FreeSports, o televiziune gratuită pentru pasionații de sport, acum în HD prin satelit

  • FreeSports este un canal TV de sport din Marea Britanie, disponibil prin intermediul operatorilor Freeview, Sky, Freesat, TalkTalk, precum și prin platformele BT și TVPlayer. Se poate de asemenea recepționa gratuit în România prin intermediul satelitului Astra 2G de la poziția orbitală 28,2 grade Est.


    freesport%2BHD.jpg


    FreeSports este transmis necriptat în rezoluție High Definition prin intermediul frecvenței 11509, polarizare verticală, DVB-S2 8PSK, SR 23000, FEC 2/3. Televiziunea este găsita la scanare cu denumirea "55278".


    FreeSports.jpg


    Fasciculul este european, deci poate sa fie recepționat în România cu antene de satelit de dimensiuni obișnuite (am testat cu antena de 90 cm). Deocamdată transmisa este probabil în teste, deoarece nu are sonor, iar imaginea nu este cursivă întotdeauna.


    freesport%2BHD%2BAstra.jpg



    Televiziunea FreeSports va difuza în acesta an peste 1000 de evenimente în direct, inclusiv competiții din fotbal, Rugby League, Rugby Union, baschet și box din Marea Britanie, darts, tenis, hochei pe gheață, sporturi cu motor, MMA, crichet, speedway și mult mai multe sporturi. FreeSports este un canal lansat pe 31 august 2017, administrat și deținut de către compania Premier Media. Sloganul acestei televiziuni este "Because sport is better free!", dar totuși nu este sigur dacă, după finalizarea testelor, va rămâne transmis necriptat prin acest satelit.



    Sursă: https://hdsatelit.blogspot.com…televiziune-gratuita.html

Forum Romania LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!