Ήδη είναι (10804Η, 10845Η & 10887Η) και ανοίγουν με τον ίδιο τρόπο με τα SSports του digitalb.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 320,911 times. The last Post () by chicken101.
-
-
και ανοίγουν με τον ίδιο τρόπο με τα SSports του digitalb.
Τα... φώτα σας!!!
Με pm έστω...
Ευχαριστώ!
-
Είχα βρει πριν καιρώ 3 κανάλια τα οποία δεν εκπέμπουν στον αστρα1 με όνομα nfl week 11, κατι week 11 και darts κανάλι. Μέτα από εβδομάδες δεν είδα παρόμοια κανάλια. Και ερωτώ εγώ, πιάνετε κάτι παρόμοιο σε 11617 H 7199 και 11617 H 7498 στον astra 1?
Καλησπέρα
Από οτι έχω δει υπάρχουν και σε μια ας την πουμε main συχνότητα τα nfl
Astra 19.2 11817 V 31428 DVB-S2 8PSK FEC 2/3
Κατεβάινουν 5 servicesAstra Service 1-5
στο 80αρι κινητό που έχω βγαίνουν με σπασιματα με 11,9db
Το feed darts θυμαμαι να το βγαζω πιο σταθερα
-
Και επειδή τόσο καιρό διαβάζω το Forum και δεν εχω συστηθεί ας το κάνω τώρα(αν είναι λάθος το μέρος ας μεταφερθεί στο σωστό από τους διαχειριστές)
Με λένε Γιάννη και είμαι 18 χρονών
Το μικρόβιο για της κεραίες και τα δορυφορικά το κόλλησα απο πολύ μικρό όταν ξεκίνησα να φτιάχνω τις κεραίες στο χωριό μου καθώς μετα την αναλογική εποχή είναι λευκή περιοχήΜε τα δορυφορικά ξεκίνησα να ασχολούμε από πέρσυ.Να ξεκαθαρίσω απο τώρα ότι έχω δύο εγκαταστάσεις.Εδώ στην Αθήνα και σε ένα χωριό της Λαμίας
Εγκατάσταση Αθήνας:
Ξεκίνησα ταπεινά με ένα 80άρι πιάτο και τον Edision Protons2.Αρχικά με ένα lnb και ύστερα μέχρι και 3.Μέτα μου έμεινε ένα πιάτο cosmote που το γύρισα hotbird για serie a feeds(ήταν η εποχή που ακόμα βγαίναν με biss).Ύστερα ο τρελός έβαλα και ένα 60αρι για Astra 1.Κάπου φέτος τον Μάρτιο αγόρασα και τον Edision Osmini4k.Το καλοκαίρι κατάφερα να βρώ ένα μεταχειρισμένο μοτεράκι και ξύλωσα τα 2 60άρια πιάτα.Έχω τόξο 30w-68,5e.Τώρα στις γιορτές θα πάρω ένα 120άρι γιατι σε κάποιος δορυφόρους και feeds δεν έχω καλό σήμα.Αυτά απο Αθήνα
Εγκατάσταση Χωριού:
Η εγκατάσταση είχε γίνει το 2014 για λήψη ελληνικών καναλιών απο το 3e καθώς λευκή περιοχή+γερμανικά κανάλια απο Hotbird
80άρι πιάτο edision με twin lnb και 2 edision progressive hd
Φέτος ανέβασα το 1 60άρι για Astra 1+Hotbird καθώς το 80άρι πηγε Hellas sat
Αλλάχτηκε και ο ένας δέκτης με τον Edision Protons2
Αυτό το καλοκαίρι πάρθηκε η απόφαση για αλλαγή πιάτου με ένα Famaval 1,80m που θα εγκαταστήσω το καλοκαίρι καθώς δεν υπάρχει χρόνος
Πρέπει να αγοράσω και actuator/lnb/moteck και καινούργια καλώδια γιατί έχει περάσει μια 10ετία και έχουν φάει ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ
Αυτά απο εμένα
Ακολουθούν φωτογραφίες καιαπο τις 2 εγκαταστάσεις
IMG_6466.jpgIMG_7290.jpgIMG_8128.jpgIMG_8498.jpgIMG_8910.jpglinuxsat-support.com/cms/attachment/333793/Φωτογραφία0826.jpg20180909_082631.jpgΦωτογραφία0679.jpgviber_image_2025-07-26_11-11-58-832.jpgIMG_7961.jpgIMG_7957.jpgIMG_7962.jpgIMG_8038.jpg
-
Μπράβο, είσαι σε καλό δρόμο. Τα ίδια κάναμε όλοι μας ή τουλάχιστον εγώ που έβαζα τις κεραίες στα κάγκελα και με κυνηγούσαν οι ένοικοι.
