Εγω γιατί δεν τα βλέπω; Μόνο τα national geographic υπάρχουν και τα viasat.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 320,622 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Εγώ που έχω την απλή EON Fiber 50, έχει τα National Geographic, N.G. Wild, Discovery, Animal Planet, Viasat Nature, V. Explore, V. True Crime, V. History,
History Channel, Crime Investigation, Travel Channel και CGTN Documentary.
Έχω συνδυασμό σταθερό-EON αλλά δυστυχώς με ταχύτητα χάλια (50 mbps). Το ενεργοποίησα πριν δύο χρόνια, αλλά λόγω των πλημμυρών στον Βόλο δεν μπορούσα
να βάλω μεγαλύτερη ταχύτητα. Τον Μάρτιο λήγει η συνδρομή και θα δω τι θα κάνω, αν θα παραμείνω εδώ με μεγαλύτερη ταχύτητα ή θα πάω σε άλλον πάροχο.
-
Θα ανεβάσω αργότερα φώτο για να σας δείξω.
-
Ντοκιμαντέρ νοβα.
-
ξανακανεις σαρωση και παλι το ιδιο???
-
Δεν είναι στο δορυφορικό Γιώργο.
-
δηλαδη εχει αλλο προγραμμα στο επιγειο αλλο στο δορυφορικο?
-
Δεν εχω ιδεα. Εγω την εφαρμογή κατέβασα. Αλλα βλέπω μονο αυτα τα καναλια ντοκιμαντερ.
-
ματσακιον σημερον
-
Δεν είναι στο δορυφορικό Γιώργο.
περιεργο...
κανε τους κανα τηλεφωνο, κατι δεν παει καλα.
και στο δικο μου και σε ενα ακομα που ειδα, ειναι κανονικα και ολα στη θεση τους...
-
Σήμερα εμφανίστηκε το travel αλλά είναι το μόνο που δεν μου ανοίγει.
Οκ. Ανοιξε κι αυτό. Αλλά δεν βλέπω το κανάλι του discovery.
-
Εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα με τον fs8008.
Συμβαίνει 5 στις 10 φορές όταν τον ανοίγω να μην έχω σήμα και με πλήρη επανεκκίνηση να επανέρχεται. Δεν έχω το ίδιο πρόβλημα στον άλλο δέκτη osmio+.
Είμαι στα πρόθυρα της καταστροφής; #@%&#+$~#@!!!
Edit
Η μόνη διαφορά προς τις κεραίες που έχουν οι δύο δέκτες είναι ότι περνούν από LNB Splitter 1x6 (έχω 5 δέκτες συνδεδεμένους).
Περισσεύει μία θύρα, αλλά εκεί που το έχω τσιβικωμένο, θα μου βγει το λάδι για να τη δοκιμάσω.
Δεν έχω ποτέ δύο δέκτες αναμμένους ή st-by. Το splitter είναι DC Pass.
Edit2
Να δώσω περισσότερες πληροφορίες. Αυτό συμβαίνει μόνο στην πρώτη εκκίνηση. Όσες φορές και να τον επανεκκινήσω, δουλεύει κανονικά.
Μάλλον, η αιτία θα είναι το τροφοδοτικό, και βαριέμαι να το ξηλώσω (τα πάντα είναι στριμωγμένα σε μικρό χώρο).
Θα βάλω ένα καινούργιο έτσι πρόχειρα, και αν διορθωθεί, χαλάλι ο κόπος επανεγκατάστασης τροφοδοτικού.
Edit3
Έβαλα πρόχειρα καινούργιο τροφοδοτικό και όλα φαίνονται εντάξει. Μένει τώρα να αφήσω τον δέκτη κλειστό για μερικές ώρες και να ξαναδοκιμάσω.
-
Άμα δεν έχεις υπομονή... Το άφησα περισσότερο από 2 ώρες και το άνοιξα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ας μην προτρέχω, θα φανεί αύριο που θα μείνει κλειστό όλο το βράδυ.
-
Όλα καλά μέχρι στιγμής. Σήμερα δεν υπήρξε πρόβλημα σήματος στον sf8008 μετά από πολλές ώρες που έμεινε κλειστό, ούτε σε μετέπειτα ανοίγματα/κλεισίματα.
Σκέφτομαι να επαναφέρω το παλαιό τροφοδοτικό γιατί παρατήρησα κατά την αλλαγή ότι τα βύσματα τροφοδοσίας και κεραίας ήταν λίγο χαλαρά (προς τα έξω)
και αυτό γιατί συχνά-πυκνά σηκώνω τον δέκτη για να σκουπίσω τη σκόνη από κάτω και είχαν λασκάρει.
-
-
Δεν πήρα καινούριο, το είχα σε στοκ (έχω αρκετή σαβούρα σε σακούλες). Είναι 2 αμπέρ.
-
Μια χαρά. Κομπλέ είσαι.
-
Είχα βρει πριν καιρώ 3 κανάλια τα οποία δεν εκπέμπουν στον αστρα1 με όνομα nfl week 11, κατι week 11 και darts κανάλι. Μέτα από εβδομάδες δεν είδα παρόμοια κανάλια. Και ερωτώ εγώ, πιάνετε κάτι παρόμοιο σε 11617 H 7199 και 11617 H 7498 στον astra 1?
-
στις γνωστες σελιδες συχνοτητων... δεν βρηκα καταχωρημενο καναλι, αλλα και λογω του symbol rate,και μιας καταχωρησης στο flysat, μαλλον για καποια feed προκειται...
-
Διάβασα ότι τα Tring sport τα αλβανικά, θα είναι στο και στο digitalb 16E.
Βολικότατο μπορώ να πω.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!