Και για να είναι πλήρης η αναφορά, ιδού και τα στοιχεία λήψης από το wave frontier T90
SK 1 HR 13 db, AGC 58%
SK 2 HR 14.2 db, AGC 50%
SK 3 HR 12,8 db, AGC 55%
SK 4 14db, AGC 52%
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,587 times. The last Post () by chicken101.
Και για να είναι πλήρης η αναφορά, ιδού και τα στοιχεία λήψης από το wave frontier T90
SK 1 HR 13 db, AGC 58%
SK 2 HR 14.2 db, AGC 50%
SK 3 HR 12,8 db, AGC 55%
SK 4 14db, AGC 52%
Μεγάλη διαφορά. Αν και εξαρτάται αν τον έχεις κοντά στο κέντρο.
Το κέντρο είναι περίπου στις 23οΕ, αν θυμάμαι καλά τα λόγια του τεχνικού πριν από 12 χρόνια περίπου.
Υπάρχει τρόπος να το επαληθεύσω; Εννοώ το πού είναι το κέντρο του wave frontier;
τα βλεπει κανενας δεν ειπατε εγω εχω μαυρο
Φαντάζομαι μόνο με το πεδιομετρο ή αν ξεβιδωσεις το βυσμα του κεντρικού lnb και πας στον δέκτη βλέποντας αν εχεις σήμα πχ στον 23.5 οπως ανέφερες.
Το κέντρο είναι περίπου στις 23οΕ, αν θυμάμαι καλά τα λόγια του τεχνικού πριν από 12 χρόνια περίπου.
Υπάρχει τρόπος να το επαληθεύσω; Εννοώ το πού είναι το κέντρο του wave frontier;
Αν το πιάτο σου είναι κεντραρισμένο στις 23.0°E και αφού μένεις στην Αθήνα (23.7°E) θα πρέπει να είναι τελείως οριζόντιο.
Αν έχει κλίση δεξιά (συνήθως αυτό) ή αριστερά τότε δεν είναι κέντρο στις 23 μοίρες.
τα βλεπει κανενας δεν ειπατε εγω εχω μαυρο
Λογικά αν βλέπεις με nagra το πακέτο MAX (Arena Sports) βλέπεις κι αυτά, εδώ ανοίγουν.
με μπερδεψες total tv να λες οκ ανοιγουν
Όχι το total tv δεν ανοίγει, αυτα τα 4 είναι στις συχνότητες του total tv μεν, αλλά τους προστέθηκε το nagra για να τα ανοίγουν οι Κροάτες συνδρομητές του max tv. Δεν βλέπω σε τι μπερδεύεσαι.
βλεπεις πουθενα στους παροχους max tv???εγω εχω μονο τοταλ εκτος αν βγαινει μονο σε σενα μαξ
Φυσικά και σε εμένα total tv δείχνει στα 4 αυτά κανάλια που αναφέρααμε, αλλά τώρα και το Max TV τα προσφέρει και ανοίγουν.
Οκ καλες γιορτές φιλε μ
Καλό μεσημέρι σε όλα τα παιδιά καλά Χριστούγεννα να περάσετε υπέροχα !!
Με την ευκαιρία ας μου πει κάποιος το μέγιστο σε db σε σταθερό πιάτο 60cm Hotbird.
Λέω να κάνω ψυχικό χριστουγεννιάτικο να βοηθήσω τον θείο μου στην ρύθμιση.
Δώσε, αν θες, κάποιες συχνότητες ή κάποια κανάλια που τον ενδιαφέρουν, ωστε να βοηθήσουμε. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να βρεθεί το μέγιστο σε db σε ένα δορυφόρο.
Προσωπικά μπορώ να σου δώσω αναφορές λήψης το βράδυ από ένα wave frontier με κεντρο τις 23οΕ, δηλ. πρακτικά από κάτι λίγο μεγαλύτερο από 60 εκ.
Καλό μεσημέρι 10911v 12130h
Έκανα τώρα πριν λίγο αίτηση για οπτική ίνα.
Ξέρεις τι παίζει ακριβώς με αυτό?
Έχω συμβόλαιο ιντερνετ 100 σταθερο τηλ και σινεμα μερικούς μήνες ακόμα.
Και να χρειάζεται να πάρω άλλον ρούτερ έχω τώρα fritzbox 7530AX
hatters1976 θα σου δώσουν ενα huawei. Το 7530 το κάνεις ρούτερ. Για να έχεις οπτική ινα απευθείας χρειάζεσαι το 5690 pro.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!
Υγεία αγάπη και λήψεις με 19 db το 2026.
Να και οι αναφορές λήψης στις συχνότητες που ζήτησες, με μια μέρα καθυστέρηση.
Από wave frontier με κέντρο 23οΕ.
Καλημέρα στα παιδιά παραλαμβάνω προσεχώς το νέο μου πιάτο 120cm
Ερώτηση να το βάλω στην βάση του wave frontier T90 (φοβάμαι επειδή είναι μεγαλύτερο το πιάτο)
Δεύτερη επιλογή έχω σημείο στην ταράτσα που κόβει ο αέρας βάση δαπέδου Φ60 ... 45 χιλιοστά απο τοίχο.
Τι πιστεύετε είναι καλύτερο?
Συγνώμη αλλά θα βγάλεις το wave frontier για να βάλεις το 120 ή έχεις μοτέρ;;
Γιατί δεν αξίζει να το αλλάξεις έτσι

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!