Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,115 times. The last Post () by chicken101.

• Kαλημερα και Καλη Χρονια!

Τελικα απ οτι φαινεται οι πληροφοριες για εκπομπη των κυπριακων καναλιων στον hellas sat δεν επαληθευτηκαν!

Περιμενα εδω και τρεις μηνες απο την ημερα που ανεβηκαν στο forum οι πληροφοριες αυτες αλλα απ οτι δειχνει το εργο....μαλλον δεν....!!

Παντως με καποιους φιλους μου που μενουν στην Κυπρο οταν τους ρωτησα για αυτο το θεμα ..δεν γνωριζε κανεις κατι!

Τωρα αν εχετε καμια νεοτερη πληροφορηση γιατι δεν υπαρχει ακομη εκπομπη μας λετε!

• Υποτίθεται ότι θα παραδιδόταν το έργο τέλος Νοεμβρίου 2025 αν εκεί υπάρχει καθυστέρηση δεν θα

υπάρξει βιασύνη δορυφορικής μετάδοσης. Δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση αν τηρήθηκε αυτό το

χρονοδιάγραμμα ή όχι της οπτικής ίνας.

• Καλησπέρα στην παρέα

Τα ονόματα τον δορυφόρων στην παρακάτω λίστα ίσως είναι για κάποιους ιστορικά

Αυτό είναι το πινακάκι με τις προ-αποθηκευμένες θέσεις του καινούργιου μου μοτέρ image.jpg

• Καλησπέρα στην παρέα

Τα ονόματα τον δορυφόρων στην παρακάτω λίστα ίσως είναι για κάποιους ιστορικά

Αυτό είναι το πινακάκι με τις προ-αποθηκευμένες θέσεις του καινούργιου μου μοτέρ image.jpg

Μάλλον... προϊστορικές θέσεις,
    με τ' αντίσοιχα αρχαία ονόματα δορυφόρων,
    έπρεπε να γράφει το χαρτί...
    :beaming face with smiling eyes: :beaming face with smiling eyes: :beaming face with smiling eyes: :beaming face with smiling eyes::beaming face with smiling eyes:

• Καλησπέρα στην παρέα

Μπήκε κανονικά χθες το καινούργιο μοτέρ και λέω ωραία το πρωί θα κάτσω να φτιάξω τις θέσεις

Τελικά ο αέρας το ξεσυρε όλο και μου το γύρισε πάνω στα κάγκελα

Όμορφα πράγματα

• Καλησπέρα στην παρέα

Μπήκε κανονικά χθες το καινούργιο μοτέρ και λέω ωραία το πρωί θα κάτσω να φτιάξω τις θέσεις

Τελικά ο αέρας το ξεσυρε όλο και μου το γύρισε πάνω στα κάγκελα

Όμορφα πράγματα

Κι εγώ έτσι την είχα πατήσει, κάποια χρονιά!
    Πρέπει να περιμένεις, να καταλαγιάσει
    ο αέρας, για να κάνεις καλύτερα την δουλειά!

• Καλά και το 80αρι είχε ξεσύρει τουλάχιστον 5 φορές

Βέβαια οι δαγκάνες ήταν μέσα στην σκουριά

Τις άλλαξα την τελευταία φορά που ξεσυρε

Τώρα παίζει να φταίει ότι δεν το είχα σφίξει και πάρα πολύ

• Καλησπέρα στα παιδιά ακριβώς για αυτό το λόγο του καιρού θα δώσω προτεραιότητα

στο στρίψιμο του wave frontier T90 αντί να το βγάλω αμέσως. 200 χλμ αντέχει ενώ τα

πιάτα τα άλλα είναι 150 χλμ. Το 1.20 μάλλον θα το βάλω κάπου να είναι τοίχος για να

προστατεύεται γιατί εδώ κάτω τα χτυπάμε τα 10-11 μποφωρ ριπές συχνά.

• Άνοιξα την τηλεόραση να δω το ματς τού Παναθηναϊκού εχτές, και τι να δω? Δεν είχε σήμα σε 3ης από τούς τέσσερις δορυφόρους!

Ανέβηκε σήμερα στην ταράτσα και ανακάλυψα ότι ότι είχαν κουνηθεί 2 πιάτα. Το ένα οκ, δεν το είχα σφίξει, το μεγάλο (στην φώτο), μου φάνηκε περίεργο, μιας και έχει περάσει βροχές και αεαρες, πρώτη φορά κουνήθηκε τόσο πολυ.

Πρέπει να του βάλω ένα επίπεδο στήριγμα, γιατί αυτό που είναι τώρα, το έκανα για γριγοραδα. Τύπου θα στο κάνω εγώ φτηνότερα....

Προσοχή τώρα με τών αέρα, σφηξτε τα πιάτα καλά!

• Είχε τρομερό αέρα χθες

Γενικά θέλουν πολύ σφίξιμο γιατί ξεσυρουν εύκολα τα πιάτα με τον αέρα

Εμένα μου μηδένισε την ανύψωση στο πιάτο(ευτυχώς την ανύψωση του μοτέρ την έσφιξα πολύ και δεν κατάλαβε τίποτα)

Στο χωριό μια φορά είχε κατέβει το πιάτο από το βάρος του χιονιού

Βέβαια το πιάτο έχει μια βλακεία για σφίξιμο ανύψωσης

Ενα u με 2 πεταλούδες

• Είναι ψηλή η βάση ή είναι ιδέα μου;
    Πρέπει να είναι παραπάνω από μισό μέτρο...

• δεν είναι βάση! είναι δύο παλιοσίδερα κολλημένα/δεμένα και κάθετε το πιάτο.

• Αφού κέντραρα το πιάτο σωστά(μιλάμε ήθελε μικροσκοπικές κινήσεις στην ανήψωση)κατάφερα αυτό

pasted-from-clipboard.png

Και όχι δεν είναι κάποιου είδους μοντάζ

Astra 2g με 120άρι πιάτο απο Αθήνα

Αν θέλετε αναφορά λήψης πείτε μου να κάνω μια

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!