Τότε δεν υπήρχαν και πολλές αντένες, όχι τώρα που έχουν κρύψει τον ορίζοντα.
Να 'χα τα νιάτα σου και την ομορφιά σου και ας μην είχα ούτε μία κεραία.
-
Προς το παρών απλά κάποιος που ξύλωσε το καλώδιο που συνδέει την κεραία με τον μίκτη και καλώδιο του lnb(το καλοκαίρι όλα αυτά)
Προσπαθώ σιγά σιγά να κάνω τις εγκαταστάσεις μου καλύτερες αλλά δεν είναι και αρκετά φτηνό
Πχ τα λεφτά για τον osmini4k τα μάζευα κανένα μήνα από το χαρτζηλίκι μου
-
Καλώς ήρθες στο club. Αυτό το "μικρόβιο" των δορυφορικών άπαξ και το κόλλησες δύσκολα βγαίνει πλέον. Καλές εγκαταστάσεις και καλές λήψεις.
Κι όπως είπε κι ο giorbak μακάρι να 'χαμε τα νιάτα σου. Γιατί κακά τα ψέματα το πνεύμα είναι πρόθυμο αλλά η σάρξ ώρες ώρες δεν υπακούει.
Υ.Γ. τώρα όντως αισθάνομαι σαν γέρος.
-
...
Πολύ ωραίος!!!
Εάν έχεις καταλάβει την λογική-όσον αφορά την κίνηση του κατόπτρου-
θα πετύχεις, το αποτέλεσμα, που θέλεις!
-
Στην αρχή είχα δυσκολευτεί αρκετά
Με τον καιρό όμως κάποια πράγματα τα έκανα αυτόματα(θυμάμαι δυνατές συχνότητες δορυφόρων,τι σήμα πρέπει κανονικά με συγκεκριμένο πιάτο)
Φέτος το καλοκαίρι κατάφερα να κατεβάσω αρκετές συχνότητες Astra 2g με 80αρι πιάτο στην Λαμία που πραγματικά δεν πίστευα ότι γινόταν λόγω footprints.Η χαρά μου εκείνη την στιγμή απερίγραπτη
Σιγά σιγά μαθαίνω να κάνω κάποια πράγματα καλύτερα
Γενικά είναι κάτι που μου αρέσει και μπορώ να ξοδέψω αρκετές ώρες μέσα στην μέρα(όταν έχω χρόνο)
-
Ωραίος. Με τον 2f και 2g ασχολήθηκα και εγώ το καλοκαίρι που μας πέρασε με 1μ πιατο. Τώρα που ήρθε στην κατοχή μου και 3ο 1.50 θα ασχοληθω περισσότερο με αυτή την τροχιακή θέση.
-
-
Εμένα ήρθε το 1.80m και το καλοκαίρι θα ανέβω να το βάλω μαζί με actuator φλατζατο lnb και ελπίζω να βγάλω κάτι καλό
Τώρα για Astra 2 feeds δεν έχω ελπίδα
Είμαστε πολύ εκτός footprint
-
Ναι γιατι είναι ο 2f. Οποτε χλωμό. Αν και οκ τα feeds του συγκεκριμένου δορυφόρου δεν με ενδιαφέρουν.
-
Να πω την αλήθεια το πιάτο αγοράστηκε για feed 7e και για τον Hellas sat γιατί μπροστά στον Hellas sat υπάρχει ένα πεύκο το οποίο δεν θέλω να το πειράξω καθόλου IMG_7983.jpg
-
Και επειδή τόσο καιρό διαβάζω το Forum και δεν εχω συστηθεί ας το κάνω τώρα(αν είναι λάθος το μέρος ας μεταφερθεί στο σωστό από τους διαχειριστές)
Με λένε Γιάννη και είμαι 18 χρονών
Ότι είπαν η άλλοι και επίσης καλωσόρισες!!!
