβλημα στο τηλ. και το παράτησα για την ώρα

Το ipv6 το έχω απενεργοποιημένο στο ρουτερ. Θα κοιτάξω να βρω οδηγίες για το τηλ...

• Καλημέρα στα παιδιά και μια είδηση που δεν περίμενα. Επενδύσεις πολλών χρημάτων στην ΑΦΡΙΚΗ για δορυφορικά πιάτα

και όλα τα σχετικά της δορυφορικής και πρόβλεψη να μην αλλάξει αυτό για πάρα πολλά χρόνια λόγω αδυναμίας τοποθέτησης

ικανοποιητικών εγκαταστάσεων για γρήγορο ίντερνετ, λέγεται σχετικά ότι για προϊόντα streaming μόνο ως αστείο σχεδόν για

το σύνολο της ΑΦΡΙΚΗΣ.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!