Televiziunile National Geographic HD, National Geographic Wild HD și Baby Tv, retrase din grila Orange Tv Satelit

  • Televiziunile National Geographic HD, National Geographic Wild HD și Baby Tv, au fost retrase din grila Orange Tv Satelit România, conform informațiilor primite de la mai multi cititori, abonați la acest DTH. De asemenea, și televiziunea DoQ a fost retrasă din grila Orange Tv Satelit.


    nationalgeographic%2Blipsa.jpg

    Imagine a rezultatelor scanării la Orange Tv Satelit, trimisă de Georgian


    Televiziunile menționate nu mai sunt efectiv transmise prin satelit de către Orange Romania. Inițial am bănuit că este vorba despre o reorganizare a frecvențelor, însa noile televiziuni au dispărut și din grila afișată pe websiteul operatorului menționat. UPDATE 1 aprilie 2019, ora 20:20: Am efectuat din nou scanări ale frecvențelor prin care erau transmise televiziunile Baby Tv, National Geographic HD și National Geographic Wild HD, utilizând un receptor FTA cu tuner DVB-S2, care (ca orice alt receptor pentru canale gratuite), chiar dacă nu permite recepția televiziunilor Orange, permite scanarea frecvențelor de pe orice satelit. Se observă clar că respectivele televiziuni au dispărut de pe aceste frecvențe, nu mai este găsită denumirea acestor canale la scanarea frecventelor în cauză. La acest moment, televiziunile menționate nu mai sunt transmise prin satelitul Astra 5B de la poziția orbitală 31, 5 grade Est de către Orange Tv. Baby Tv era transmis pe frecvența 12012, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, acum nu mai este.


    Baby%2BTv.jpg


    National Geographic HD era transmis pe frecvența 12246, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, acum nu mai este.


    national%2Bgeographic%2BHD.jpg


    National Geographic Wild HD era transmis pe frecvența 12324, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, acum nu mai este.


    nat%2Bgeo%2Bwild%2BHD.jpg


    Vom reveni cu detalii atunci când vom obține mai multe informații sau în cazul în care eliminarea acestor televiziuni din grila Orange TV Satelit este doar temporară, iar canalele vor reveni în grila de satelit a Orange Romania în perioada următoare.



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…tional-geographic-hd.html

Forum Romania LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!