Όταν ήμουν μικρός, είχε πάρει έναν απο το πακισταν ο πατέρας μου, να του βάλει δορυφορική με Dreambox(fake ουτε καν original) + καρτούλα + πιάτο. εεε από εκεί, πολλά χρόνια αργότερα, έστησα 3 πιάτα.
Είχα βρει πριν καιρώ 3 κανάλια τα οποία δεν εκπέμπουν στον αστρα1 με όνομα nfl week 11, κατι week 11 και darts κανάλι. Μέτα από εβδομάδες δεν είδα παρόμοια κανάλια. Και ερωτώ εγώ, πιάνετε κάτι παρόμοιο σε 11617 H 7199 και 11617 H 7498 στον astra 1?
Καλησπέρα
Από οτι έχω δει υπάρχουν και σε μια ας την πουμε main συχνότητα τα nfl
Astra 19.2 11817 V 31428 DVB-S2 8PSK FEC 2/3
Κατεβάινουν 5 servicesAstra Service 1-5
στο 80αρι κινητό που έχω βγαίνουν με σπασιματα με 11,9db
Το feed darts θυμαμαι να το βγαζω πιο σταθερα
Και tips! nice, νομίζω το είχα δει, πρέπει να ψάξω τα 4000 κανάλια..... τενκς!
Πρέπει να αγοράσω κουτί της προκοπής, αλλά τα οικονομικά δεν βολεύουν. Από πιάτα άλλο τίποτα, ένα απλό νοβα η κοσμοτε το βρίσκεις φτηνά 15-20+ ευρώ. ψήθηκα για τέταρτο, αλλά λέω αστο καλύτερα.
-
Συμπληρώθηκαν 5 ημέρες (πότε πέρασαν) που δεν έχω πρόβλημα στον sf8008 με το νέο τροφοδοτικό.
Αν και είχα αμφιβολία, αρχίζω να πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν το παλιό τροφοδοτικό ή το βύσμα F της κεραίας που ήταν λάσκα.
Δεν έχω βιδωτό βύσμα F — έχω επίτηδες χωνευτό για να μπορώ να το αποσυνδέω εύκολα μαζί με το τροφοδοτικό και το καλώδιο HDMI, ώστε όταν χρειάζεται, να αποσυνδέω τον sf8008 που τον έχω πάνω στο τραπεζάκι και να συνδέω τον γέρο Dreambox dm800se για να δοκιμάσω μερικές αναβαθμίσεις που ακόμα κυκλοφορούν.
Μένει τώρα να επαναφέρω το παλαιό τροφοδοτικό για να δω αν είναι εντάξει.
Να και μία φώτο του Άραβα 26.0E με κεραία 1m στον Βόλο. Το σήμα είναι χαμηλό αλλά έχω λήψη. Εννοείται σε βροχή έχω σπασίματα ή καθόλου.
-
Display More
Και tips! nice, νομίζω το είχα δει, πρέπει να ψάξω τα 4000 κανάλια..... τενκς!
Πρέπει να αγοράσω κουτί της προκοπής, αλλά τα οικονομικά δεν βολεύουν. Από πιάτα άλλο τίποτα, ένα απλό νοβα η κοσμοτε το βρίσκεις φτηνά 15-20+ ευρώ. ψήθηκα για τέταρτο, αλλά λέω αστο καλύτερα.
Έκανα ενα ψάξιμο στα αποθηκευμένα του Astra 1 και βρήκα το εξης
Grand Slam of Darts 2025 11649H7200
Όσον αφορά τον δέκτη με τον Protons2 που είχα ο καημένος δεν 'άκουγε' τόσο καλά
Με τον osmini4k πιάνω πιο εύκολα κάποια feeds
Βέβαια συγκρίνουμε 25ε δέκτη με 110ε δέκτη
-
qwerty μιας και βλέπω οτι ασχολήσαι με το sateliteweb, οταν τελειώσεις πες εντυπώσεις.
Όπως έγραψε και ο ίδιος ο ostende, είχε κάνει λάθος στην πληκτρολόγηση της MAC μου και τελικά σήμερα το πρωί έγινε authorized, οπότε δεν έχω προλάβει να τρέξω το plugin.
Φυσικά θα ενημερώσω.
-
Την πραγματική έδωσες;
-
Ναι.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!