johnathens αν τα καταφέρεις με τον 9ε πες τι παίζει γιατί δεν εχω σταθερό σήμα
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,080 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Αυτό δεν σημαίνει πως το inverto black ultra μπορεί να κάνει λήψη της c-band. Μπορεί να ήταν σύμπτωση ή κάποια παρεμβολή. Οπως και να έχει αν ήταν έτσι οπως τα λες θα πρέπει να κάναμε λήψη όλη την c-band του 10e.
-
Προς το παρών δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί το πιάτο έχει κολλήσει στον Amos3
-
Αυτό δεν σημαίνει πως το inverto black ultra μπορεί να κάνει λήψη της c-band. Μπορεί να ήταν σύμπτωση ή κάποια παρεμβολή. Οπως και να έχει αν ήταν έτσι οπως τα λες θα πρέπει να κάναμε λήψη όλη την c-band του 10e.
Οι συχνότητες του 36 είναι KU Band απλά με r/l πολώσεις
-
-
Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% μιας και δεν λαμβάνω c-band. Ο 10e αν δείς το footprint του για cband καλύπτει όλη την Ελλάδα.
Τέλος αυτο που απάντησε ο hatters1976 δεν ισχύει. Το tricolor έχει ειδικό lnb ku band το οποίο διατείθεται μόνο από τον πάροχο και δεν πωλείτε στο εμπορίο. Οπότε λήψη με κανονικό lnb δεν γίνεται. Πηγή απευθείας με γνωστό από Σιβηρία μόλις.
-
-
Αυτός είναι ο 56e κι οχι ο 36e. Οπως και να έχει σου γράφω ακριβώς στην ερώτηση μου.
-
Express AMU1 (Eutelsat 36C) at 36.1°E
Δεν έχω ιδέα για την μπάντα C ... εγώ έπιασα αυτόν 2 χρόνια πριν ... μια συχνότητα.
Από τότε δεν την έπιασα ξανά ποτέ ... Μάρτιος του 2024 ... νομίζω
-
Καλά δεν θα τσακωθούμε για τους Ρώσους. Απλα σου λεω το πιθανότερο κάποια παρεμβολή ηταν. Γιατί το inverto και κανένα inverto ku band δεν κάνει λήψη l/r.
-
Να καταγραφεί στα ιστορικά μας αρχεία τότε!
Οκ κατανοητό.
-
Δεν έχω ασχοληθεί, αλλά νομίζω ότι η C-band, που είναι πολύ δημοφιλής στην Αμερικανική ήπειρο, θέλει τεράστια πιάτα. Του hatters1976 το θηρίο θα είναι πιάτο για μεζέ.
Έγω που παρακολουθώ το κανάλι του Robbie Strike απο Αμερική έχει ένα πιάτο 6foot δλδ 180εκ και έχει σχετικά καλή λήψη
-
Άσχημα νέα από εμένα
Το μοτέρ παρέδωσε πνεύμα τελικά
-
Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω θέλει actuator 18 το 1.20
-
Δεν έχει polar mount το συγκεκριμένο πιάτο
Βρήκα ένα μοτέρ με 60€
Θα πάρω μαζί και το lnb
Ευτυχώς υπάρχει η Klarna για δώσεις γιατί δεν είμαι για πολλά έξοδα τώρα
-
Άσχημα νέα από εμένα
Το μοτέρ παρέδωσε πνεύμα τελικά
Δοκίμασες, από τον δέκτη,
να στείλεις το μοτέρ,
στο "σημείο 0";
Επίσης, είχες βάλει τ' αντίστοιχα
όρια, σ' ανατολικό και δυτικό
δορυφόρο;
Έτσι, μου κόλλαγε και σ' εμένα
το μοτέρ και με την επιλογή
να πάει στο "0" (και σ' αυτό,
ορίζεις τον κεντρικό δορυφόρο,
φτάνει να είναι υπαρκτός,
έστω με μειωμένο σήμα)!!!
-
Πάτησα τα κουμπιά πάνω στο μοτέρ
Κάνει ένα τσακ να ξεκινήσει αλλά τίποτα
-
Έκανα cancel limits και γυρνάει
Άλλα θα το αλλάξω έτσι και αλλιώς γιατι έχει τζόγο
Θα το βάλω στο παλιό μου 80άρι μαζί με τον Protons2
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
-
cap_1_0_1F_430_2_217C_DDE0000_0_0_0__00_00_11_01.jpg
Από την Transalpine beam του Eutelsat 5 west
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!