Noi canale în grilele Telekom, Orange Home Tv și Focus Sat

  • Este un 1 aprilie 2019 care a adus noutăți și modificări în grilele RCS-RDS și UPC, diverse canale tv fiind adăugate sau eliminate (în special televiziuni din lista must-carry). De asemenea, și televiziunea Nicktoons Romania a început sa devină disponibilă la unii furnizori de servicii de televiziune cu plată. Nici Telekom (cablu tv), Orange Home Tv (cablu tv) și Focus Sat (satelit) nu fac excepție și aduc abonaților unele modificări în grile.


    orange%2Btv%2Bhome%2Bcablu.jpg


    Orange Home Tv prin cablu Orange Home Tv a introdus în grila de cablu tv televiziunile Cinethronix, București Tv, Kapital Tv și Orizont Tv, deja prezentate și în grila oficială de tv cablu de pe websiteul Orange Tv Home - vezi imaginea de mai sus). De asemenea, a intrat și Travel Mix HD la poziția EPG 155, conform lui Robert din Grupul HD Satelit. Telekom România Telekom Romania a introdus în grila de televiziune prin cablu (DVB-C) posturile tv Travel Mix HD, Kapital, București TV, Cinethronix și Orizont, a eliminat eStrada Tv. De asemenea, Travel Mix HD a intrat și în grila aplicației Telekom Tv (mai jos găsiți o imagine realizată de Ionuț din Grupul HD Satelit).


    travel%2Bmix%2BHD.jpg


    O altă imagine, cu Travel Mix HD la Telekom cablu, a fost trimisă de Marcel.


    trabel%2Bmix%2BHD%2Btelekom.jpg


    Focus Sat După o perioadă de teste, Focus Sat introdus astăzi în grilă televiziunea Nicktoons, cu piste audio în limbile română și maghiară. De asemenea, a mai introdus în grilă, în pachetul Panonia, posturile tv maghiare Nick Jr. Ungaria, Nicktoons Ungaria, Nickelodeon Ungaria, Comedy Central Family Ungaria și MTV Ungaria. Mai jos găsiți o imagine trimisă de Iancu.


    nicktoons%2Bromania%2Bfocus%2Bsat.jpg



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…ilele-telekom-orange.html

Forum Romania LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!