OScam sky de

There are 347 replies in this Thread which was already clicked 54,860 times. The last Post () by georgeflu.

  • καλημερα


    σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα:


    1. το ncam server εχει μεσα πολυ κατεβατό... τα σβηνω ολα και βαζω τα στοιχεια μου οπως στο oscam server? ή τα αφηνω ολα μεσα και απλα συμπληρωνω τα στοιχεια στο σημειο που αναφερει για cccam?

    2. με καναλια κανω κατι ή τα αφηνω οπως στο icam?


    κ παλι ευχαριστω

  • 1. Προτιμότερο να τα διαγράψεις όλα και να βάλεις μόνο τα δικά σου. Η να πας να τα βάλεις στο τέλος χωρίς να πειράξεις τα προηγούμενα διότι έχουν κάποιες ρυθμίσεις αυτά αλλά δεν νομίζω ότι κάνουν και κάτι φοβερό.

    2. Τα μπουκέτα ίδια είναι.

  • Πρακτικά κάνεις ακριβως το ίδιο που έκανες και για το icam. Θα πας στο αρχείο ncam.server που πρέπει να είναι στο ίδιο path με το icam, ίσως ένα πιο μπροστά στο etc/tuxbox/config και τα κάνεις copy paste μέσα.

    ΥΓ. Τα κολλήματα υπάρχει τεράστια πιθανότητα να οφείλονται στον σερβιτόρο βέβαια!

    καλησπερα


    εχεις καποιον καλο σερβιτορο να μου συστησεις?? για oscam ρωταω για να μην κολλαει ο γερμανος

    ευχαριστω

  • Καλησπέρα. Εδώ και 6 μήνες δεν παίζει ο sky de με oscram. Aν και διάβασα μερικές σελίδες υπάρχει κάποια λύση? μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ.

  • Καλησπέρα ,αναλυτικα εδώ



    Φυσικά θα πρέπει να κελαηδάει και ο σερβιτόρος σου .

  • και εμενα κολλαει αρκετα.. μονο καποια καναλια με ταινιες παιζουν καλα.
    Ειχα κανει δευτερη φορα ετησια συνδρομη στο σερβερ που ειμαι και μου εχει αφησει ανοιχτη την γραμμη.
    Οποτε που να τρεχω.
    Ισως δοκιμασω καποιο τεστ καποια στιγμη να δω διαφορα.


    Ερωτησεις:
    1. To relay του Ιταλου θα επρεπε να παιζει με ncam αφου κοιταω 13?
    2. Τα sd του Βρετανου διχνουν τιποτα?

    Edited 2 times, last by lagos911 ().

  • σχετικα με το πρωτο, αν εχεις βαλει στις ρυθμισεις του "relay" το caid για it , τοτε εσυ εισαι οκ..., θα πρεπει ομως να ερχονται και τα σχετικα απο "απεναντι".


    ενας τροπος για να το τσεκαρεις (που εχω βαρεθει να διαβαζω για το αγγλικο) , πηγαινε σε ενα (η σε πολλα) κανονικο καναλι του it , ασχετα αν εχει εικονα η οχι (δε θα εχει), τσεκαρεις αν "φωτιζει" το εικονιδιο της κρυπτογραφησης. αν ναι, τοτε ασχολεισαι με τα config σου. αν οχι, δεν εχει νοημα...


    το δευτερο, υποκειμενικο ειναι παντα, αλλα και σε αυτο ισχυει το πιο πανω.

  • lagos911 το σκαι αντε ντε, θα έπρεπε να παίζει κομπλέ... Τουλάχιστον στα μισά γκαρσόν είναι αρκετά σταθερό οπότε το θέμα αου είναι εκεί.

    Όσο για τον Ιταλό... Ελάχιστη γκαρσόν το σερβίρουν τουλάχιστον προς το παρόν ίσως αλλάξει και πιστεύω θα αλλάξει και αυτό τις επόμενες εβδομάδες. Διότι είναι λίγο πιο πρόσφατο. Οπότε υπομονή. Για τα Αγγλικά δεν έχω ιδέα αλλά από ότι κατάλαβα γενικώς πρέπει να το σερβίρεται καλά τουλάχιστον το περιορισμένο έτσι και αλλιώς μενού.

  • σχετικα με το πρωτο, αν εχεις βαλει στις ρυθμισεις του "relay" το caid για it , τοτε εσυ εισαι οκ..., θα πρεπει ομως να ερχονται και τα σχετικα απο "απεναντι".


