Formula 1 lansează F1 TV (Pro și Acces)

  • La începutul sezonului din 2018 al Campionatului mondial de Formula 1 al FIA va fi lansată o modalitate inovatoare de vizionare a competiției: F1 TV este platforma VOD care marchează cea mai mare investiție de până acum a Formulei 1 în transformarea sa digitală, se anunță într-un comunicat oficial prezentat pe formula1.com.


    f1%2Btv.jpg


    F1 TV Pro va avea fluxuri video unice, care nu sunt disponibile pe nicio altă platformă, cu capacitatea de personalizare pe mai multe niveluri. Fanii Formula 1 vor avea acces la fluxurile video live ale fiecărei curse, fără întreruperi publicitare, dar cu comentarii în mai multe limbi. În plus, serviciul va oferi acces exclusiv la toate cele 20 de camere de la bord, în timpul fiecărei sesiuni de curse.


    f1%2Btv%2B2.jpg



    Abonații vor putea alege conținutul pe care îl vizualizează, cum și când vor dori. Toate antrenamentele, calificările și cursele vor fi oferite în direct, împreună cu conferințele de presă și cu interviuri realizate înainte și după curse. Abonații vor putea viziona în direct de asemenea cursele din FIA Formula 2 Championship, GP3 Series si Porsche Supercup, printre altele.


    f1%2Btv%2B2%2Bcamera%2Bbord.jpg


    Pe parcursul sezonului, F1 TV Pro va fi disponibil în patru limbi diferite (engleză, franceză, germană și spaniolă) și va fi lansată simultan în câteva zeci de piețe (inclusiv Germania, Franța, SUA, Mexic, Belgia, Austria, teritorii din America Latină). Accesul va fi inițial disponibil pe desktop și prin browser web, aplicațiile mobile și aplicațiile pentru televizoare smart fiind lansate ulterior pe Amazon, Apple și Android, permițând utilizatorilor să vizioneze competiția pe o serie de dispozitive diferite, fără alte abonamente suplimentare (va fi utilizat contul abonatului pentru web). Prețurile pentru F1 TV Pro vor fi de 8-12 dolari lunar, iar tarifele anuale vor fi evaluate în funcție de piață. Un abonament mai puțin costisitor, dar fără transmisii video live, va avea pachetul F1 TV Access ( aproape similar cu actualul F1 Access ), care furnizează statistici live și comentarii radio, precum și reportaje extinse ale fiecărei sesiuni din weekendul de curse. Acest pachet va oferi de asemenea acces la conținutul video din arhiva deținută de Formula 1. F1 TV Access va avea o lansare aproape globală, pentru a completa F1 TV Pro.


    f1%2Btv%2Bacces.jpg



    Serviciile CDN și de conectivitate (pentru a distribui conținutul F1 TV la nivel global) vor fi furnizate de Tata Communications, partener oficial de conectivitate al Formulei 1. Frank Arthofer de la Formula 1 a precizat: "Lansarea F1 TV pune piatră de temelie a transformării noastre digitale. Produsele pe bază de abonament ale Formulei 1 se adresează direct fanilor noștri cei mai împătimiți și suntem convinși că trebuie să ne concentrăm mereu pe furnizarea de produse și experiențe noi. Obiectivul nostru pentru F1 TV este simplu: să oferim acestor fani cele mai bune experiențe video la cerere. Echipa și partenerii noștri se va concentra pe realizarea acestei viziuni nu doar la lansare, ci pe termen lung, deoarece streaming video este un o lume interesantă care se schimbă aproape zilnic". Mehul Kapadia, Managing Director, F1 Business Tata Communications, a completat: "F1 este primul sport global care adoptă o strategie mobilă ambițioasă. O singură platformă video globală, cu multiple fluxuri live, plus sute de ore de momente exceptionale din arhiva video, va oferi fanilor puterea de a-și crea propria experiență de vizionare. Este o modalitate de a păstra publicul actual, dar și de a atrage noi fani catre lumea Formulei 1".



    Sursă: https://hdsatelit.blogspot.ro/…1-lanseaza-f1-tv-pro.html

Forum Romania LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!