Digea & EΡΤ hellas sat 39°E

There are 2,015 replies in this Thread which was already clicked 387,748 times. The last Post () by EnoSat.

• Υπάρχει μήπως κάποιο -οικονομικό- ci module ώστε τηλεόραση με ενσωματωμένο δορ.δέκτη να παίζει ert και digea; Με την τεχνολογία των μοντούλων δεν έχω επαφή πλέον, ούτε ξέρω αν παίζουν ακόμη στην αγορά, αν υπάρχουν προγραμματιζόμενες ή ό,τι άλλο..

• Eνδιαφέρον θέμα αυτο με τις modules για τηλεοράσεις με δορυφορικό δέκτη,

Απο ερευνα που έκανα ειδα απο οικονομικης άποψης δεν αξιζει ειναι ακριβές, συν το γεγονός οτι πρεπει να πάρεις αναγνώστη καρτών για να φορτώνεις τα κλειδια η το firmware.

• Nα μου πει κάποιος ποιές γραμμές πρέπει να προσθέσω στο dvbapi για να παίξουν τα

ERT NEWS η sd έκδοση και το ΕRT1 με την τελεία (ERT1.)

Δεν τα παρακολουθώ αλλά ας υπάρχουν

• Εχω ένα πρόβλημα και ίσως βρείκε κάποιος την λύση και μπορει να βοηθήσει.

Εχω την "VU UNO 4K SE".

Εβαλα επάνω το VTI, τα κλειδιά και το OSCAM 1.20 11086 static.

DiseqA = ASTRA και DiseqB = HELLAS SAT.

Πρόβλημα:

Στα ελληνικά κανάλια έχω πολλές φορές διαταραχές εικόνας (Bildstörungen).

Συνήθως στο ALPHA είναι πολύ. Χτές κοιτούσα στο ΕΡΤ και περίμενα και εκει, αλλα δεν εμφανίστηκαν.

Τι μπορεί να είναι;

Μήπως αυτο το TUNER που έχει; (FBC Twin Tuner);

Ο νούς μου πάει και στα OSCAM. Τα 11086 είναι τα μόνο που δουλεύουν. Ενω έχουν φτάσει μέχρι 11716 - αλλα τίποτα τα άλλα.

Καμμιά ιδέα;

• Αυτά τα παράσιτα εικόνας φανερώνονται στα ιδιοτικά κανάλια. Μεχρι τώρα οχι στα ΕΡΤ. Στα γερμανικα εμφανίστηκαν χτές για πολύ λίγο (ms). Στο ALPHA για παράδειγμα αν εμφανιστούν μπορεί να κρατήσουν και μέχρι μισό λεπτό.

Λοιπόν, μέτρησα το σήμα. Τα σήματα είναι όπως τα δείχνει η VU όταν αλλάζεις κανάλια:

ALPHA = 86/73

ANT1 = 86/73

MEGA = 89/72

ERT1 = 86/69

ERT2 = 74/70

ERT3 = 73/70

Ερώτηση:

Με ποιό OSCAM δουλεύετε εσείς για να το αποκλείσω αυτό;

• αν σου ανοιγουν τα καναλια, τοτε τα κλει*δια σου ειναι σωστα, και μην τα πειραζεις...

oscam-emu σιγουρα υπαρχουν νεωτερες εκδοσεις που θα τρεξουν στον δεκτη σου, απλα μαλλον θα πρεπει να περασεις καποιο σκετο .bin (το πιθανοτερο στη διαδρομη usr/bin και αφου κρατησεις backup το παλιο σου).

τα παρασιτα, θα μπορουσαν να εχουν πολλες αιτιες.

καποιο "βλαμενο lnb" ,

προβλημα στον δεκτη (λιγοτερο πιθανο)

καποια παρεμβολη απο ασυρματο τηλεφωνο, καποια συσκευη 4G/5G που μπορει να ειναι κοντα... κλπ

• Μια ερώτηση στους φίλους

Έχω έναν OCTAGON SF8008 4K UHD και έκανα νέα εγκατάσταση το satdreamgr 8.0

OSCam-Emu 11704.718

Το πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει συνεχεια No Parse cannot emu

Τι να κάνω άραγε λάθος ;

Edited once, last by alter100: μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη έκδοση του OSCam-Emu 11704.718 ().

• Τελικά και για την περίπτωση που κάποιος έχει το ίδιο θέμα που αναφέρω στο ποστ μου παραπάνω..... εγκατέστησα μια νεότερη έκδοση του OSCam-Emu συγκεκριμένα την 11909-803 και το πρόβλημα λύθηκε !

• Εχω τον pingulux plus.

Πέρασα μέσω Dcc ενα αρχειο softcam.key .

Άνοιξα το plugin sh4 και το ξανα έκλεισα. Έκανα επανεκκίνηση τον δεκτη αλλα δεν άνοιξε η ερτ και η digea. πρέπει να εχω ανοιχτό το plugin mcas για να λειτουργήσουν τα κλειδιά ; Πρέπει να προσθέσω και κάτι άλλο;

• Official Post

softcam.key σε pingulux με spark για να το διαβασει δεν νομιζω , μονο αν τον boot-αρης σε enigma2

mcas key ναι αυτο το διαβαζει σε Spark

στο Sat-Soft σου εδωσα το λινκ για να διαβασεις το συγκεκριμενο νημα ,σε καποιο ποστ του νηματος γραφω πως γινοταν αυτο με τα κλειδια οταν πριν πολλα χρονια ειχα το απλο pingulux και οχι για να μου ξαναγραψεις την ερωτηση

• softcam.key σε pingulux με spark για να το διαβασει δεν νομιζω , μονο αν τον boot-αρης σε enigma2

mcas key ναι αυτο το διαβαζει σε Spark

στο Sat-Soft σου εδωσα το λινκ για να διαβασεις το συγκεκριμενο νημα ,σε καποιο ποστ του νηματος γραφω πως γινοταν αυτο με τα κλειδια οταν πριν πολλα χρονια ειχα το απλο pingulux και οχι για να μου ξαναγραψεις την ερωτηση

Δεν θυμάμαι να ειδα καποιο μυνημα στο sat soft.

Εχω εξηγήσει τόσες μέρες οτι είμαι αρχάριος και αν μπορεί κάποιος να πει με απλά λόγια τα βηματα είτε μέσω dcc είτε με usb είτε με το τηλεκοντρόλ, δουλεύω τον δεκτη μόνο σε spark γιατι σε enigma παλιότερα κολλούσε.

• Official Post

δεν ηταν μηνυμα αλλα ποστ σε νημα

οταν τον ειχα τοτε με αυτο τον τροπο εβαζα κλειδια , αν εχει αλλαξει κατι τωρα στον τροπο dntknw.gif

Διαβασε ποστ #4 σε αυτο το νημα

Sat-Soft Board • Anmelden

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat