φτιάχνεται το monitor αξίζει να ρίξεις μια ματιά
Μικρές Αγγελίες / Wanted
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 266 replies in this Thread which was already clicked 54,726 times. The last Post () by hatters1976.
-
-
-
κριμα, υπαρχουν διάφορες μόντες για HDMI αν δεν εχεις scart αλλά κοστίζουν και δε θα τις πρότεινα.
-
Καλησπερα σας αδελφια!
Θα ηθελα εαν καποιος εχει και τα 2 αυτα πραγματα
1 V8uhd
2 sf8008
Σε τιμη καλη...Nα λειτουργουν αψογα..... Αμεση καταθεση με Paypal
-
Το 1ο το εχω. Το 2ο δεν το δινω.
-
Το 1ο το εχω. Το 2ο δεν το δινω.
Θελω και τα 2 απο 1αν να τελειωνω ρε συ!
-
Τα οκταγωνα δεν δίνονται.
-
Συγγνώμη που παρεμβαίνω στην κουβέντα σας αλλά για gtmedia ενδιαφέρομαι και γω. Αν τυχόν πουλάει κάποιος ας μ ενημερώσει, ευχαριστώ.
-
-
Πωλειται δεκτης
Icon iron pro 4K UHD Android Satellite Reciver
με unlimited orca στην τιμη των 100 ευρω
-
Καλημσερα παιδια!
Πουλαει κανεις καναν Φορεβερ 4κ?
Η gtmedia 4k που να εχει mars?
pm me
-
Επίσης υπάρχει και gt media v8x firmware mars 40 ευρώ.
* OCTAGON SUPREME SF8008 SOLD ... 26/02/2025
-
IMG_20241208_125418.jpgVυ zero και Gtmedia v8x 30 ευρώ ο καθένας η 50 ευρώ αν αγοραστούν μαζι
Μαζί με τα τηλεκοντρόλ και τα τροφοδοτικά τους χωρίς τα κουτιά όμως.Μεταφορικα του αγοραστή.Για Αθηνα-Πειραια κλπ δυνατότητα και χέρι με χερι
-
Καλησπέρα σε όλους!
Μπας και υπάρχει κανένας Dreambox 800 SE?
Δεν με νοιάζει αν είναι κλώνος ούτε με ενδιαφέρουν κουτιά και χειριστήριο, αρκεί να δουλεύει η μητρική.
Ευχαριστώ!
-
Gt media v8x με mars firmware στα 20 ευρω.ειναι λειτουργικός χωρίς πρόβλημα.IMG_20250109_134244.jpgαποστολη και με boxnow έξοδα αγοραστή
-
Καλησπέρα στην παρέα!! Μήπως υπάρχει κανένας mutant hd 51 να είναι σε καλή κατάσταση?
Προορίζεται για ένα φίλο που του έκαψε κεραυνός τον δικό του και θέλω να τον κάνω δώρο.
Ευχαριστώ!!
-
Αν θέλεις μια χαρά octagon supreme ... εύκολος είναι και καλή η τιμή καινούργιος κάνει με μεταφορικά 155 ευρω +
Δες post 232
-
Αν θέλεις μια χαρά octagon supreme ... εύκολος είναι και καλή η τιμή καινούργιος κάνει με μεταφορικά 155 ευρω +
Δες post 232
Έχω δέκτη αν θέλω να του δώσω απλά ήθελα τον ίδιο τον mutant hd51 αν τον πουλάει κάποιος...
-
Καλώς.
-
Ετοιμοπαραδοτος gt media v8x με mars firmware manual biss key 40 ευρώ τα μεταφορικά δικά σας πολύ ευαίσθητο το tuner.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!