Έχουμε ενημέρωση για το AJPanel. Ανεβάζω την Ελληνική μετάφραση για τους φίλους που ενδιαφέρονται.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,204 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Καλημέρα στην παρέα!!!
Για τον φίλο qwerty για τις λήψεις 36,39,42,46
Και στα προηγούμενα post ο φίλος komhs ανέφερε για τα ρωσικά στις 42,0Ε 11727 V ότι δεν υπάρχει λήψη..Δεν ξέρω τι έγινε αλλά σήμερα υπάρχει λήψη κανονικά στα ρωσικά!
Στα 16,2db
-
-
1,80 offset κινητό
Με edision Mio 4k+
Θεσσαλονίκη
-
Εμενα στο τελος μονο τα πιατα θα μου μεινουν. Πλεον ουτε ανοιγω τους δέκτες να δω για σήματα και το τι παίζει.
-
η συζητηση για τα ρωσικα, δε νομιζω να ηταν για τον 42Ε ... (για τον 36Ε νομιζω ηταν)
στον 42 εχει πανω απο χρονο, που η 11727 ερχεται του σκοτωμου... (αν και πολλες φορες εχει παγωματα με φουλ σημα) και ειχαν ξεκινησει με 2 καναλια και σταδιακα εφτασαντα 15, και στην 11727 , και στην 11012 με αρκετα χαμηλοτερο σημα
-
Σίγουρα θα έχεις δίκιο Georgeflu...
Για τις 36 θα έλεγε!
Στις 36 τώρα κατεβάζω 11900 R 10,6 db
12149 V 11,9 db
12092 H 7 db
11938 R 10,6db
12207 H 5 db
Αυτές μόνο κατεβάσω από 36 από ιχνοδιαγραμα εκτός Ελλάδος!
Το χειμώνα κατέβαζα άλλες τόσες τώρα όχι...
-
-
Δεν έχω LNB στο τ90 στις 36,0Ε χωρίς ουσία δορυφόρος!
Το είχα τσεκαρει πριν κάνα μήνα με το πεδιομετρο αλλά αποτέλεσμα 0..
-
Κι εγω παράκεντρα στον 39 τον εχω σε 1.10 αλλα 0 στις συχνότητες που ανέφερες.
-
Εδώ το T90 με πολύ αγάπη για το χόμπι αυτό που σιγά σιγά τελειώνει!!!!
-
Κρίμα. Αλλά δυστηχώς τελειώνει κι από μεριά μου.
-
Καλημέρα στα παιδιά έχω δεξιά και αριστερά επεκτάσεις στο 2.40 και χτες πήγα το lnb τέρμα στην επέκταση.
Πιάνω 7w εσείς τι εικόνα έχετε εκεί στην Αθήνα τους πιάνετε και τους 3 στις 7w ?
-
Φτιάχνω λιγο το πιάτο με των 16A, κατεβαίνω κάτω κοψίματα. Έλα Χριστέ καί Παναγία λέω. Πάω ταράτσα, πιάνω το καλώδιο από πιάτο disceq, το τυλίγω γύρω/κυκλικά, δοκιμάζω στην τηλεόραση και όλα κομπλέ.
Τρέχα γυρεύε, θέλει αλλαγή.
-
και έμενα μου τα έκανε αυτά @chicken101 και όταν το άλλαξα όλα κομπλέ, πόσα χρόνια έχεις να το αλλάξεις?
-
qbasekostas κάνα χρόνο σίγουρα, μπορεί και δύο. Το καλό είναι ότι είναι δίπλα, οπότε 1-2 μέτρα καλώδιο θα είναι αρκετό.
-
Εγώ καμιά 20αρια μέτρα απο ταράτσα σκέψου ισόγειο και 5-6 χρόνια...
-
Εγώ καμιά 20αρια μέτρα απο ταράτσα σκέψου ισόγειο και 5-6 χρόνια...
Το μεγάλο από ταράτσα κουτί καπό εγώ το έχω χρόνια 3+ και μου φαίνεται περίεργο που το μικρό τα έφτυσε.
Αυτά τα τουρκικά τελικά, έχουν όμορφες Τουρκάλες χαχα
-
Καλό μεσημέρι στα παιδιά ενεργοποίηση περισσότερων αναμεταδοτών στον Eutelsat 7C
Εμφανής η διαφορά στο σήμα αρκετά πιο ισχυρό εδώ κάτω σε σχέση με τον 7Β.
Πιθανή η μετακίνηση του Eutelsat 7B σε νέα τροχιακή θέση το καλοκαίρι ...
-
Απο οτι βλέπω (διορθώστε με αν κανω λαθος) ο 7c εχει δέσμες Αφρικής.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!