Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 319,921 times. The last Post () by chicken101.

• Εγώ αυτό θέλω να δοκιμάσω

Satelliweb live feeds & keys [auto-biss]

αλλά με το egami 10 που εχω δεν εγκαθίσταται. Θελει νεότερη έκδοση λόγο πύθωνα.

• Στη τελευταία έκδοση του Egami-11.0-r20 (python 3.13.12) εγκαθίσταται κανονικά το Satelliweb.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση 3.4-r4 για python 3.13 από το post εδώ μήπως και την δεχτεί.

1.jpg     2.jpg

Edit

Sorry φίλε μου. Λάθος. Έγραψες Egami 10 και τώρα μόλις το κατάλαβα. Διέγραψε όσα έγραψα. Δεν Έχω Egami 10 για να το δοκιμάσω.

Edited once, last by giorbak ().

• Καλησπέρα στα παιδιά αν κάποιος έχει edision receiver σε ποιο image είναι εντάξει τα plugins

όλα χωρίς να κρεμάει ο δέκτης ? Γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτό και θέλει φίλος να του

κάνω τον edision os mini 4k.

• Καλησπερα σας.

Πιανει καποιος απο τα μελη ,

τους παρακατω δορυφορους ;

75Ε , 80 Ε , 86.5 Ε , 88 Ε και 90 Ε ;

Σύμφωνα με έναν φίλο μου,που ασχολείται με παρόμοια,μου είπε ότι δεν τα πιάνει/μόνο τη 86.5 πιάνει,αλλά με ασθενέστερο σήμα.

• Κούνησα εχτές το τρίτο πιάτο απο hellas sat σε turk sat για ξεσκούριασμα κυρίως, αλλά και από περιεργια τι κανάλια έχει. 400κατι κανάλια αν θυμάμαι καλά συνολικά. Προσπάθησα να πιάσω και Πορτογαλία hipsat 5w, αλλά πιστεύω το δωματιάκι κόβει το σήμα.

• Κούνησα εχτές το τρίτο πιάτο απο hellas sat σε turk sat για ξεσκούριασμα κυρίως, αλλά και από περιεργια τι κανάλια έχει. 400κατι κανάλια αν θυμάμαι καλά συνολικά. Προσπάθησα να πιάσω και Πορτογαλία hipsat 5w, αλλά πιστεύω το δωματιάκι κόβει το σήμα.

339 tv έχω εγώ + 117 radio

Τα μόνα κανάλια που αξίζουν είναι το trt που βάζει καμιά φορά champions league και το tv8 που βάζει κανένα αγώνα premier league,bundesliga

Hispasat 5west δεν υπάρχει

Τον hispasat 30 west εννοείς

Βγάζει κάποια κανάλια αλλά μην φανταστείς καμία ποιότητα

• Ναι 30 ήθελα να πω, τα μπουρδουκλοσα! Ευχαριστώ!

Ναι Δεν είχε τίποτα ενδιαφέρον, ειδήσεις και τουρκικές σειρές.

Θα το αφήσω καμία εβδομάδα για ζαπινγκ και θα αλλάξω δορυφόρο.

• Γεια σας.Σε καποιους δορυφορους εχω καποιες ελλειψεις σε σημα .52ε το πακ Älem TV μεχρι τον Δεκεμβριο ειχα .Ισως αλλαξαν σε 16APSK η κατι αλλο,4w ειχα μεχρι τον Ιανουαριο σημα με 1,10 και 1,25 (gibertini) με μοτερ ,15w εχει κανενας σημα στα δυο καναλια (carabean) αθλητικα η τελος μεταδωσης

• Καλημέρα στα παιδιά αν έχει κάποιος gilbertini 1.25 επειδή θέλω να αγοράσω ένα με κέντρο στις 39e

είναι καλά τα σήματα στους 36, 39,42, 46, 52 ?

* Σήμα στις 4w έχω μόνο στο METV 3 db και πολύ ασθενές στην 11259v (2.40)

• Στον turksat 6 προστέθηκαν 18 Ρωσσικα κανάλια 11727 V

iordanis70

απο αναφορές απο άλλους χρήστες δεν κατεβαίνει τίποτα απο εκει, Eίπαμε θα βλέπεις την σελίδα satbeam

• Γεια σας.Σε καποιους δορυφορους εχω καποιες ελλειψεις σε σημα .52ε το πακ Älem TV μεχρι τον Δεκεμβριο ειχα .Ισως αλλαξαν σε 16APSK η κατι αλλο,4w ειχα μεχρι τον Ιανουαριο σημα με 1,10 και 1,25 (gibertini) με μοτερ ,15w εχει κανενας σημα στα δυο καναλια (carabean) αθλητικα η τελος μεταδωσης

Καλημερα.Στους 52Ε δοκιμασα με δυο διαφορετικους δεκτες που πιάνουν και 16ΑΡSK αλλα δεν παινω το Alem Tv παρολο που εκπεμπει σε 4 συχνότητες

Το έπιανες ελεύθερο η κωδικοποιημενο με συνδρομή το έβλεπες; Στις 4w επιανα αλλα τωρα καθολου σημα,στις 15w δεν πρεπει να εκπεμπουν πια τα carabean ,σε ποια συχνοτητα ηταν ;

• hatters1976

Γράψε κάποιες συχνότητες, που σε ενδιαφέρουν σε κάθε δορυφόρο, για να σου δώσω αναφορά λήψης με το συγκεκριμένο πιάτο, που το έχω.

52οΕ, μόνο,δεν πιάνω λόγω της απέναντι πολυκατοικίας.

• hatters1976

Σήμα από 36οΕ, 39οΕ, 42οΕ, 46οΕ. Το δικό μου GIBERTINI 125 είναι κινητό, αν ήταν σταθερό σε κάθε δορυφόρο, οι λήψεις θα ήσαν ελαφρά καλύτερες, πιστεύω.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!