Discovery lansează televiziunea HGTV Home and Lifestyle în Germania

  • Discovery va lansa în Germania televiziunea HGTV Home and Lifestyle, începând luna iunie a acestui an. Va fi un canal tv distribuit free-to-air, prima lansare europeană a mărcii HGTV de la achizitia Scripps în martie anul trecut (Scripps a lansat HGTV anterior în Polonia, în 2017). Discovery a precizat că vor fi lansate în viitor și alte versiuni internaționale ale acestei televiziuni americane de top.



    hgtv.jpg


    Compania estimează că 209 milioane de persoane din EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) sunt interesate de decorațiunile locuinței și îmbunătățirea casei, iar miliarde de euro sunt cheltuite în fiecare an pentru aceste activități. HGTV va oferi telespectatorilor acces la conținut axat pe cumpărarea și vânzarea de locuințe, renovarea casei, obținerea de profit rapid din cumpărarea și vânzarea imobilelor, îmbunătățirea casei și sfaturi și tutoriale pentru o locuință de vis.


    hgtv%2Btv%2B2.jpg


    Pe lângă conținutului existent, audiența HGTV din Germania va putea viziona anual peste 500 de ore de conținut în premieră. Printre emisiunile cheie a acestui brand se numără "Flip or Flop", "Good Bones", "Home Town", "Restored By The Fords", "House Hunters", "Property Brothers: Buying & Selling", "Fixer Upper", "My Lottery Dream Home", "Windy City Rehab", "How Close Can I Beach?" sau "Love it or List it".


    hgtv%2Btv.jpg


    "Suntem încântați să anunțăm lansarea HGTV în Germania. Începem astfel să folosim expertiza noastră pentru a extinde HGTV și alte branduri cheie în noi teritorii, pentru a ajunge la milioane de noi telespectatori din EMEA. Strategia Discovery este de a se conecta cu audiențe de pe întreaga planetă, iar brandul HGTV reprezintă o ocazie specială pentru a oferi conținut original pentru pasiunile și hobby-urile telespectatorilor", a precizat Kasia Kieli, președinte și director general al Discovery EMEA.


    hgtv%2Btv%2B3.jpg



    Televiziunea HGTV a fost lansata pe 1 decembrie 1994 și în prezent oferă în SUA și o versiunea HD, dar cu programe diferite, comparativ cu versiunea SD.



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…za-televiziunea-hgtv.html

Forum Romania LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!