Πάντως για mac δεν βλέπω κάτι.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,399 times. The last Post () by chicken101.
-
-
-
Με το κίτρινο κουμπί βγάζει την διαδρομή
-
Συλλεκτικό αθλητικό feed σήματος 😎
-
Από αυτή την συχνότητα έψαχνα κρουασανάκι.
-
και που βρέθηκε το κρουασάν; γιατί και εγώ την κοίταξα αλλά ήταν μαυρίλα
-
-
Αυτό το feed το είδα κι εγώ, αλλά δεν το έψαξα.
-
Έχω την εντύπωση ότι το BissFeedAutoKey δε λειτουργεί πλέον. Διάβασα όλα τα σχόλια και βλέπω ότι έχει εγκαταλειφθεί από καιρό.
Όταν λειτουργούσε, διάβαζε τα δεδομένα από τη βάση δεδομένων του sat-universe και τα παρουσίαζε στο παράθυρο.
Χρειάζεται ενεργοποίηση της mac που γίνεται αυτόματα, για να αντλήσει τις πληροφορίες.
Αν στη θυρίδα CW γράφει "NO CW FOUND :(", τότε δεν υπάρχει μπισκότο στη βάση δεδομένων.
Αν γράφει "Internet Connection ERR!", δεν έχει ενεργοποιηθεί η mac.
Όταν γράφει τα παραπάνω σφάλματα, πατώντας OK μπορείς να προσθέσεις το μπισκότο χειροκίνητα (αυτό που συμβαίνει σε σένα).
Αν υπάρχουν όλες οι πληροφορίες και πατήσεις OK ή το πράσινο κουμπί, τα μπισκότα γράφονται στο SoftCam.
Την παρακάτω εικόνα την τράβηξα από το φόρουμ.
-
-
το θέμα είναι μέσα σε αυτό το χαμό που έχει στη σελίδα του για μπισκότα, που ξέρετε που να ψάξετε; χάθηκα εκεί
-
-
Πολύ χρήσιμο είναι το plugin του Pur-E2 για τα feeds. Το έχω εγκαταστήσει στον OS MIO+ 4K. Δυστυχώς υπάρχει μόνο εκεί, δεν ξέρω αν μπορεί με κάποιο τρόπο να εγκατασταθεί και σε άλλα images.
Ουσιαστικά χρησιμοποιεί τα live feeds του satelliweb.
Κάνει όμως το 50% της δουλειάς. Το υπόλοιπο 50%, δηλ. το μπισκότο (ή κρουασανάκι κατά τον ISN0G00d
), δεν το κάνει. -
Όχι, σίγουρα δεν κάνει. Το σκέφτηκα πριν από εσένα και μάλιστα δημιούργησα αρχείο LiveFeeds.ipk με το AJPanel (το κατέβασα από το PurE2) αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε άλλα images. Στο control του .ipk μεταξύ των άλλων εξαρτήσεων που ζητά, είναι και το enigma-pure. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω σκέτο χωρίς εξαρτήσεις αλλά πάπαλα.
Αν θέλεις μπορώ να σου το δώσω να το δοκιμάσεις.
-
Καλησπέρα στα παιδιά αλλαγές λόγω έκτακτου ενδιαφέροντος. Δούλεψα ταράτσα με τον πρωϊνό καφε.
Στο πιάτο 2.40 κεντρικός Eutelsat 7B/7C, παράκεντρα οι 10e (new), 13e (new), 16e.
Στο πιάτο 1.80 Hellas Sat 39e
Στο wave frontier T90 : 0.8w μόνο δυνατές συχνότητες, 4.8e, 9e, 13e (back up), 19.2e, 21.5e, 23.5e, 26e, 36e, 42e, 46e.
Άφησα εκτός τον 1.9e.
Αυτά έφτιαξα για να έχετε μια εικόνα στις μεταξύ μας συνομιλίες. Καλή Κυριακή.
-
1.9 αν εξαιρεσεις τα "εκπαιδευτικα" αδιαφορος

-
Ακόμα έχει ντοκιμαντέρ ο 1.9e; Εχω καιρό να παω σε αυτον τον δορυφόρο.
hatters1976 τον 36 πως και δεν τον έβαλες στο 1.80 παρακεντρα του 39;
-
-
Στο λέω από άποψης σήματος. Επίσης παράκεντρα με τον 7 να παίξεις με τον 3e. Ανεβαίνει αρεά και πού σε feeds το bein sporr.
-
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!