Ο amos πάντως έχει σήμα. Για τον dror δεν ξέρω μιας και δεν εχουμε ληψη εδω.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,101 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Δεν εκπέμπει τίποτα ο amos3 ότι εκπέμπει είναι dror 1
(10842v, 11140v, 11175v, 11212v 2963, 11259v)
Σε μένα προς το παρόν έρχονται οι δυο τελευταίες με ελάχιστο σήμα η 11259 4% στο πεδιόμετρο
-
Θα τον ξανα δω. Μιας και ηρθα οδοντιατρο για εξαγωγη
-
Επιβεβαιωνω. Καθόλου σήμα.
-
Καλησπέρα στα παιδιά έκανα την αναβάθμιση στο 4.0 FuryBiss
Αλλά μάλλον είναι κάτω δεν γίνεται η διαδικασία.
-
-
Η αναβάθμιση έγινε στο 4.0 φως δεν υπάρχει !
-
Η αναβάθμιση έγινε στο 4.0 φως δεν υπάρχει !
Έλεγξε την διαδρομή που πάνε τα κλειδιά
-
Αυτό ακριβώς, να προσέξετε αυτό που λέει και ο φίλος, πρέπει η διαδρομή που πηγαίνει το κλειδί να είναι η διαδρομή του softcam emu πού χρησιμοποιείται και είναι ενεργό.
(Σε εμένα τουλάχιστον δουλεύει μόνο έτσι, άμα επιλέξω άλλο softcam χωρίς να του αλλάξω τη διαδρομή για το κλειδί από το furryBiss δεν βλέπω φως)
-
Επιλογη να επιλέγεις δορυφορους που δεν θες να ψάχνει για feeds υπάρχει; Παρά μόνο να επιλέγεις αυτούς που θες;
-
Πως το κάνουμε αυτό στην έκδοση 3.0 δεν έκανα τίποτα όλα ήταν μια χαρά
-
άλλαξε το satlex! έχει διάφορα εργαλεία δορυφορικά. θα μου λήψει πάντως το tool που έδειχνε ακριβώς με εικονίδια πιάτο και lnb θέση.
SatLex® - Satellite CalculatorsProfessional calculators for satellite antenna alignment. Calculate azimuth, elevation and LNB skew for optimal satellite reception.satlex.net -
Πάντως ανοησία οταν ανοίγεις τον δέκτη να κάνει ενημερώσεις και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα
-
Καλησπέρα.αν εννοείς το πρόσθετο που δείχνει στην αρχή Νέα feeds, από τις ρυθμίσεις του νομίζω το δεύτερο είναι, βάλε να μην εμφανίζει άμεσα τα νέα
-
Εχει τωρα 20 λεπτά που κάνει ενημέρωση.
-
active key πως αλλαζουμε τη διαδρομη
-
Από τις ρυθμίσεις δεν είναι δύσκολο θα το δεις.
-
ISN0G00d και hatters1976
Κάποια αστοχία πρέπει να προέκυψε στον developper, γιατί στο καπάκι λίγες ώρες μετά, έβγαλε νέα ενημέρωση, την 4.1.
-
Την εκανα. Αλλα απενεργοποιήσα το προσθετο.
-
Τελικα σας βγάζει τπτ σε μενα ακομα μαυρο
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!