Disecq μοτέρ είναι
Και να χαλάσει δεν με νοιάζει.Μεταχειρισμένο με 20ε το είχα πάρει
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,554 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Καλησπέρα στα παιδιά επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία στον 3e το εξής επίπεδο σήματος είναι
εντάξει? 11656h 80%, 12656h 77%
-
Τώρα που θα γυρίσω σπίτι θα το κοιτάξω να σου πω
Απλά με κάποιες απώλειες όπως ξέρεις
-
11656 12,8db
12656 15,7db
-
στις 9ε τα mediaset multistream γιατί ανεβοκατεβαίνει το σήμα απο 70 στα 50 κ δεν μπορώ να δώ τίποτε?με osmio 4k+ k openatv 7.5.1?
-
Συχνότητα ;;
Αν λες στην ιταλική δέσμη δυστηχως δεν την λαμβάνω για να σου πω αν υπάρχει πρόβλημα
-
hatters1976 σε παίρνει κι άλλο. Βέβαια εξαρτάται σε ποιο πιατο τον στόχευσες.
-
Καλησπέρα στα παιδιά προσπαθώ με την επέκταση στο 2.40 να φέρω 3e & 10e
10e σήμα 12.5 db 11221v και 13.5 10771h είμαστε εντάξει εσείς τι έχετε?
-
Eutelsat10 11221V30000 12.2db
Eutelsat10 10771H22960 11.6db
-
Καλησπέρα δηλαδή αυτά τα σήματα είναι απευθείας στον δορυφόρο?
Γιατί εγώ είναι παράκεντρα το 2.40
-
Ναι απευθείας με το 120
-
οκ καλώς.
-
Ολα φουλ.
-
Καλησπέρα στην παρέα
Έψαχνα ένα feed στον Eutelsat 8west με την ελπίδα ότι θα το κατεβάσω γιατί πίστευα όπως είναι στην Europe beam
Έκανα ένα blind scan όμως και κατέβηκαν και κανάλια από την MENA Beam που σταματάει στην Κρήτη(Εγώ είμαι στην Αθήνα)
Και όλα αυτά σε πιάτο που έχει απώλειες γιατί δεν έχω ρυθμίσει ακόμα σωστά το μοτέρ
Πως γίνεται αυτό ;;;
-
Τυχερέ. Εγώ απο ΜΕΝΑ δεν κατεβάζω τίποτα. Στην Europe παρόλο που είναι παράκεντρα κατά 7 μοίρες κατεβαίνει σχεδόν στο φουλ. Στον 7w κατεβάζω 5 6 συχνότητες.
-
Και εγώ κάτι κατεβάζω στις 25.5e που υποτίθεται ότι είναι εκτός στο wave 11046h (mena)
Επίσης στις 36e πριν να ανέβει ο eutelsat36D είχα πιάσει εδώ κάτω συχνότητα L? TRICOLOR
πριν δυο χρόνια αυτό πάλι στο wave ... αυτό και αν ήταν εκτός του footprint !! Και μάλιστα
με lnb inverto ultra black ... δεν ήξεραα ότι υποστηρίζει L / R
-
Καλημέρα
Χθες το βράδυ κατάφερα να κατεβάσω και αρκετές multistream συχχνότητες απο την Ιταλική δέσμη του Eutelsat 9
Κάπου εκεί πρέπει να τελείωσε η τύχη μου γιατί πλέον το μοτέρ δεν ακούει εντολές
Τώρα ή παρέδωσε πνεύμα ή κάποιο καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή(Εγώ πιστεύω το πρώτο)Θα ανέβω μετά να δω τι παίζει
-
-
Είναι αδύνατον αυτό. Αν ήταν έτσι δεν θα κυκλοφορούσαν lnb για c-band. Ασε που η c-band εκμπέμπει σε άλλο εύρως συχνοτήτων.
-
100% έκανα λήψη μιας συχνότητας του πακέτου tricolor στις 36e πριν δυο χρόνια.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!