Pozdrav vujavuja
Imaš ga na Google Play za Android TV i instaliraj F-droid app na mobilni i dream droid za njega.
Pozdrav vujavuja
Imaš ga na Google Play za Android TV i instaliraj F-droid app na mobilni i dream droid za njega.
Hvala puno.
Pozdrav svima iz EXYU iz Nemacke
Pozdrav ExYu prijatelji -jel moze neko da "sherne" C-liniju. Hvala
Potrebna pomoc u vezi Dinobota 4k mini, formatiram fles u exfat, jer mi racunar nudi ntfs i exfat, napravim fasciklu na flesu dinobot u nju odzipujem image koji sam skinuo, ukljuci fles u risiver, kad na ekranu risivera pise menu, stisnem zelenu tipku, onda se na ekranu risivera pojavi updt, a na teveu sledeca slika i tako stoji, tipke na daljinac ne reaguju.
ja koliko sam skontao moras da napravis na fat32 ali nikako ne mogu da upisem open atv u njega i mora da t bude na micro sd kartici sve to ali ni tako mi ne dize e2
Postovanje ekipo, dali bi neko hteo da mi kaze oscam. config za caid 4AEA, da bi mi kartica proradila u boksu. Ona nije uparena ni sa moduli ni sa risiver om?
Koju imas smard card ??
Koju imas smard card ??
U pitanju je Supernovina kartica, caid 4AEA.
Prvi put cujem a sta ima na toj card koji kanali ??
Prvi put cujem a sta ima na toj card koji kanali ??
To je Dvb c kartica Mts.
Karticu nisam uspeo da pokrenem u internom citacu i ako nije uparena. E sad je jos cudnije da nece modul sa karticom da otvara nista u E2 risiveru, IQON Force 2+, u njega sam ubacio Openatv 6.4, jer na 7.6 nije mi citao status kartice.
, vidi se status kartice id i td, ali svaki kanal je crn, samo jedan info kanal radi koji je fre. Dali negde ima Openpli za taj model da se skine, ali neko moze da pomogne?
Ja mislim da bi ti mogao pomoci Nebojsa on ti mnogo toga zna ovde je aktivan javi mu se mu se na privtnu poruku a moze ti isto pomoci commando obojica su u Srbiji i trebali bi znati u vezi MTS paketa na satelitu je uparen Conax koliko ja znam znaci negledljiv ......
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!