Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,962 times. The last Post () by chicken101.

• Τα Κυπριακά που είναι οεο; Θα αρχήσει η f1 και θα υποστώ για μια ακομά χρονιά τους παρουσιαστές του αντ1+; :loudly crying face:

τα κυπριακά κανάλια, δυστυχώς φίλε μου, είναι πάρα πολύ πίσω...

• Καλησπέρα στην παρέα

Είπα να ψάξω μήπως βρω τα feeds για τους ολυμπιακούς αγώνες στο μιλανο

Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα

Ναι μεν dvb-s2x 16 apsk αλλά biss 2

Νταξει θα μου πεις υπάρχουν λύσεις να τους δεις(Ert sports,rai στον 5west) αλλά τα 5000 bitrate που έχουν σε σχέση με τα 25000 που έχουν τα feeds είναι η μέρα με την νύχτα

Εσάς ποια είναι η άποψη σας ;;

• Καλημερα σε ολους. εχει καποιος προγραμμα ιντερνετ 5G της cosmote( το δορυφορικο). Απο σημερα το πρωι δεν εχω καθολου ιντερνετ και στις δυο συνδεσεις που εχω και μου λενε απο την cosmote οτι ειναι πανελλαδικο το θεμα. Μηπως η ηλιακη παρεμβολη που γραφει ο hatters1976 επηρεαζει και το ιντερνετ??. τωρα που γραφω ειμαι με hotspot απο το κινητο

• Καλησπέρα στα παιδιά μήπως ξέρουμε αν πρόκειται να γίνει μεταφορά στον Hellas Sat 4 των δυο

ταλαίπωρων συχνοτήτων της ΕΡΤ? Με διαφορά το χειρότερα σήμα στους δυο δορυφόρους στις 39e

Μόνο όταν είχα το χτυπημένο 1.80 κατάφερα πριν στραβώσει να τις πιάσω με σήμα 15db και ποτέ

ξανά τώρα στο wave κέντρο κιόλας στα 13.5 η μια χαμηλότερα η άλλη. Τι παίζει ?

• Καλά ναι εχτές είχε κακοκαιριά, αλλά αργά το βράδυ που άνοιξα το κουτί να δω snooker, δεν έπιανε καν σήμα, και φυσικά αυτό χωρίς βροχή! ανέβηκα ταράτσα να δω μήπως έχει φύγει κάνα καλώδιο, όλα οκ, όπως και τα πιάτα. λέω πάει το DiSEqC.....

Πριν καμία ώρα που δοκίμασα, δούλευε μια χαρά.

Τι κουλό και αυτό.

• Ισως κάτι πήρε υγρασία μέσα

Και εγώ εδώ στην ταράτσα μετράω απώλειες

Είδα τουλάχιστον 2 κεραίες που γίναν κομμάτια

Το πιάτο έμεινε στην θέση του αλλά μου μηδένισε πάλι την ανύψωση

• Τέτοιες εποχές (αρχές άνοιξης και χειμώνα), είχα
    παρατηρήσει, καλύτερη λήψη των αδύναμων συχνοτήτων,
    από τις ασθενείς δέσμες των δορυφόρων
    (βλ. 4° Δυτικά, πρώην δέσμες Κεντρικής Ευρώπης,
    καθώς καί Μέσης Ανατολής, του τότε "AMOS",
    από του NileSat, στις 7° Δυτικά κ.α.)!!!
    Αυτά όταν... εξέπεμπαν οι συχνότητες, σε MPEG-2 / 4!!!

• Καλησπέρα στα παιδιά αφού μιλάμε για λήψη δορυφόρων ας πω ότι εδώ και αρκετές ημέρες

στις 4w amos -dror1 δεν έχω σήμα ίσως όλες οι συχνότητες να χρησιμοποιούνται για πόλεμο

πλέον.

• Για τους φίλους των feed να πω ότι σήμερα προστέθηκε νέο πρόσθετο που κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά και με δύο-τρία πατήματα στο τηλεκοντρόλ

έχετε έτοιμη την εικόνα του feed, αρκεί να το πιάνετε.

Είναι πανεύκολο και τα έχει όλα σε ένα (feed - μπισκότα). Ανανεώνεται διαρκώς με νέα feed.

Δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλα παρόμοια πρόσθετα, αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ καλό. Είναι η πρώτη μέρα — θα δείξει ο χρόνος.

Λέγεται FuryBiss και θα το βρείτε εδώ:

1.jpg   2.jpg   3.jpg

4.jpg   5.jpg   6.jpg

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!