Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 320,659 times. The last Post () by chicken101.

• Σε πρώτη φάση θα πάω να πάρω ακόμα ένα καλώδιο για τον 0.8w γιατί θυμήθηκα ότι ανεβαίνει ο thor8

και βλέπουμε. Θέλουνε τακτοποίηση τα καλώδια στο κουτί με τις αλλαγές ευτυχώς το ψιλό καλώδιο κάνει

δουλίτσα. Ο 3e είναι εξαιρετικά δύσκολος έτσι όπως είναι το 2.40 η βάση γύρω του και ο 10e ίσα ίσα μπήκε

ο 36e μέχρι στιγμής είναι απογοήτευση ISN0G00d  qwerty

Mεγάλη έκπληξη το megasat diavolo v3 παράκεντρα μου έδωσε εως 18.5-19.0 db hotbird.

• Έχεις δίκαιο, πως την πάτησα έτσι.

Το θέμα είχε ξεκινήσει σε άλλο νήμα και κακώς - απρόσεκτα το μετέφερα εδώ.

Το όνομα είναι αυτό που διάβασες: Satelliweb Live Feeds

Για λεπτομέρειες κοίταξε εδώ στο άλλο νήμα.

• Καλησπέρα στα παιδιά αντίστροφη μέτρηση για το δώρο Χριστουγέννων στις 39e !!

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει από καιρό και αναμένεται να παραδοθούν όλες οι συνδέσεις το Νοέμβριο του 2025. Για να υπάρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία στο νέο δίκτυο τηλεοπτικής εκπομπής DVB T2, έχουμε επιλέξει την εγκατάσταση οπτικών ινών στα 9 βασικά σημεία εκπομπής, ενώ παράλληλα για περισσότερη ασφάλεια η διανομή των τηλεοπτικών προγραμμάτων στους πομπούς θα πραγματοποιείται και μέσω των δορυφόρων της Hellas Sat όπως γίνεται στην Ελλάδα από την ΕΡΤ και DIGEA.

• Σε μένα δεν μπορώ να πω το ίδιο ακόμα και στο 1.80 σταθερό το σήμα πχ. στην ΕΡΤ

απο 14.5 db ... 7.5 db κεντρικός δορυφόρος και με χοάνη κιόλας.

* Για να μην υπάρχουν εσφαλμένες εντυπώσεις σε όσα έγραψα νωρίτερα για το σήμα

τελικά δεν ισχύουν για το μεν 1.80 είχε μετακινήσει ο αέρας τα μάρμαρα που το έχω

στήσει στο έδαφος ... για το δε 2.40 το lnb για τις 0.8w επειδή το έχω με μια βίδα είχε

μετακινηθεί και το επανέφερα.

• Σήμερα παραλαβή 3ου op150 3ημερών από φίλο φίλου και σε τιμή πραγματικής κλεψιάς. Τώρα αυτό κάποια στιγμή θα φιλοξενήσει 28.2 26 και ίσως 36.

• Στην καταιγίδα έβλεπα snooker, και όντως έχασα το σήμα για λίγο με το μεγάλο πιάτο. Καλά με το μικρό, της νοβα το απλό, σε δευτερόλεπτα τίποτα.

Τα Eurosport, στο hot bird 13, astra και 16α δεν έχουν EPG ?

• Έχουν.

Ίσως δεν έχεις περάσει τα κατάλληλα αρχεία, που έχουν ανεβάσει οι παλιοί.

Δες εδώ

Υ. Γ. Sorry για το αρχικό link. Το διόρθωσα μετά από την επισήμανση του xristos1.

• Καλησπέρα στα παιδιά είχα την ατυχία να μην αντέξουν παλέτες και μάρμαρα με συνέπεια

να στραβώσει πάρα πολύ το παλιό 1.80. Παρήγγειλα ένα καινούργιο 1.20 όποιος έχει κοντά

σε τέτοιο μέγεθος πιάτο ας με ενημερώσει θα έχω καλό σήμα και αν θα μου έρχονται τα feeds.

Στο 1.80 που είχα σε κακή κατάσταση και σε τυχαία την ανύψωση ερχόταν feeds και η 10730h

ερχόταν στα 17.0 db (hellas sat 39e - south east greece)

• Εγώ να κάνω μια άσχετη ερώτηση. Μιας και στις 11 του μήνα ξεκινάει η δωρεάν εον τν, θα ήθελα να ρωτήσω σε όποιον είναι συνδρομητης, το discovery και το travel έφυγαν;

• Εγώ να κάνω μια άσχετη ερώτηση.
    Μιας και στις 11 του μήνα ξεκινάει η δωρεάν EON TV,
    θα ήθελα να ρωτήσω, σε όποιον είναι συνδρομητης,
    το Discovery και το Travel, έφυγαν;

Όχι!
    Δεν έχουν φύγει!
    Επίσης, για της θεματολογίας των ντοκυμαντέρ,
    υπάρχουν τα -σχετικά πρόσφατα προστιθέμενα- κανάλια
    του ομίλου VIASAT (Explore, History, True Crime, Nature),
    όπως καί τα Crime Investigation, History Channel,
    Animal Planet, National Geographic & National Geographic Wild,
    καθώς καί το Discovery Channel, όπως καί το Travel Channel!

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!