μολις παρελαβα τον δεκτη, θελω να περασω το vhannibai-autosetting.δοκιμασα το αρχειο ( vhannibal-autosetting-1.1-oe2.0-arm.ipk) και δεν εγινε εγκατασταση.Το image ειναι satdream. μηπως υπαρχει λυση.
αυτο δεν κανεις για τον mio θελεις all και οχι arm
μολις παρελαβα τον δεκτη, θελω να περασω το vhannibai-autosetting.δοκιμασα το αρχειο ( vhannibal-autosetting-1.1-oe2.0-arm.ipk) και δεν εγινε εγκατασταση.Το image ειναι satdream. μηπως υπαρχει λυση.
αυτο δεν κανεις για τον mio θελεις all και οχι arm
το καναλι hotbird 4k1 με σημα 11.5 db παιζει χωρις ηχο και εχει παγωματα.υπαρχει καποιος λογος;
<p>Διάβασε πιο πίσω εχει αναφερθεί και σε άλλους δέκτες</p>
<p><br></p>
<p>Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk</p>
έχω satdream στον δέκτη και με το default skin δεν εμφανίζονται οι πληροφορίες για το bitrate εικόνας και ήχου.Με άλλα skins με full hd ανάλυση εμφανίζονται κανονικά.Διορθώνεται αυτό;
<p>Διόρθωσε την θέση γιατί είναι εκτός οθόνης οι πληροφορίες αφού έχεις βάλει FHD</p>
<p><br></p>
<p><woltlab-metacode data-name="attach" data-attributes="WzExMjY0Niwibm9uZSIsdHJ1ZV0="></woltlab-metacode><woltlab-metacode data-name="attach" data-attributes="WzExMjY0NSwibm9uZSIsdHJ1ZV0="></woltlab-metacode><br></p>
<p><br></p>
<p>Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk</p>
έπαιξα λίγο με τα νούμερα αλλά δεν κατάφερα να το βγάλω στην οθόνη.
ειχα περασμενω το satdreamimage σε os mio 4k και δοκιμασα το openspa image.ξαναπερασα το satdream image αλλα κατα την εκκινηση γραφει για λιγο
openspa αντι για edision.υπαρχει καποια λυση?
To splash.bin δεν υπήρχε μέσα στο φάκελο osmio4k?
Όταν έκανες το φλασαρισμα
βρηκα ενα αλλο splash.bin (edision) και το αντικατεστησα στο splash.bin του openspa.Μετα εγκατεστησα το satdream.Ολα καλα.ευχαριστω πολυ,
Kαλησπερα σε ολους.Μια ερωτηση στον δεκτη μπορουμε να περασουμε zcam????
Αν έχεις το ipk για aarch64 παίζει ;)
οκ σε ευχαριστω Θοδωρη δεν το εχω .........
η ερωτηση λοιπον που προκυπτει ειναι γιατι δεν το βαζετε στα feed του satdreamGR:cool1::cool1::cool1::eye-tongue::eye-tongue:
Και τι σχέση έχει αυτό το cam με το satdream για να το βαλουν στα feed:53_002:
καμια σχεση θοδωρη εγω απλα εκανα ερωτηση αν μπορει να φορτωθει σε αυτο τον δεκτη και σε ευχαριστω για την απαντηση σου
Αν σου το δώσει ο σερβιτόρος όλα τα κάνεις ;)
Και τι σχέση έχει αυτό το cam με το satdream για να το βαλουν στα feed:53_002:
δεν ξερω.απλα ερωτω!:hypnotised:
Και τι σχέση έχει αυτό το cam με το satdream για να το βαλουν στα feed :53_002:
Έχω κάτι χάπια για την πίεση Τεο να ξέρεις, αν θες .........![]()

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!