και τα 2 ουτε στο openatv το παιρνει
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,336 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Ακου πως θα το κάνεις γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα
Θα κατεβάσεις το script και θα το ανοίξεις με notepad
Από εκεί θα πάρεις το wget command
Και μετά θα το περάσεις μέσω telnet
-
!<arch>
debian-binary/ 1775597710 0 0 100644 81 `
2.0
# Created with IPK Creator 7.0 by Persian Prince - https://openvision.tech #
control.tar.gz/ 1775597710 0 0 100644 266 `
‹ νΠΝjΔ π}ylcΘδΦ–φPXτnΕn¥FΓh ϋφ5θaνiY
θ γθξF8ΈβrdUuMC³Υ}O²•][χM-;")Ϋ¶)¨Ί`O?–ηΘ!¤ίςώ:?ά?±WϊSΜ@ΖΫΓ¤κrvΛΑϊ|%γ£
>–οίlβΥπΊ3άUb4:9“•Ψ³
μονο αυτα βλεπω
-
δες εδω https://github.com/islam-2412/FuryBiss/tree/main/fury
το satdreamgr10 ειναι με python 3.9.9
-
-
οκ ευχαριστω
-
-
Display More
!<arch>
debian-binary/ 1775597710 0 0 100644 81 `
2.0
# Created with IPK Creator 7.0 by Persian Prince - https://openvision.tech #
control.tar.gz/ 1775597710 0 0 100644 266 `
‹ νΠΝjΔ π}ylcΘδΦ–φPXτnΕn¥FΓh ϋφ5θaνiY
θ γθξF8ΈβrdUuMC³Υ}O²•][χM-;")Ϋ¶)¨Ί`O?–ηΘ!¤ίςώ:?ά?±WϊSΜ@ΖΫΓ¤κrvΛΑϊ|%γ£
>–οίlβΥπΊ3άUb4:9“•Ψ³
μονο αυτα βλεπω
Έμενα μου το έβγαζε έτσι
Αφού τα κατάφερες με άλλο τρόπο όλα καλά
-
Πραγματικά εξαιρετικό, απλό και γρήγορο.
Μπράβο στον developper.
Υ. Γ. Ένα πράγμα που δεν ξέρω, είναι τι γίνεται όταν σε κάποιο feed υπάρχει κλειδί ή channel id, που έχει χρησιμοποιηθεί ήδη σε παλιότερο feed. Επειδή βάζει τα καινούργια κλειδιά στο επιλεγμένο από το χρήστη path (πχ στο etc/tuxbox/config/SoftCam.Key), δεν ξέρω αν το emulator διαβάζει από πάνω προς τα κάτω το SoftCam.Key, ή ανάποδα και δημιουργείται conflict.
-
το oscam διαβαζει το τελευταιο
-
Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά
Πριν λίγες μέρες παραδόθηκε η ταράτσα μετά από τις εργασίες μόνωσης που έγιναν
Επειδή δεν αφήνουν να τρυπηθεί η ταράτσα για ευνόητους λόγους σκέφτομαι να βάλω μια βάση τοίχου όπως και στην φωτογραφία που ακολουθεί
Σκέφτομαι για κάποιο gilbertini op155 με actuator
Πιστεύω να αντέχει το βάρος του συστήματος
ΥΓ:Το πιάτο που φαίνεται είναι είναι δικό μου στοχευμένο 13e με επέκταση για τις 19.2e
Ναι το ξέρω ότι είναι στραβή η βάση αλλά είναι έτσι από κατασκευής και δεν έχω τρόπο να το φτιάξω IMG_0446.jpg
-
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!
Έτσι όπως βλέπω στην φωτογραφία με την βάση τοίχου δεν μπαίνει εκεί το op155 είναι βαρύ και σε έναν δυνατό αέρα δύσκολα να το κρατήσει..
Αν το έχεις και κινητό+ βάρος το polar mound
-
Αν στην περιοχή σου δεν φυσάει πολύ κάνε μια αναζήτηση για
Non-Penetrating Roof Mount for AntennasΘα χρειαστείς αρκετές πλάκες πεζοδρομίου ή τσιμεντογωνίες .