    ενας τροπος για να το τσεκαρεις (που εχω βαρεθει να διαβαζω για το αγγλικο) , πηγαινε σε ενα (η σε πολλα) κανονικο καναλι του it , ασχετα αν εχει εικονα η οχι (δε θα εχει), τσεκαρεις αν "φωτιζει" το εικονιδιο της κρυπτογραφησης. αν ναι, τοτε ασχολεισαι με τα config σου. αν οχι, δεν εχει νοημα...

    Αν κατάλαβα καλά εννοείς κάτι σαν αυτό, που δείχνω στο συνημμένο screenshot.

    Αν ναι, τότε θα πρέπει να περιμένω για τις ενέργειες του "απέναντι", αν και όταν υπάρξουν.

  • Πειραξα καποια πραγματα στα config αρχεια και σε νκαμ και οσκαμ αλλα ακομη δεν ειδα φως στο ιταλο. Μαλλον ειναι θεμα σερβερ.
    Εχω την εντυπωση οτι σε οσκαμ ο γερμανος να παιζει καλυτερα και μου κανει λιγοτερα κολληματα.
    Οπως και να εχει και τα 2 δινουν μια ελπιζα στο CS. Μεχρι να ριξουν τους δορυφορους απο το διαστημα τουλαχιστον. :D

  • Ναι αυτές τις αλλαγές κάνεις μέσα από το μενού του δέκτη ή από το web.

    Δεν ξέρω τι έχεις κάνει ακριβώς να σου πω την αλήθεια, Αλλά αυτό που θα σου πρότεινα να το πάρεις από την αρχή για να σιγουρευτείς ότι δεν έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα.

    Να απεγκατάστησεις ότι softcam έχεις ήδη, να πας και στους αντίστοιχους φακέλους μέσο Fttp μετά την απεγκατάσταση και να διαγράψεις και τους αντίστοιχους φακέλους που συνήθως είναι στο etc/tuxbox/conf και να εγκαταστήσεις ξανά το oscam.icam και να πας και να βάλεις τα δικά σου στοιχεία στο oscam.server...

    ΕΠΙΣΗΣ: ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΉ ΛΊΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΏΝ ΓΙΑ ΑΥΤΆ,

    ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ Ο ΣΕΡΒΙΤΌΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ. (Ένας τρόπος για να το τσεκάρεις είναι να πας σε κανονικό κανάλι του δορυφορικού από αυτά που θες να ανοίξεις και να δεις αν καθαρίζει το εικονίδιο της αποκωδικοποίησης άσχετα αν ανοίγει το κανάλι και επίσης είναι και ένας τρόπος να σιγουρευτείς ότι έχει σήμα. Γιατί παρότι είναι stream relay πρέπει να έχεις σήμα)

    Και πήγαινε και λίγο Everything you need for ICAM - Sky ITALIA, Sky UK & SKY DE - All Enigma2 Images and Receivers ρίξε μία ματιά θα βρεις όλες τις απαντήσεις.

  • oscam.icam είναι διαφορετικό από το oscam? Αν ναι μπορώ/πρέπει να μπουν και τα δύο?


    Τώρα είδα ότι έχω μόνο το oscam-latest 11718. Υπάρχει και το oscram-icam. Τα βάζω και τα δύο ή μόνο το ένα και ποιό για να έχω και το κανονικό?

    Edited once, last by doll ().

  • Επειδή νομίζω πως κάνεις αποσπασματικές κινήσεις, διάβασε σε παρακαλώ αυτό που σου έγραψα και όπως και κάποια προηγούμενα posts... πάρτο χαλαρά και από την αρχή. Ένα από τα δύο χρειάζεσαι Δεν χρειάζεται να βάλεις παραπάνω έτσι κι αλλιώς με το ένα θα δουλεύεις! Βάλε αυτό : https://www.linuxsat-support.c…m-11718-emu-icam-all-ipk/

    Αλλά όπως σου είπα διάβασε λίγο λίγη ώρα θα σου πάρει και Βάλτα σε μία σειρά δεν είναι τίποτα δύσκολο Άμα δώσεις λίγο προσοχή! Άμα έχεις πρόβλημα σε κάτι συγκεκριμένο πολύ ευχαρίστως να ρωτήσεις αλλά πρώτα ρίξε μία ματιά γιατί είναι πολύ ξεκάθαρο!

  • Το θέμα είναι πως δεν είμαι και πολύ σχετικός. Το διάβασα 5 φορές. Θα το προσπαθήσω πάλι από την αρχή. Εβγαλα τα πάντα και βάζω μόνο το πάνω ipk και μετά τις λίστες.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!