Digea & EΡΤ hellas sat 39°E

There are 2,001 replies in this Thread which was already clicked 372,452 times. The last Post () by georgitsa.

• Α, οκ!
    Το βρήκα.

Κι ο Θεός βοηθός!

Συγχωρέστε με πάντως αν σας κουράζω παιδιά.

• Παιδιά στο dvbapi έχω τα εξής παρακάτω.
    To Softcam.Key το έχω στο φάκελο oscam-emu αλλά και στο keys.
    Το διέγραψα από το keys αλλά τίποτα δεν άλλαξε.
    Συνεχίζω να βλέπω μονο το ERT News SD.
    Στο ERT News HD έχω ακόμα μαύρο :-/

@ .:T30:. : τι θα έπρεπε να κάνω στο dvbapi για να το αναγνωρίζει ως BISS κι όχι ως FTA φίλε μου;

• Φίλε stel883 είναι σχεδόν πανομοιότυπα με αυτά που έχω κι εγώ.
    Το μόνο που διαφέρει στο δικό σου είναι η πρόσθετη ονομασία SD στο ΕRT News (SD) κι οτι οι γραμμές είναι ανάποδες σ' εσένα.
    Το δοκίμασα πάντως αλλά τζίφος και πάλι.

Εγω το εχω στο dvbapi, απο τον EnoSat

Code
    A: ::0007:0106:: 2600:000000:1FFF #ERT News 39E/12242H
    A: ::0029:010E:: 2600:000000:1FFF #ERT News HD 39E/12224H
  • Ακριβως οπως το εχω, στο dvbapi

• Θα τρελαθώ... θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο που έλεγε κάποτε κάποιος σε μουσική εκπομπή...

Ω Χριστός, η Παναγιά και οι 12 Απόστολοι...

ΦΩΣ!

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Αλλά μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις που βρίσκότανε το λάθος και δεν έλεγε να δουλέψει το ριμάδι;

Κι ευχαριστώ θερμά ΌΛΑ τα παιδιά!

Ακριβως οπως το εχω, στο dvbapi

• μάλλον το κανάλι δεν το έβλεπες ... και πρέπει να είχε άλλες παραμέτρους γιατί όταν πήγαινες στο sid 29 το έκοβε γιατί ηταν εκτος ορίσματος και δεν έβλεπε την σημαία για τα biss οπότε έλεγε στον emu στοπ στο ξεκλείδωμα :smiling face:

• σε μενα με αυτη τη γραμμη στο dvdapi A: ::0029 2600:000000:1FFF ;ERT NEWS HD και επανεκινηση το softcam ανοιξε αμεσως

δεν είπαμε ότι δεν ανοίγει απλός υπάρχει ένα θέμα ότι πχ έχουμε ένα κανάλι σε nds και έχει και αυτό sid 29 δεν θα ανοίξει ποτέ με τον σερβιτόρο και θα προσπαθεί να ανοίξει με το biss από την ερτ news , οπότε είναι καλό να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι στο όρισμα για να μην έχουμε προβλήματα :cowboy hat face:

• Εκανες αναζητηση, στην συχνότητα 12224, η οχι?

Που προτεινε ο @T3O

Όχι φίλε μου... Όπως ήταν άνοιξε με ένα απλό restart του oscam-emu.

Σημασία έχει βέβαια ότι καταφέρατε να με βοηθήσατε να το ανοίξω.
    Βέβαια πιστεύω πως με το που τελειώσει το Ευρωμπάσκετ το κανάλι θα ανοίξει και πάλι ως FTA.
    FTA ήταν άλλωστε από την αρχή το εν λόγω κανάλι.
    Τους έχουν ξεσκίσει στα τηλέφωνα άλλωστε πολλοί ομογενείς που το κλείδωσαν με το στανιό όλο το κανάλι για όλη την ημέρα
    ενώ θα μπορούσαν να το κλείνουν προσωρινά εν' ώρα αγώνα όπως γίνεται στο διαδικτυακό ERT News HD που εκπέμπει μέσω του ERTFlix.
    Σε δουλειά που λέμε να βρισκόμαστε.

Βέβαια η ΕΡΤ την δικαιολογία την είχε έτοιμη καθώς το πρόγραμμα του ERT News ενόσο είναι κλειστό και δεν έχει αγώνα μπάσκετ μεταδίδεται μέσω
    του ERT World.

Γι' ακόμα μία φορά σας ευχαριστώ όλους!

• Αυτό που παρατήρησα στο αρχείο του Softcam είναι οτι λέιπουν κλειδιά ειδικά για τα ERT News SD και ERT News HD.
    Μήπως λοιπόν το πρόβλημα βρίσκεται κάπου εκεί (σκέψεις κάνω δηλαδή) ;

Απο εδω, τα παιρνει τα κλειδια

Code
    F 0002212C ******** A1B2C316D4E5F8B1 ; ERT Mux1 (39.0°E) ERT 1/2/1HD
    F 0001212C ******** A1B2C316D4E5F8B1 ; ERT Mux2 (39.0°E) ERT 2HD/3HD,z.
  • Αυτό που παρατήρησα στο αρχείο του Softcam είναι οτι λέιπουν κλειδιά ειδικά για τα ERT News SD και ERT News HD.
    Μήπως λοιπόν το πρόβλημα βρίσκεται κάπου εκεί (σκέψεις κάνω δηλαδή) ;

Απο εδω, τα παιρνει τα κλειδια

Code
    F 0002212C ******** A1B2C316D4E5F8B1 ; ERT Mux1 (39.0°E) ERT 1/2/1HD
    F 0001212C ******** A1B2C316D4E5F8B1 ; ERT Mux2 (39.0°E) ERT 2HD/3HD,z.

Ναι, κατανοητό (για εμένα τουλάχιστον) ως εδώ.
    Απλά σε πάρακάτω γραμμές υπάρχουν και τα κανάλια ξεχωριστά, ένα προς ένα.
    Εκεί σκέφτηκα αρχικά πως ίσως να μην δούλευε το ERT News HD γι' αυτόν τον λόγο.
    Eπειδή έλειπε δηλαδή στη λίστα.

Να υποθέσω λοιπόν οτι το όλο θέμα ήταν τελικά στο dvbapi κι οτι το Sofcam.Key ήταν εντάξει ;
    (και πάλι σκέψεις κάνω... απλά προσπαθώ να καταλάβω ) :-)

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!