-
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!
Έτσι όπως βλέπω στην φωτογραφία με την βάση τοίχου δεν μπαίνει εκεί το op155 είναι βαρύ και σε έναν δυνατό αέρα δύσκολα να το κρατήσει..
Αν το έχεις και κινητό+ βάρος το polar mound
Βάση εννοώ αυτές τις βιδωτές που φαίνονται και στην εικόνα
Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος να μπει βάση δαπέδου γιατί έχει γεμίσει ηλιακά η ταράτσα
Και πάνω από το δώμα που κοίταξα έχουν βάλει και εκεί
Οπότε μοναδική λύση είναι ο τοίχος αλλά τέρμα γωνία για να μην κάνει σκιά το πιάτο στα ηλιακά
-
Σε αυτήν την βάση θέλεις να βάλεις το op 155?
Αν ναι δεν κάνει φίλε μου...είναι βαρύ το κάτοπτρο θα γίνει ζημιά!
-
Οχι δεν θα το βαλω εκεί δεν είμαι τρελός
Εδώ η φ40 σωλήνα λύγισε με το 80αρι+μοτερ
Απλά έλεγα να χρησιμοποιήσω ίδιου τύπου βάσεις τοίχου που φαίνονται στην εικόνα και με αρκετά χοντρό σωλήνα(φ50 αρκετά χοντρό για μην πάθω τα ίδια με τον φ40 που ήταν σαν φλούδα)
-
Στην φωτογραφία που έχεις ποιο πάνω βλέπω έχεις περιορισμένο χώρο...+ Ότι έχει ηλιακούς!
Έτσι όπως τα βλέπω πολύ δύσκολα να βάλεις το op155
Καλό θα ήταν να πάρεις και μια γνώμη ενός επαγγελματία εγκαταστατη.
-
Καλησπέρα στα παιδιά θερμή παράκληση αν διαπιστώσετε να έχουν επιστρέψει στον dror 1 4w
οι δυνατές συχνότητες ενημερώστε με να ανέβω ταράτσα προς το παρόν το έβγαλα. Έκανα το
τεστ πρώτα και δεν έπιανα τίποτα εκτός απο πολύ χαμηλό σήμα στο METV και στην 11259v.
Προφανώς είναι σε διαφορετικό footprint πριν στις άλλες όταν ήταν πάνω (14.2-14.5db).
-
Καλησπέρα στα παιδιά θερμή παράκληση αν διαπιστώσετε να έχουν επιστρέψει στον dror 1 4w
οι δυνατές συχνότητες ενημερώστε με να ανέβω ταράτσα προς το παρόν το έβγαλα. Έκανα το
τεστ πρώτα και δεν έπιανα τίποτα εκτός απο πολύ χαμηλό σήμα στο METV και στην 11259v.
Προφανώς είναι σε διαφορετικό footprint πριν στις άλλες όταν ήταν πάνω (14.2-14.5db).
Εγω σημερα δεν ειχα καθολου σημα με 1.10 πιατο απο καβαλα.
πρέπει πριν δυο μηνες έπιανα την 11259.
Εσύ με τι πιατο και απο ποια περιοχή είσαι ; Σε αυτές τις συχνότητες που πια νεις τωρα εχεις εικονα ;
-
Καλησπέρα είμαι νότιο ανατολικά έπιανα πριν 2-3 μήνες δυο τρεις συχνότητες και εγώ 14 db
Ανέβηκα ταράτσα και πιάνω την 11259 ελάχιστο σήμα και ένα METV πάλι ελάχιστο σήμα.
Προφανώς έχει απενεργοποιηθεί η δέσμη ... ή λόγω πολέμου ο δορυφόρος νέκρωσε.
Αν κάποιος πιάσει πάλι δυνατό σήμα dror 1 να μας ειδοποιήσει.
Παράκεντρα η προσπάθεια με 2.40
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!