Η 11043 V ανήκει στην δέσμη North Sea.
Είναι αδύνατη η λήψη της στη χώρα μας, σύμφωνα με τα ιχνοδιαγράμματα των δεσμών του δορυφόρου.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,049 times. The last Post () by chicken101.
Η 11043 V ανήκει στην δέσμη North Sea.
Είναι αδύνατη η λήψη της στη χώρα μας, σύμφωνα με τα ιχνοδιαγράμματα των δεσμών του δορυφόρου.
Το satbeams αλλα λέει, γι αυτό σε ρώτησα.
Ωπα. Λάθος μου. Συγγνώμη.
Δυο feeds από τον 8W
Καλό μεσημέρι στα παιδιά μετά την ολοκλήρωση εργασιών στα δορυφορικά πιάτα της ταράτσας τα σχετικά
εργαλεία (satfinder) και άλλα πήγαν στην αποθήκη. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται τώρα σε πιθανούς νέους
δέκτες αν βγουν, στην αναμενόμενη εμφάνιση στον Hellas Sat cyprus channels καθώς επίσης σε λίστες με τα
ελληνικά και ελεύθερα με αξιοπρεπή εικόνα gr ιντερνετικά.
Καλή εβδομάδα στα παιδιά βρήκα στο ebay edision os mio+ 4k used
Τον παρήγγειλα γιατί ήθελα να τον έχω αυτό τον συλλεκτικό δέκτη.
Μέχρι στιγμής η εμπειρία μου είναι μόνο με τον edision os mini 4k.
Με το καλό να σου έρθει, θα τον χαρείς. Τον έχω 5 χρόνια.
Κι εγώ τον είχα αλλά τον πούλησα σε μέλος εδώ. Τον χρησιμοποιήσα μόνο ως επίγειο και οχι ως δορυφορικό.
Έκτος απο τα forums, βρήκα κανάλακι στο telegram με feeds και κλειδιά ονόματι sat feed (input name).
Κάτι σπασίματα της τελευταίες ήμερες ίσως είναι ο καιρός, τίποτα το τρελό.
Παιδιά, έχω μια ερώτηση, έχω ένα zero4k box, και έχω Andowl 900Mbps USB Wi-Fi adapter, για wifi λυση σε αλλο δωματιο, ευχαριστώ
Καλησπέρα στα παιδιά μετά απο αρκετές ημέρες παρατήρησα την γνωστή πτώση σήματος
στις συχνότητες τις ΕΡΤ 39E. Αντίθετα στις DIGEA το σήμα παραμένει σταθερό.
ποσο εβγαζες πριν και τωρα?
Οντως επεσε η ερτ. Αναφορικα με το world που κλείδωνε φουλ τωρα είναι στο 82%.
Παιδιά, έχω μια ερώτηση, έχω ένα zero4k box, και έχω Andowl 900Mbps USB Wi-Fi adapter, για wifi λυση σε αλλο δωματιο, ευχαριστώ
εκανα μετατροπη το μηνυμα απο greekglish σε ελληνικα , το επομενο (συμφωνα και με τους κανονες) θα παει καδο.
σαν μαρκα, δε λεει κατι, η ουσια ειναι ποιο τσιπ φοραει (εχει τυχει ακομα και σε ιδιο μοντελο, διαφορετικη παρτιδα, διαφορετικο τσιπ) .
παντως εαν στο image που χρησιμοποιεις,υπαρχουν οι καταλληλοι drivers, θα δουλεψει.
βαλε το στικ στον δεκτη, κανε reboot, και με telnet δωσε την εντολη "lsusb" (χωρις τα " ) να δουμε εαν βγαλει τα στοιχεια του.
ευχαριστο θα δοκιμασο και τα λεμε
Σε μένα το σήμα πάει και έρχεται. Φτάνει στο 97% και εξαφανίζεται.

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!