Digea & EΡΤ hellas sat 39°E

There are 2,015 replies in this Thread which was already clicked 387,308 times. The last Post () by EnoSat.

• Official Post

@mpakras

Κανονες Ελληννικης Ενοτητας

Τα ποστ να είναι στην Ελληνική γλώσσα και όχι Greeklish ( τα ποστ θα διαγράφονται χωρίς κανένα σχόλιο)

• Geschafft mit copy ins dvbapi von cakal...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DANKEEEEE

Λειτούργησε με αντιγραφή του dvbapi του "cakal"...!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ

......................

• καλημερα σε ολους,

ποιος μπορει να πει, ποιο OpenAtv για το GigaBlue 800SE plus, δουλευει σταθερα ;;;; η και αλλο image :::::

Τωρα που καταφερα με την βοηθεια του Cakal να ανοιξω και τα: ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2 θελω μονο με ενα EMU

να καταφερω τα DIGEA και το SΚY (Scharing) .

Εχω αυτη την στιγμη OpenAtv 6.1 και μου κολαει παρα πολυ

Ευχαριστω πολυ.

• το D-Box μου φαινετε οτι ειναι φορτομενο παρα πολυ με την 6.1 ......

τα ελληνικα τα ανοιξα και τα ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2 και το S_Y απο τον σερβιτορο δουλευει με αλλο ΕΜU !!!!

μετα απο 10 λεπτα κολαει ομως το D-Box και θελει παλι να το κλεισω απο το ρευμα !!!!

λεω να βαλω επανω την Open Atv 4.2 η την 5.3

πολυ βλακια ..........

Edited once, last by mpakras ().

• Το σίγουρο είναι στο satdreamgr 5 και με εύκολο τρόπο, αλλά πριν ένα μήνα σε έναν dm800se με pli φορτωσα την lamedb από satdream και ανοίγει τα ερτ με cccam ,μετά δοκιμάζω στο mini plus με atv6.1 και περνάω την παράμετρο C:2600 στην lamedb για τα ερτ και δούλευε και σε αυτα . Αυτό πρέπει να έχει γίνει τώρα τελευταία γιατί δεν υπήρχε πριν αλλά δεν έχει αυτόματο τρόπο και είναι στις τελευταίες ενημερώσεις/image

το openatv 6,1 το εχει περάσει επειδη το ειχα βαλει στον osmini plus και ειχα αλλαξει την lamedb για να ανοιγει με cccam???

• mpakras αφού είσαι γερμανία πιάσε 1 edision os nino να κάνεις δουλειά σου. τα έχουν φτηνότερα και από Ελλάδα

για να το ευχαριστηθείς να μην παιδεύεσαι στο λέω....

• ncam gcam τι δίνουν φίλε? αν δεν μπορείς να γράψεις στείλε μου info PM

• φιλοι μου , η βοηθεια σας με εκανε και τα ανοιξα ολα τα καναλια και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!

τελικα το D-Box κολαγε απο το ελληνικο πακετο !!!!!!

του εβαλα τελικα αυτα για τα ΕΡΤ1 , ΕΡΤ1 HD και ΕΡΤ2 :

P: 2600

A: ::000A

A: ::0014

A: ::0028

και δεν κολαει !!!!!

το πακετο το ελληνικο παιζει με oscam_atv 1.211353

ο σερβιτορος ομως με oscam_atv 1.211353

υπαρχει καμια ιδεα, πως γινεται να παιζουν και τα δυο με ενα ΕΜU ??????

καλυτερα θα ηταν με το oscam_atv 1.211353

ευχαριστω και παλι για ολα που μου δωσατε και για την βοηθεια σας.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat