Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες / ουσες. Με υγεία και καλές δορυφορικές λήψεις.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,301 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Χρόνια πολλά στα παιδιά με όνομα Μιχαλάκης, Άγγελος κλπ.
Να περάσετε όμορφα.
-
-
Μπορείτε να με βοηθήσετε να ρυθμίσω ένα σύστημα κοινής χρήσης για κάρτες που είναι κλειδωμένες στις αντίστοιχες συσκευές τους με stbid και για συσκευές που χρησιμοποιούν εσωτερική κρυπτογράφηση (δηλαδή λειτουργούν χωρίς κάρτα αλλά με διεύθυνση MAC);
Έχω συσκευές που λειτουργούν στα συστήματα S2 και T2 και θέλω να τις ξεκλειδώσω ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμένα.
-
Καλησπέρα, φίλε...
Μ' αρέσει η ένδειξη της μπάρας, στο "Skin"!
Από ποιο "Image"
ή καλύτερα, πώς ονομάζεται το "Skin",
αν δεν έχει σχέση με το λογισμικό; -
Από σήμερα στο club edision os mio+ 4k με πρώτο image openatv 7.5.1 και tnap mod για δοκιμή. Πρώτο event το Ρεάλ ΠΑΟ ♥️ Dubai sports 2.
-
Καλορρίζικος.
-
Καταπληκτικές καιρικές συνθήκες εδώ σήμερα σε προκαλούν για ταράτσα!
Μικρές βελτιώσεις στο wave ftontier T90 πρόσθεσα 31E και ένα τσεκάρισμα
απο την αρχή στις 36E.
-
hatters1976 δεν έρχεσαι να μου φτιάξεις και μένα τον 36e που δεν έχω σήμα σε κανέναν δέκτη; (Μάλλον τα έπαιξε το lnb)
-
Καλησπέρα στα παιδιά να ενημερώσω τους " συναδέλφους " ότι στον octagon sf8008 v2 έχω βάλει egami 11.0 R7
με τα plugins που δέχεται. Επίσης στον edision os mio+4k openatv 7.5.1 latest με τα plugins που δέχεται. Έτσι για
ανταλλαγή απόψεων (το estalker τώρα το έβαλα ... μαθαίνουμε συνεχώς).
-
Φτιάχτηκε ξανά ο 36. Το lnb έφταιγε.
-
Τελευταίος δορυφόρος στο 2.40 παράκεντρα 10e. Να μου πει κάποιος αν στο σήμα είμαι εντάξει 83%-74% (11221v).
-
Τον 10 σε ποιο πιατο τον έβαλες;
-
-
Και κατεβάζεις τόσο; Οκ δεν είναι χαμηλά. Εγω σε αυτή είμαι 95% σταθερά.
-
-
Τρέχω να καταθέσω και τη μέτρηση από Αθήνα
-
Καλησπέρα στα παιδιά αν ασχολείστε με τα picons ... usr/enigma2/picon έχει ωραία ειδικά τα blue εδώ :
-
Εχω βρει ένα πρόσθετο στο egami που τα κατεβάζει, κι ενώ έχει επιλογή που να εγκαθίστανται στην sd card δεν εμφανίζονται ενώ στον σκληρό είναι οκ. Καμμία ιδέα; Οχι οτι μου αρέσουν αλλα οκ.
-
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!