Digea & EΡΤ hellas sat 39°E

There are 2,015 replies in this Thread which was already clicked 387,713 times. The last Post () by EnoSat.

• αν και δεν καταλαβα τι θες να πεις... (οτι περασες νεο image?)

το εχεις καιρο να ασχοληθεις...οκ,

εχει μεσα καποιο cam ο δεκτης?

• μου λες τι εχεις κανει... δε μου απαντας σε αυτα που ρωταω (να το παμε βημα-βημα να βρουμε τι δεν παει καλα)

νεο build, εχει

sofctam.key εβαλες (μετα θα το δουμε αν ειναι το καταλληλο)

cccam η mgcamd η oscam-emu εχει?

• με στικακι το εβαλες, πιθανον να μην ειναι συμβατο με το image που εχεις...

τα openatv εχουν ενα δικο τους secret feed για να κατεβασεις απο μεσα emulator συμβατα με το image.

δες αυτο OpenATV SoftCam Feed την εντολη που εχει το πρωτο μηνυμα, λογικα θα κανει και για 6.3 .

μετα μεσα απο το image (2 φορες πρασσινο/softcam) θα κατεβασεις emulator και θα δουμε τα λοιπα

• νομιζω οτι απλα παιζουμε την κολοκυθια...και απλα θα μπορουσα να μην απαντησω.

αλλα...

σου γραφω πιο πανω τι να κανεις. αν το κανεις, παμε παρακατω.

αν θες απλα να εχεις το mgcamd 1.35 που το περασες με στικακι, λυπαμαι δεν μπορω να κανω κατι αλλο

• Καλησπέρα στην παρέα.Νομίζω από το πρωί έχει ανέβει η στάθμη σήματος περίπου 1,5db στην 12737/15055 στις 3e και λίγο στην 12224/13381 στις 39e.

• mcas keys from DIGEA

Mcas

YΣ Επειδη δεν εχω Hellas sat δεν το δοκιμασα αν ανοιγουν τα καναλια της ΕΡΤ αν μπορει καποιος φιλος ας το δοκιμασει και αν δεν δουλευουν να ξαναδοκιμασω ευχαριστω

Edited 2 times, last by komhsgr ().

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat